Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر بهرامجردی گفت: اینکه از سوی رئیس و دبیر هیئت عنوان شده است که برخی از مربیان و ورزشکاران توسط هیئت مورد حمایت مالی و هزینه های درمانی مصدومیت قرار گرفته اند؛ باید بگوییم اگر هزینه ای پرداخت شده است برای منافع شخصی بود و یا این سخنان دروغ و کذب است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ امیر بهرامجردی وزنه بردار استان کرمان دارنده ۳ مدال طلای جوانان باشگاه‌های آسیا، ۳ مدال برنز بزرگسالان آسیا ۲۰۱۹ در عمان، قهرمان مسابقات شرق کشور در سال ۱۳۹۸ در زاهدان و دارنده چندین مدال استانی، عضو تیم نیروی زمینی ارتش در لیگ برتر وزنه‌برداری ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر بهرامجردی در گفتگو با راه آرمان؛ در خصوص هیئت وزنه‌برداری استان کرمان با تأکید بر اینکه تاکنون مورد حمایت از سوی هیئت نبوده ام، گفت: زمانی که از مسابقات آسیایی عمان بازگشتم، در فرودگاه به غیر از خانواده و چند هم تمرینی، هیچ یک از مسئولان هیئت وزنه‌برداری پیشواز من نیامدند و حتی جواب تماس من را نداده اند.

این وزنه بردار کرمانی ادامه داد: در مسابقات کشوری سال ۹۷ جوانان در اردبیل در حرکت یک ضرب روی سکوی مسابقات از ناحیه آرنج دست آسیب دیدم که به بیمارستان انتقال داده شدم؛ در بیمارستان چندین بار با رئیس هیئت برای هزینه های بیمارستان تماس گرفته شد؛ اما ایشان هیچ جوابی ندادند و هزینه‌های بیمارستان را آقای سقازاده پرداخت کردند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در سالن خانه وزنه برداری در حال تمرین هستم، ابراز کرد: تمریناتم را در حالی دنبال می کنم که حدود ده ماه این سالن برق، گاز و وسائل گرمایشی ندارد و فضای سالن غیر ورزشی است.

بهرامجردی عنوان کرد: اینکه از سوی رئیس و دبیر هیئت عنوان شده است که برخی از مربیان و ورزشکاران توسط هیئت مورد حمایت مالی و هزینه های درمانی مصدومیت قرار گرفته اند؛ باید بگوییم اگر هزینه ای پرداخت شده است برای منافع شخصی بود و یا این سخنان دروغ و کذب است.

این وزنه بردار کرمانی با اشاره به مطلب فوق و بیان اینکه من هم وزنه بردار این استان بودم؛ اما بین مربیان و وزرشکاران فرق گذاشته شده است، تصریح کرد: هیئت وزنه برداری برق، گاز، وسایل گرمایشی و ... خانه وزنه برداری را تهیه نکرده است و هم اکنون تعدادی از ورزشکاران نونهال و نوجوان در شرایط هوای سرد در حال تمرین هستند؛ این سوال مطرح می شود که هیئت چگونه از ورزشکاران کرمانی حمایت کرده است؟

وی در خصوص راهیابی مربی کرمانی به اردوی تیم ملی عنوان کرد: این مسئله برای خانه وزنه برداری موجب افتخار و سربلندی است و نامه های تقدیر ریاست فدراسیون وزنه برداری کشور نیز در این زمینه موجود است؛ بنابراین در جواب برخی افراد باید بگویم که اردوی تیم ملی چهار روزه نیست و ایشان مدت ۲۱ روز به عنوان مربی در اردوی تیم ملی جوانان حضور داشتند که باعث سرافرازی استان است.

بهرامجردی در پایان خاطر نشان کرد: به عنوان عضو کوچک خانواده وزنه‌برداری باید عنوان کنم که هیئت مدت ۳ سال است که حتی یک دستگاه هالتر وزنه برداری برای تمرین تهیه نکرده است و مسئولان آدرس سالن وزنه‌برداری را بلد نیستند و نبودنشان بهتر از بودنشان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هیئت وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۳۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور

ایسنا/همدان رئیس هیأت وزنه‌برداری استان همدان از برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور(انتخابی تیم ملی) در رده سنی نوجوانان و جوانان به میزبانی همدان خبر داد.

امیرحسین حسنی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ۵۵۰ نفر از ورزشکاران حرفه‌ای کشور در رشته وزنه‌برداری در این مسابقات به مدت هشت روز از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه در همدان به رقابت می‌پردازند.

وی با بیان اینکه در چهار روز نخست (۱۵-۲۰ اردیبهشت) بانوان و در چهار روز دوم (۲۰-۲۵ اردیبهشت) آقایان در دو رده سنی نوجوانان و جوانان به رقابت می‌پردازند، مطرح کرد: این مسابقات به صورت امتیازی نبوده و مدالی است و در مجموع ۱۲۰ مدال در بین برگزیدگان تقسیم خواهد شد.

حسنی با اشاره به میزبانی دانشگاه آزاد همدان و برگزاری متمرکز مسابقات در این مجموعه و پخش زنده مسابقات از صداوسیما خاطرنشان کرد: خوشبختانه همدان در این مسابقات شانس بسیار زیادی در رده سنی نوجوانان و جوانان بانوان دارد، به ویژه رده نوجوانان به احتمال زیاد سکویی به همدان برسد.

وی با اشاره به شرکت تمام استان‌ها در این دوره از مسابقات اضافه کرد: طبق بخشنامه فدراسیون وزنه‌برداری تیم‌هایی که ورزشکار دارند اما به رکورد ورودی یا رکورد مجوز ورود به مسابقات کشوری نرسیده‌اند، اجازه دارند دو ورزشکار در این مسابقات شرکت دهند اما با استعدادیابی‌های انجام شده بیشتر استان‌ها در این دوره حضور دارند.

حسنی با بیان اینکه حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه مسابقات قهرمانی کشور به میزبانی همدان است، یادآور شد: شهرستان‌های فعال در حوزه وزنه‌برداری همدان، ملایر، نهاوند، تویسرکان، اسدآباد، کبودراهنگ و رزن است اما در این بین همدان و ملایر قوی‌تر هستند و ملایر پایلوت وزنه‌برداری استان محسوب می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت هیأت وزنه‌برداری استان اشاره کرد و گفت: زمانی‌ که هیأت را تحویل گرفتم، به انتهای نقطه وزنه‌برداری رسیده بودیم و هیچ تجهیزات حرفه‌ای در سطح استان نداشتیم که با کمک مدیرکل ورزش، فدراسیون و اسپانسر توانستیم به مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان تجهیزات حرفه‌ای برای وزنه‌برداران استان بعد از ۱۵ سال خریداری کنیم.

رئیس هیأت وزنه‌برداری استان همدان با اشاره به اینکه طی مدت حضور توانسته‌ایم تا به امروز بدهی‌های گزاف هیأت به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان مربوط به دو دوره گذشته را پرداخت کرده و مشکلات عدیده را حل کردیم، از استاندار درخواست کرد به هیأت وزنه‌برداری کمک کند تا وزنه‌برداری با قوت به پیشرفت ادامه دهد و به روزهای اوج و شکوفایی خود بازگردد.

وی به بازسازی دو سالن که در پرورش استعدادها در ملایر و همدان فعالیت می‌کنند، اشاره کرد و گفت: خوشبختانه برای نخستین‌بار موفق به شرکت در مسابقات لیگ برتر بانوان در شهرهای رشت و مشهد شدیم که افتخار بزرگی برای استان بود و همدان در هفته دوم موفق به کسب مقام سوم شد.

حسنی ادامه داد: بعد از مسابقات قهرمانی کشور، مسابقات کشوری کراس فیت را در تیرماه در همدان برگزار می‌کنیم و بعد از آن اگر به دنبال رایزنی با فدراسیون به منظور برگزاری یک مسابقه بین‌المللی یا چندجانبه بین‌المللی در استان خواهیم بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید | خاطره بازی از دوران مدرسه با اسطوره‌های وزنه‌برداری؛ فرار از روی دیوار و انضباط ۱۳
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • عکس| تقدیر اسطوره‌های وزنه‌برداری از معلمان
  • همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری
  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری