Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: احمد حاجبی روز یکشنبه در نشست خبری آنلاین از محل وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: در مورد آمار خودکشی دو نوع ثبت آمار در کشور وجود دارد، یکی موارد فوتی خودکشی است که در سازمان پزشکی قانونی انجام می‌شود و دیگر موارد اقدام به خودکشی است که به بیمارستان‌ها ارجاع می‌شود، آمار اقدام به خودکشی در وزارت بهداشت دقیقتر است، زیرا بسیاری از افرادی که اقدام به خودکشی می‌کنند و نجات پیدا می‌کنند پرونده‌ای در پزشکی قانونی ندارند، اما آمار فوتی‌های خودکشی در سازمان پزشکی قانونی دقیق‌تر است، زیرا بسیاری از موارد فوتی خودکشی اساسا به بیمارستان نمی‌رسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایرنا، وی افزود: هم آمار وزارت بهداشت و هم آمار سازمان پزشکی قانونی نشان می‌دهد که از زمان شیوع کرونا و به خصوص در ۸ ماه گذشته افزایش چندانی در موارد خودکشی نداشته ایم و تغییرات این آمار نسبت به گذشته قابل چشم پوشی است و این نشان می‌دهد که مدیریت استرس و اختلالات روانی در کشور به خوبی انجام شده و بحران اختلالات روانی بعد از کرونا مدیریت شده است در حالی که در اکثر کشور‌های دنیا با بحران‌های مشابه افزایش اختلالات روانی و خودکشی قابل توجه است.

حاجبی در پاسخ به پرسش دیگر ایرنا درباره افزایش اختلالات روانی بعد از شیوع کرونا گفت: با توجه به تجارب دنیا و ایران به خصوص در همه گیری کووید۱۹ مشاهده می‌کنیم که ایران نیز مثل سایر کشور‌ها درگیر با این مساله و اختلالات روانی آن دیگر شده است البته قبلا هم تجربه سارس، مرس و ابولا و تبعات روانی پس از آن را هم داشتیم، زیرا معمولا مبتلایان به این بیماری‌ها با مشکلات سلامت روان هم رو به رو می‌شوند.

وی افزود: شایعترین اختلالات روانی پس از کرونا در ایران نیز مثل همه دنیا اضطراب و افسردگی است که به دنبال درگیری با عفونت کرونا یا از دست دادن نزدیکان رخ می‌دهد، اما ارزیابی آماری از افزایش میزان اضطراب و افسردگی بعد از کرونا نداریم و اساسا انجام چنین کاری امکانپذیر نیست، زیرا برای ارزیابی این موضوع باید به در خانه‌های مردم مراجعه کنیم تا بتوانیم وضعیت خانواده‌ها را ارزیابی و با گذشته مقایسه کنیم که با توجه به خطر انتشار کرونا چنین اقدامی در شرایط اپیدمی مقدور نیست و بررسی این مساله با روش‌های مرسوم ارزیابی امکانپذیر نیست و در هیچ جای دنیا نیز چنین اقدامی را انجام نمی‌دهند.

رئیس مرکز سلامت روانی و اجتماعی وزارت بهداشت ادامه داد: با وجود این شایعترین اختلالات روانی پس از کرونا اضطراب و افسردگی است و البته اختلال استرس پس از حادثه هم هست که به دنبال همه گیری کووید۱۹ افزایش یافته است.

وی گفت: خدمات سلامت روان بعد از کرونا برای گروه‌های هدف در کشور افزایش یافته است. مهمترین گروه هدف جمعیت عمومی است، اما به طور خاص برای خانواده و بازماندگان فوت شدگان کرونا و نیز بهبودیافتگان این بیماری برنامه‌های بیشتری انجام شده است. از ۲۰ اسفند سال ۹۸، خدمات مشاوره سلامت روان نیز به خدمات سامانه ۴۰۳۰ اضافه شد و تاکنون به ۷۰۰ هزار تماس تلفنی مرتبط با سلامت روان با متوسط سه دقیقه صحبت و بیش از دو میلیون دقیقه مکالمه پاسخ داده شده است.

حاجبی افزود: بیش از دو هزار کارشناس سلامت روان هم در شبکه بهداشتی کشور مشغول خدمات رسانی هستند و ۳۰ عنوان مطلب برای مدیریت استرس و اضطراب در اختیار کارشناس نظام سلامت قرار داده شده است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: خودکشی آمار خودکشی کرونا وزارت بهداشت مرکز سلامت روانی و اجتماعی صراط اختلالات روانی پزشکی قانونی وزارت بهداشت بعد از کرونا سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۳۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده افزایش خودکشی رزیدنت‌ها در ایران

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 10 دکتر رضا ملک‌زاده، وزیر بهداشت در دولت اکبر هاشمی رفسنجانی از پشت پرده پشت پرده افزایش خودکشی رزیدنت‌ها در ایران گفت. روایت ملک زاده را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد
  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • پشت پرده افزایش خودکشی رزیدنت‌ها در ایران
  • اعلام رسمی نتایج «پیمایش ملی سلامت روان» در ابتدای تابستان
  • آمار جمعیت ایران تا سال ۲۰۵۰ اعلام شد
  • تاکید بر اولویتی به نام سلامت روان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن