Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پیشین ریاست‌جمهوری افغانستان بار دیگر حمایت خود را از روند صلح و تیم مذاکره‌کننده دولت افغانستان اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، عبدالرشید دوستم، معاون اول پیشین ریاست‌جمهوری افغانستان می‌گوید که "ما صلحی می‌خواهیم که جنگ کنونی را در کشور خاتمه دهد، نه صلحی که آغازگر یک جنگ داخلی دیگر باشد."

دوستم گفت: «در حال حاضر ما در یک شرایط بسیار حساس قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون بیشتر از هر زمان دیگر نیاز است که با پذیرش کامل یکدیگر، کنارهم قرار بگیریم و اجماع بزرگ ملی به وجود بیاوریم؛ بنابراین ما خواهان صلحی هستیم که جنگ فعلی را تمام کند و باعث جنگ داخلی دیگری نشود.»

به نوشته ایندیپندنت، ژنرال دوستم افزود: «باید در جریان مذاکرات صلح، عوامل محرک جنگ‌های داخلی را تشخیص دهیم و برای ریشه‌کن‌ کردن آن‌ها، با حضور تمام اقوام، اقشار، پیروان مذاهب، زنان و اقلیت‌های کشور، در قالب یک نظام مردم‌سالار، ساختاری با مشارکت سیاسی گسترده را برای نزدیک کردن حکومت و ملت مطرح و بر اجرای آن پافشاری کنیم.»

دوستم همچنین بر اجرای توافقنامه سیاسی بین عبدالله‌ عبدالله و غنی تاکید کرد و گفت: «برای رسیدن به صلح پایدار ضروری است که به شرکت واقعی ملت در حکومت کنونی و اجرای کامل توافقنامه سیاسی، توجه کافی داشته باشیم. از بزرگانی که در جریان مذاکرات هر دو تیم انتخاباتی، نقش میانجی را داشتند تقاضا می‌کنم در این زمینه هم نظارت جدی داشته باشند. چون اجرای سریع و کامل توافقنامه سیاسی، اعتماد را در نظام تقویت می‌کند و به وجود آمدن اعتماد و اجماع سیاسی، یگانه وسیله برای موفقیت صلح آبرومند و نجات کشور از حالت موجود است.»

معاون پیشین ریاست‌جمهوری افغانستان بار دیگر حمایت خود را از روند صلح و تیم مذاکره‌کننده دولت افغانستان اعلام کرد و اظهار داشت: «من همواره از آغاز مذاکرات صلح و تلاش‌های متحدانه تیم مذاکره‌کننده‌ جمهوری اسلامی افغانستان حمایت کرده‌ام و پشتیبانی کامل خود را اعلام می‌دارم، زیرا دفاع از جمهوریت و ارزش‌های نظام مردم‌سالار، وظیفه هر یک از ما است. با در نظر داشت این واقعیت، برای دفاع از ارزش‌های این نظام، شب و روز در کنار نیروهای امنیتی قرار داریم و از حکومت می‌خواهم که نسبت به وضعیت ناگوار کنونی و حقوق شهروندان کشور به صورت جدی توجه داشته باشد.»

دوستم در این بیانیه‌ خطاب به اعضای هیئت مذاکره‌کننده افغان گفت: «اتحاد و انسجام خود را حفظ کنید و به هیئت طالبان بفهمانید که با قبول یک نظام مردم‌سالار و ساختار انتخاب استاندارها توسط مردم، میزان محبوبیت خود را در آینده به پرسش بگذارند.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ژنرال دوستم افغانستان مذاکرات صلح افغانستان مذاکره کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است

به گزارش سایت امام جمعه مشهد، سید احمد علم‌الهدی در آیین عزای سالروز شهادت امام صادق(ع) که با حضور انبوه زائران، مجاوران و اقامه‌کنندگان اجتماع صادقیون مشهد در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ارزشمندترین سوگواره امام صادق(ع)، همین محفل و مجلسی است که شما در آن هستید. همین که روی فرش علی‌ابن موسی‌الرضا(ع) برق اشک خود را به ساحت قدسی نوه مکرم آن ولی خدا نشان می‌دهید تا عزادار امامی باشید که حرم ندارد و امروز به‌جز تعداد مختصری از شیعیان، هیچکس در جوار مرقد مطهرش اقامه عزا نمی‌کند.

ضرورت واکاوی ابعاد مظلومیت ائمه اطهار(ع)

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت شناخت دلایل مظلومیت امام صادق(ع) خاطرنشان کرد: شهرت اصلی امام صادق(ع) در میان ائمه اطهار(ع) به علم، دانش و تربیت اصحاب و شاگردان است اما آن‌چه باید در روز شهادت ایشان بیش از پیش موردتوجه قرار بگیرد، مظلومیت این امام همام و فلسفه مظلومیت ایشان است. باید بدانیم دلیل مظلومیت امام صادق(ع) چه بود و اساساً چرا حضرت تا این اندازه با برخورد قهری، سلبی و جنایتکارانه حاکمیت وقت روبرو می‌شد.

ایشان ادامه داد: از وجود اقدس امام صادق(ع) نقل شده که فرمود «مَن لَم یَعرِف سوء ما اتی عَلَینا مَن ظَلَمنا وَ ذهاب حَقنا وَ ما رَكبنا بِه فَهُوَ شَریك مَن اَتی اِلَینا فیما وَ لینابه» یعنی هرکس برای درک ظلمی که بر ما رفت، تلاش نکند و بر آن نکوشد، شریک همان ظالمی است که در مقابل ما عمل کرده است. این حدیث راوی اهمیت این شناخت است.

امامت سیاسی، دلیل ظلم به امام صادق(ع)

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: همه باید بدانند که این ظلم به‌طور انحصاری بر امام صادق(ع) روا داشته می‌شد و سایر علمای بلاد اسلامی نه تنها موردظلم نبودند بلکه از طرف حاکمیت منصور دوانیقی ملعون حمایت می‌شدند. این ظلم هم محدود به خوراندن زهر و شهادت حضرت نیست بلکه مربوط به تلاش مستمر و مداوم بنی‌عباس برای سرکوب و تحقیر جریان تشیع است که در طول سالیان دراز دنبال شد.

ایشان تأکید کرد: نه تعلیم دین، نه تربیت شاگرد و نه آموزش علوم طبیعه هیچکدام علت اصلی مظلومیت حضرت نیست. امام صادق(ع) فقط یک عالم نبود که عده‌ای دورشان را بگیرند و فقط علوم دین فرابگیرند. امام صادق(ع) در مقام حجت بالغه الهی ادعای امامت داشت و این ادعا از نظر دستگاه حاکم به عنوان یک آفت قطعی در برابر استمرار قدرت و حکومت آن‌ها به شمار می‌رفت. اگر امام صادق(ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد و در برابر حکومت عباسیان ادعایی نداشت، مسلماً این ظلم و ستم در حق حضرت روا داشته نمی‌شد.

آیت الله علم‌الهدی با بیان اینکه امامت سیاسی، تکلیف ذاتی ائمه اطهار(ع) بوده است، گفت: برادران عزیز، خواهران گرامی، امام فقط شاگردپرور و عالم نیست. اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است. عمده وظیفه امام به این است که در پیشامد شرایط و موقعیت ها، یک نظام حاکمیتی تشکیل بدهد و به موازات امامت مرامی، امامت سیاسی جامعه را هم به دست بگیرد.

قساوت، ذات دشمنان دین است

ایشان بیان کرد: سرچشمه همه مظالمی که در حق اهل بیت(ع) روا داشته شد، همین امامت سیاسی بود. به‌خاطر همین موضوع بود که علی‌ابن ابی‌طالب(ع) را در محراب، حسین ابن‌علی(ع) را در گودی قتلگاه و سایر امامان معصوم را هرکدام در یک مقام به شهادت رساندند و در طول حیات بابرکتشان نیز انواع و اقسام جنایت‌ها را درحق آن ها و پیروانشان انجام دادند. امامت سیاسی دشمن دارد. دشمنی که یک زمان حتی در مسجد شمشیر بر فرق ولی خدا می‌زند، یک زمان با اسب بر پیکر امام شهید می‌تازد و یک زمان نیز همچون منصور دوانیقی ملعون، امام صادق(ع) را با دست بسته و لباس خانه در خیابان پشت اسب می‌کشاند. این قساوت دشمن خداست و امروز هم دشمنان دین این‌چنین هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است
  • امامت سیاسی، تکلیف ذاتی ائمه اطهار (ع) بوده است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • عرضه دو تک نگاری خبرنگار ایرانی از افغانستان در نمایشگاه کتاب
  • درخواست یک مقام طالبان برای به بهره‌برداری رسیدن مسیر چابهار-افغانستان
  • مطهری؛ مدافع کیان سیاسی قرآن کریم