Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، صفا صبوری دیلمی در مورد آخرین وضعیت پروژه گیشا، با بیان اینکه زیرگذر کوی نصر هفتم اسفند ماه ۹۸ و زودتر از موعد مقرر برای تردد خودروها گشوده شد، گفت: این بازگشایی سبب شد که کنترل و هدایت ترافیک سنگین روزهای پایانی سال به نحو موثرتری انجام شود.

وی افزود: در پی این بهره‌برداری، سرعت متوسط تردد خودروها در مسیرهای شرق به غرب و غرب به شرق بزرگراه‌های جلال آل احمد و شهید گمنام به نحو محسوسی افزایش یافت که پایش‌های ترافیکی در محدوده تقاطع بزرگراه‌های شهید چمران و جلال آل احمد نیز این را تائید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب می‌توان با اطمینان اعلام کرد که هدف متعادل‌سازی خطوط ترافیکی و یکسان‌سازی حرکت در بزرگراه جلال آل احمد که قبلا در نتیجه عرض کم پل فلزی کوی نصر دچار اختلال بود، به طور کامل محقق شده است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مورد سرانجام ساخت تقاطع غیرهمسطح بر روی چمران برای دسترسی بهتر به گیشا، گفت: اینکه تسهیل دسترسی به کوی نصر یا همان خیابان گیشا از طریق ایجاد یک مسیر دسترسی مستقیم از زیرگذر فراهم شده یا به این منظور یک دوربرگردان غیرهمسطح در بزرگراه شهید چمران احداث شود، هنوز نهایی نشده است.

وی ادامه داد: مشاور پروژه، ۵ گزینه مختلف اجرایی در این زمینه را مورد مطالعه قرار داده است و عملیات عمرانی برای احداث گزینه نهایی بعد از تصویب در حوزه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اجرایی می‌شود.

طرح زیرگذر کوی نصر اما و اگرهایی برای اهالی این محله به وجود آورده است | گیشا در دوراهی یک انتخاب توضیح معاون حناچی درباره بهره‌برداری زودتر از موعد زیرگذر کوی نصر | وضعیت ایمنی این معبر زیرزمینی چگونه است؟

صبوری در مورد بازگشت پل فلزی گیشا که جمع‌آوری شده و قرار بود بعد از افتتاح زیرگذر تحت عنوان پل سبز زندگی برگردد نیز توضیح داد و افزود: پروژه احداث پل سبز زندگی در حال گذراندن مراحل نهایی طراحی و آماده‌سازی نقشه‌های اجرایی بوده و عملیات احداث آن در آینده نزدیک توسط شرکت یادمان سازه آغاز خواهد شد.

وی افزود: البته استفاده از قطعات پل فلزی گیشا در احداث پل سبز زندگی با توجه به مشخصات خاص این پل عابر پیاده جنبه نمادین خواهد داشت تا به این ترتیب بخشی از خاطرات جمعی شهروندان از پل گیشا حفظ شود.

کد خبر 576083 برچسب‌ها طرح‌های عمرانی شهرداری تهران پل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: طرح های عمرانی شهرداری تهران پل پل سبز زندگی کوی نصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۱۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد

قاسم عسکری‌نسب  اظهار داشت: مزیت‌ها و قابلیت‌های یک بندر موفق باید به گونه‌ای طراحی، اجرا و مدیریت گردد تا زمینه ارتباط حمل و نقل چند وجهی با تاکید بر دو قید اصلی «کاهش هزینه» و «مدیریت هزینه» فراهم شود.

وی در خصوص مطالعات شبکه داخلی ریل بندر شهید بهشتی در بندر چابهار گفت: این پروژه یکی از پروژه‌های بسیار مهم از دیدگاه سازمان و از اولویت‌های راهبردی دولت در قالب طرح توسعه سواحل مکران است که ضرورت دارد با حساسیت بالا و از طریق تعامل با پروژه‌های بالادستی استان و سواحل مکران تکمیل و اجرایی شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بندر راهبردی چابهار علاوه بر داشتن حوضچه آرامش وسیع، کانال عریض و عمیق با عمق متوسط منفی ۱۶ متر با کمترین نرخ رسوب گذاری، مجهز به حدود ۲ هزار متر طول اسکله با ظرفیت هست میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا در سال در پایان فاز نخست توسعه که شامل اسکله‌های کانتینری، جنرال کارگو، رو رو، نفتی و پتروشیمی، زیرساخت‌های انبار تخصصی فله، سیلو‌های مکانیزه غلات، سایت ضدعفونی کامیون و تجهیزات مدرن و استراتژیک تخلیه و بارگیری کالا از جمله مکنده‌های غلات با ظرفیت ۶۰۰ تن بر ساعت است.

بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد

عسکری نسب ادامه داد: با اضافه شدن زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی در افق پایان فاز دوم توسعه بندر، ظرفیت آن به بیش از ۲۲ میلیون تن کالا در سال خواهد رسید و پیش بینی می‌شود این بندر به عنوان یک کانون تجاری بین المللی در منطقه و جهان مطرح خواهد شد و می‌تواند سهم کشور ایران را در حوزه جابجایی کالا و مسافر به نحوه چشم گیری ارتقا دهد.

وی با اشاره به موقعیت بندر چابهار به دلیل قرارگیری در خارج از تنگه هرمز و خلیج فارس و توجه ویژه به این بندر استراتژیک علی الخصوص در برنامه هفتم توسعه کشور خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های توسعه بندر چابهار اتصال این بندر به شبکه سراسری ریلی در نظر گرفته شده شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بندر چابهار می‌تواند دروازه ترانزیتی کشور‌های عضو CIS و افغانستان باشد گفت: این بندر نزدیک‌ترین مسیر دریایی به کشور‌های جنوب شرقی آسیا، اروپا و آفریقا محسوب می‌شود که نقش مهمی در کریدور شمال و جنوب ایفا می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آغاز احداث متروی رباط کریم
  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • آغاز احداث مترو رباط کریم در امتداد خط یک مترو
  • آغاز احداث مترو رباط کریم
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • معرفی دستاوردها و زندگی مشاهیر هدف مهم احداث باغ مشاهیر است
  • احداث زیرگذر بزرگراه شهید چمران تا پایان سال ۱۴۰۳
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد