Web Analytics Made Easy - Statcounter

  هیچ فرقی ندارد که شما در چه کسب و کاری هستید، آیا در ایران زندگی می‌کنید و یا خارج از ایران، هیچ تفاوتی نمی‌کند شخصی حقیقی هستید یا حقوقی! نکته قابل توجه ، این است که باید اطلاعات دقیق و کاملی از مسائل حقوقی کشور خود داشته باشید. از آنجایی که یادگیری چنین مسائلی وقت‌گیر بوده و اکثر اوقات ما فرصت چنین کاری را نداریم بهتر است به سراغ مشاورین تلفنی حقوقی و با تجربه‌ای برویم تا در همه حال بتوانند امور را از نظر حقوقی در دست بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
مشاوره حقوقی چه فرقی با وکیل دارد؟   •       فارغ‌ التحصیلان رشته‌ حقوق در همه مقاطع می‌توانند در شرکت‌ها و سازمان‌های خصوصی و دولتی به‌ عنوان مشاور حقوقی فعالیت داشته باشند. اما برای وکالت احتیاج به قبولی در آزمون وکالت و گذراندن آن هست.   •       مشاوره حقوقی با شرکت‌ها و سازمان‌ها یک قرارداد مشاوره می‌بندد و به استخدام رسمی محل فعالیت خود در نمی‌آید. در نتیجه دستمزد مشاور حقوقی هم به‌ صورت ساعتی پرداخت می‌شود؛ به بیان دقیق‌تر مشاور حقوقی وظیفه دارد تعداد ساعت مشخصی مثلا 4۰ ساعت را به سازمان طرف قرارداد خود اختصاص دهد و در هر ساعت مبلغ تعیین شده‌ای را از شرکت دریافت کند.
 
       تفاوت سوم در این است که کسانی که پروانه‌ وکالت دارند اگر بخواهند به استخدام رسمی سازمان یا شرکتی در‌آیند باید پروانه‌ خود را نزد مرجع مربوط به طور موقت تودیع کنند، اما چنین موردی برای مشاور حقوقی وجود ندارد و مشاوران می‌تواند در کنار فعالیت در نقش مشاور، در صورت امکان به ‌عنوان یکی از مشاغل گفته‌ شده هم فعالیت داشته باشد.
 
•       همان طور که می‌دانید یکی از مسئولیت‌های اصلی مشاوران حقوقی راهنمایی و مشاوره حقوقی است بنابراین مشورت‌ها می‌تواند به یک شخص و یا به یک سازمان و شرکت باشد و همین طور ممکن است در کلیه موارد‌ تجاری و قراردادها و مذاکره های مرتبط با آنها باشد که در نهایت افراد با آگاهی از جنبه‌های قانونی و حقوقی کار و فعالیت تجاری خود تصمیمات درست را بگیرند. ولی وکیل‌ها معمولا در مواردی به فرد مشاوره می‌دهد که جرم یا مشکلی ایجاد شده باشد و افراد برای بررسی جنبه‌های حقوقی و یا کیفری نیازمند راهنمایی و مشورت هستند.   برگرفته از این منبع: مشاوره حقوقی و وکیل چه تفاوتی دارند؟
 
استفاده از مشاوره حقوقی چه مزیت‌هایی برای ما دارد؟   1.      کم کردن فشار و استرس:   در پیج و خم‌های زندگی وقتی درگیر معضلات می‌شویم، آرامش و قدرت تصمیم‌گیری صحیح را دست می‌دهیم. هنگامی که به مشاور حقوقی برای مشورت گرفتن مراجعه می‌کنیم و هنوز درگیر مسأله و دعوای حقوقی نشدیم آرامش بیشتری برای شنیدن نظرات مشاوره داریم و با تأمل بیشتری به راهکارهای او عمل می‌کنیم.   2.      متحمل ضرر نشدن:   به عنوان مثال تصور کنید برای بستن قرارداد و یا خرید و فروش، در جلسه ای قرار است حاضر شوید. استفاده از حضور یک مشاور حقوقی و استفاده از نظرات و تجربه او، باعث می‌شود در مذاکره از هر آنچه بعدها ممکن است سبب ضرر به شما می شود را پیشگیری کند و یا در قرارداد حدود خسات را تعیین کند که برخی اوقات به دلیل عدم رعایت امور حقوقی قابل وصول و مطالبه نباشد مشاور حقوقی می‌تواند با اقدامات به موقع از خسارات و تحمیل ضرر جلوگیری کند.   3.      رسیدگی دقیق‌تر دعاوی:   اگر مشاوره در مسائل حقوقی به موقع گرفته شود، باعث می‌شود طرح دعاوی کمتری در مراجع قضائی باشد و در نتیجه رسیدگی درست‌تر و به سرعت صورت می‌پذیرد. در حال حاضر تمام افرادی که تصور می‌کنند در یک رابطه ی حقوقی ضرر کرده‌اند کسانی هستند که از مشاوره ی حقوقی کمک نگرفته‌اند، گمان می‌کنند که با طرح شکایت می‌توانند به حق خود برسید. آنها در بیشتر موارد به نتیجه گرفتن از دعوا امیدوارند و اگر آن دعوا اشتباه طرح شده باشد دادخواست آنها توسط دادگاه رد می‌شود، یا احتمال حصول نتیجه از طرحِ آن ضعیف و در برخی موارد نزدیک به صفر است.   4.      عدم دخالت افراد غیر متخصص:   اگر فرهنگ استفاده از مشاوره حقوقی یا وکیل و مراجعه به افراد متخصص بیشتر شود و مراجعه به افراد با تجربه برای گرفتن مشاوره ی حقوقی تبدیل به امری جا افتاده شود، مشکلات و معضلات حقوقی جامعه کاهش می‌یابد و افراد فرصت طلب، موقعیتی برای فریب آنها جهت حل معظل حقوقی یا دروغگویی برای القای فساد گسترده در قوه ی قضائیه را ندارند. زیرا افرادی که با مشکل حقوقی مواجه شده اند بنا به فشار و اضطراب بالا راحت تر فریب افراد کلاهبردار را می‌خورند و در دام آنها گرفتار می‌شوند.
 
اگر قصد دارید با یک مشاوره حقوقی درخصوص معضلات حقوقی خود مشورت کنید و یا می‌خواهید در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید؛ کافیست همین حالا تلفن را برداشته و با شماره 45298-021 تماس بگیرید و یا به این لینک رجوع کنید.
 
 
 
 
 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مشاوره حقوقی مشکلات حقوقی وکیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۰۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«طاووس خانم و ازدواج‌هایش» روی صحنه می‌رود

نمایش «طاووس خانم و ازدواج‌هایش» به کارگردانی علی ژکان و تهیه‌کنندگی لیلا فریدنی از دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه در سالن اصلی فرهنگسرای نیاوران روی صحنه می‌رود.

به گزارش ایسنا، علی ژکان از کارگردان‌های سینما و تئاتر ایران است، که کارگردانی کارهایی چون فیلم‌های سینمایی «مادیان»، «دخترک کنار مرداب»، «چهره به چهره»، «عیسی می‌آید»، «سایه به سایه» و  «اولین امضا برای رعنا» را در کارنامه دارد.

فرهاد بشارتی، شقایق رهبری، لیلا فریدنی، شاپور کلهر، رضا امامی، محمد جواد اکبری، علی ابراهیمی و داریوش سلیمی از جمله بازیگرانی هستند که در نمایش «طاووس خانم و ازدواج‌هایش» به ایفای نقش می‌پردازند.

در خلاصه داستان این اثر آمده است: «هوشنگ و طاهره سعی دارند با ازدواج دخترشان، بی‌پولی و بی‌درایتی خودشان را جبران کنند، اما در این مسیر اتفاقاتی رخ می‌دهد.»

نمایش «طاووس خانم و ازدواج‌هایش» تا آخر اردیبهشت ماه در سالن اصلی (خلیج فارس) فرهنگسرای نیاوران، هر شب ساعت ۲۱ روی صحنه می‌رود. علاقمندان به تماشای این اثر می‌توانند از سایت تیوال اقدام به خرید بلیت کنند.

از دیگر عوامل این نمایش می‌توان به امیر جاوید نیک(مجری طرح)، غلامحسین شاه‌علی(مشاور پروژه)، فرامرز بادرام‌پور(طراح صحنه و لباس)، وحید چهل امیرانی(آهنگساز)، محمد قومی(طراح گریم)، رضا سمیاری(عکاس) و حامد قریب (مشاور رسانه) اشاره کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی
  • ببینید | میگرن چیست؟
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • میگرن چیست؟ + فیلم
  • «طاووس خانم و ازدواج‌هایش» روی صحنه می‌رود
  • شدت بارش‌ها در فارس موجب بروز خسارت کشاورزی شد / ورود سامانه جدید بارشی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها که احتمالا نمی دانستید