Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسجد جامع «واندگیا» در حومه شهر «کامپالا»،پایتخت اوگاندا در پی درگذشت چند مسلمان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا تعطیل شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «newvision»، مسجد جامع «واندگیا» در حومه شهر «کامپالا»،پایتخت اوگاندا در پی درگذشت چند مسلمان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا تعطیل شد.

 

«شیخ علی کاسول» از رهبران مذهبی واندگیا در این باره گفت: ما تصمیم گرفتیم به دلیل افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کشور و مرگ تعدادی از مسلمانان فعالیت مساجد را متوقف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: تا اطلاع ثانوی هیچ گونه نماز جماعت یا نماز جمعه در مساجد برگزار نخواهد شد و نمازگزاران باید نمازهایشان را در خانه اقامه کنند.

 

مسجد جامع «واندگیا» بزرگ ترین مسجد این منطقه است که درهای آن به روی نمازگزاران بسته شده است.

 

این مسجد یکی از قدیمی ترین مساجد اوگاندا است و ظرفیت پذیرایی از 800 نفر را دارد.

 

تا کنون به طور کلی پنج مسجد در سراسر اوگاندا به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شده اند.

 

اوگاندا در روز 25 دسامبر 33 هزار و 563 مورد ابتلا به ویروس کرونا را ثبت کرد که از این تعداد 238 نفر جان خود را از دست داده اند.

 

کارشناسان پزشکی اعلام کرده اند که اوگاندا در سطح چهارم همه گیری کرونا قرار دارد و هنوز احتمال مرگ و میر زیاد افراد از این بیماری وجود دارد.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: اوگاندا کرونا مسجد ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یخ؛ جواهر کمیاب!
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!