Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور پایتخت از اجرای روش جدیدی به جای توقیف موتور موتورسواران متخلف خبر داد.

به گزارش مشرق، سردار محمدحسین حمیدی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت در نشست خبری با خبرنگاران به اجرای طرح «موتوریار» در راستای ساماندهی موتورسواران اشاره کرد و اظهار داشت: این طرح در ابتدا در ۱۰ نقطه از تهران اجرا شد و بعد به ۶۰ نقطه گسترش یافت و در صورت نتیجه مطلوب، احتمالاً به شهرها و نقاط دیگر هم ارتقا می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: افزایش امید به زندگی با دوچرخه برقی و موتور برقی

رئیس پلیس راهور پایتخت تصریح کرد: برخورد با موتورسیکلت سواران سابقه دیرینه‌ای دارد اما هیچ وقت این برخوردها باعث نشد تا موتورسیکلت سوار متخلف متنبه شوند؛ به همین منظور ما با همکاری دستگاه‌های مختلف مجازات‌های جایگزینی را به جای توقیف و انتقال به پارکینگ در نظر گرفته‌ایم.

وی گفت: این طرح از هفته گذشته به طور جدی در حال اجرا است؛ در ابتدا طرح فقط از ساعت ۷ صبح تا ۱۰ صبح اجرا می‌شد و در حال حاضر به صورت ۲۴ ساعته اجرا می‌شود.

 سردار حمیدی اعلام کرد: مجازات جایگزینی که برای موتورسوار متخلف در نظر گرفته شده، این است که او کاور پلیس را پوشیده و با کمک به پلیس سر چهارراه‌ها انجام وظیفه می‌کند.

سردار حمیدی اظهار داشت: موتورسواری که ۵ جریمه ممنوعه موتورسیکلت را مرتکب شود، موتورش «همان جا» توقیف می‌شود؛ بر تن او لباس پلیس می‌پوشانیم و به نوعی این فرد کمک مأمور پلیس می‌ کند تا به نحوی فرهنگ سازی شود.

سردارحمیدی با اشاره به مدت زمان به کارگیری موتورسیکلت سواران متخلف در نزد پلیس راهور گفت: از دو تا ۱۲ ساعت قانون به پلیس اجازه داده تا موتورسیکلت سوار متخلف را به کارگیری کند اما الان نهایت زمانی که فرد متخلف در اختیار پلیس است، صبح تا عصر است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: اگر موتورسیکلت سوار اعلام کند که من نمی‌خواهم سر چهارراه به پلیس کمک کنم و به جای این رفتار موتور من را توقیف کنید، پلیس موتور را توقیف و به پارکینگ منتقل می‌کند.

رئیس پلیس راهور پایتخت خاطرنشان کرد: در مجازات جایگزین ما تنها با راننده موتورسیکلت (موتورسیکلت سوار) سر و کار داریم. فرد راننده باید کاور بر تن کند. راکت ایست دست بگیرد و از دو تا ۱۲ ساعت کنار مأمور ما در سر چهارراه‌ها پست دهد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شهید سلیمانی سردار حمیدی توقیف تخلف پارکینگ جریمه اخبار حوادث پلیس راهور پایتخت پلیس راهور تهران مشرق موتورسیکلت سوار پلیس راهور رئیس پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، جلسه ارتباط مستقیم رئیس پلیس راهور فراجا با مردم امروز در مرکز نظارت همگانی فراجا ۱۹۷ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: افزایش جریمه‌های رانندگی از چه زمانی اعمال می‌شود؟

سردار سید تیمور حسینی؛ رئیس پلیس راهور فراجا ضمن دیدار با مردم و حل مشکلات آنها در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیشترین مشکلات بیان شده از سمت مردم مربوط به شماره‌گذاری خودروها و تخلفات آموزشگاه‌های رانندگی بوده است.

وی تصریح کرد: روال همیشگی و مرسوم این است که مسئولان فراجا در ۱۹۷ به مشکلات طرح شده مردم رسیدگی کرده که البته یکی از کارهای خوب است.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: امروز بیش از ۱۳۰ نفر به دلایل مختلف به ۱۹۷ مراجعه کردند که مهمترین مطالبات و درخواست مردم، آموزشگاه‌های رانندگی، اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و جریمه رانندگی بود؛ نکته مهم این بود که در جرایم رانندگی هیچ کدام جریمه اشتباهی نبود؛ بلکه درخواست بخشش بوده است.

حسینی در خصوص نور چراغ خودروها گفت: نور چراغ‌ها باید تلفیقی از زرد و سفید باشد، استفاده از چراغ زنون و چراغ با رنگ تماماً سفید مطلقاً ممنوع است، توصیه می‌کنیم از چراغ فابریک خودروها استفاده شود چراکه از شرایط استاندارد برخوردار هستند.

وی تاکید کرد: اگر خودرویی چراغ زنون داشته باشد در صورت مشاهده جریمه می‌شود چراکه چراغ زنون خطرآفرین است و می‌تواند برای دید دیگر رانندگان خطر ایجاد کند.

رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: استفاده از برچسب، استیکر و تصاویر حتی اگر جنبه تزئینی داشته باشد تخلف است و در صورت مشاهده برای آن خودرو جریمه صادر می‌شود، البته خودروهای تبلیغاتی و امدادی طبق آیین‌نامه می‌توانند بغل نویسی داشته باشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228995 برچسب‌ها خودرو

دیگر خبرها

  • از توقیف موتورسیکلت‌ها تا کشف احشام قاچاق میلیاردی در فارس
  • ۵۶ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد توقیف شد
  • داداش کلاه یادت نره 
  • اجرای طرح تشویقی فرهنگ سازی برای موتورسواران مشهدی
  • اجرای طرح تشویقی فرهنگسازی برای موتورسواران مشهدی
  • جریمه بیش از ۸۱ میلیارد ریالی راننده متخلف/ تویوتا قاچاق توقیف شد
  • ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو
  • پایان تاخت و تاز موتوری‌ ها در محدوده بازار | طرح ترافیک ویژه موتورسیکلت سواران در محدوده بازار اجرا می شود
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • موتورسیکلت ۴ میلیاردی قاچاق در اصفهان توقیف شد