Web Analytics Made Easy - Statcounter

تاکنون ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری به طرح های بخش کشاورزی پرداخت شده است.

به گزارش پول نیوز، مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارتخانه با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: از کل ۱۳ هزار و ۳۸۰ میلیارد تومان تسهیلات تخصیص یافته به طرح های مشمول قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری در چهار مرحله، ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای ۴۰ هزار و ۵۰۰ طرح کشاورزی پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد خالدی پیش بینی کرد: ۹۵ هزار شغل با جذب این تسهیلات و راه اندازی طرح در مناطق روستایی و عشایری کشور ایجاد شود.

وی افزود: از ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداختی، نزدیک به ۱۳ درصد آن به طرح های گلخانه ای، ۲۱ درصد صنایع تبدیلی و تکمیلی و ۵۱ درصد به بخش دامپروری در مناطق روستایی و بقیه آن به سایر طرح های کشاورزی و عشایری پرداخت شده است.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، سهم این بخش از کل منابع ۱.۵ میلیارد دلاری قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری را بر اساس آیین نامه اجرایی آن ۴۵ درصد، فعالیت های خدماتی و فناوری اطلاعات ۱۵ درصد، صنابع و معادن کوچک و صنایع دستی هر یک ۱۰ درصد و سرمایه در گردش واحدهای مستقل در نواحی روستایی را ۱۰ درصد عنوان کرد.

وی، سهم ۴۵ درصدی بخش کشاورزی از کل این تسهیلات را ناکافی خواند و اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی پیگیر افزایش این سهم تا ۷۰ درصد است، زیرا آمار ها نشان می دهد تقاضا برای جذب این تسهیلات برای فعالیت ها و طرح های کشاورزی در مناطق روستایی و عشایری بیشتر است.

خالدی ادامه داد: ناکنون ۶۰ هزار میلیارد تومان طرح متقاضی برای دریافت این تسهیلات در سازمان های جهاد کشاورزی در کشور داشتیم که ۳۰ هزار میلیارد تومان از این طرح های کشاورزی در دستگاه های اجرایی تایید شده اند.

وی گفت: وزارت جهاد کشاورزی به دنبال آن است که از محل منابع بازگشتی تسهیلات طرح های راه اندازی شده این بخش، سهم خود را در مرحله پنجم نیز برای اجرای طرح ها ی مناطق روستایی و عشایری دریافت کند.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که مجلس شورای اسلامی نیز درصدد اصلاح قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری است، اظهار داشت: درخواست برای اصلاح این قانون از مجلس قبل آغاز شد و در مجلس یازدهم در حال پیگیری است و وزارت جهاد کشاورزی می تواند با دفاعیات خود در روند اصلاحات، سهم بخش کشاورزی را از منابع تسهیلات توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری افزایش دهد.

وی افزود: با توجه به ماهیت و ظرفیت مناطق روستایی، امکان افزایش سهم بخش کشاورزی از منابع تخصیصی جدید و منابع برگشتی وجود دارد.

خالدی درباره میزان پرداخت این تسهیلات به استان ها گفت: بیشترین تسهیلات توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری به استان های کرمانشاه با ۱۰ درصد، خراسان رضوی ۷.۵ درصد، کرمان ۵ درصد، فارس ۵ درصد و سیستان و بلوچستان ۴.۵ درصد پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد که این تسهیلات با کارمزد ۶ درصد در مناطق برخوردار و ۴ درصد در مناطق مرزی و کم برخوردار تخصیص می یابد.

بر پایه این گزارش، قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری از سوی دولت در سال ۹۶ به صورت مستقل از روند موجود تسهیلاتی در بخش های مختلف تصویب شد و وزارت تعاون،کار و امور اجتماعی مجری اصلی اجرای آن است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی پول نیوز تسهیلات اشتغال پایدار روستا ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات وزارت جهاد کشاورزی پرداخت شده بخش کشاورزی ۵ درصد طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۰۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید

 معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: نظارت و پایش هدفمند از طرح‌های بهره‌مند از تسهیلات بخش کشاورزی از سوی سازمان جهاد کشاورزی همدان با شدت و جدیت انجام می‌گیرد.

احمد قدیمی گفت:سال گذشته حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع مختلف با همکاری و مشارکت بانک‌ها به متقاضیان واجد شرایط و دارای اهلیت اجتماعی و فنی و اولویت دار استان پرداخت شد.

او گفت: بازدید و نظارت از طرح‌های تولیدی بهره‌مند از تسهیلات بانکی به صورت جدی و هدفمند در دستور کار جهاد کشاورزی استان همدان است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: نظارت بر هزینه کرد تسهیلات در سه مرحله قبل از پرداخت، هنگام اجرا و پرداخت تسهیلات همچنین بعد از پرداخت صورت می‌گیرد.

او با اشاره به محدودیت‌های منابع بانکی گفت: باید این منابع به سمت و سوی تولید با محوریت مزیت نسبی استان سوق داده شود به عبارتی اولویت‌های بخش کشاورزی در سال جاری گلخانه‌ها، دام و طیور، صنایع تبدیلی و اجرای طرح مولدسازی روستایی است.

این مسوول نیاز تسهیلاتی واحد‌های تولیدی استان را در ابعاد مختلف احداثی و ایجادی، احیای واحد‌های نیمه فعال و راکد و به ظرفیت رساندن طرح‌های زیر ظرفیت اسمی همچنین تامین نقدینگی و سرمایه در گردش را رقمی معادل ۱۰۰ هزار میلیارد ریال دانست.

قدیمی گفت: در نظر است از ظرفیت‌های مختلف از جمله منابع بانکی، جذب سرمایه‌گذار، اوراق استفاده شود تا بخشی از نیاز‌های واحد‌های تولیدی و متقاضیان را تامین کنیم.

او گفت: واحد‌هایی که منابع دریافتی را درست استفاده نکرده باشند یا از دیدگاه کارگروه مربوط انحراف ایجاد شده باشد برابر ضوابط قانونی با آنها برخورد می‌شود.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید