Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمعیت خیریه تولدی نسبت به جابه جایی مراکز کاهش آسیب انتقاد کرد.

عباس دیلمی زاده، در این باره بیان کرد: معتادان و کارتن خوابها بخشی از کل جامعه هستند و وزارت بهداشت مکلف است طبق قانون و براساس بندهای مختلفی که در سیاستهای کلی نظام و در قوانین قید شده، برای بهداشت و سلامت این قشر از جامعه فکری بیاندیشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه کاهش آسیب بخشی از برنامه های سیاستهای کلی نظام بوده و در آیین نامه های اجرایی و ماده ۱۵ قانون مبارزه با مواد مخدر نیز به عنوان یکی از ارکان اصلی برنامه ها دیده شده است.

دیلمی زاده با بیان اینکه به طور کلی برنامه های کاهش آسیب، باید در نزدیک ترین محل تجمع معتادان و کارتن خوابها خدمات ارائه کند، گفت: واقعیت این است که در ابتدا معتادان و بی خانمان ها در منطقه ای حضور داشته اند و پس از آن، مراکز کاهش آسیب برای سرویس دهی به این گروه در آن محله راه اندازی شدند. اینکه تصور کنیم در ابتدا مرکز کاهش آسیب راه اندازی شدند و این موضوع باعث شد کارتن خوابها به آن منطقه مراجعه کنند، اشتباه است.

رئیس جمعیت خیریه تولدی دوباره معتقد است که سیاستهای کاهش آسیب به نحوی طراحی شده که مراکز کاهش آسیب در نزدیکترین نقطه تجمع معتادان باشد، زیرا اگر فاصله بین این مراکز با محل حضور معتادان زیاد باشد، معتادان به آن مراکز مراجعه نخواهند کرد.

وی در پاسخ به این سوال که در صورت جابه جایی مراکز کاهش آسیب چه مشکلاتی رخ می دهد؟ افزود: جابجایی این مراکز موجب می شود که معتادان نتوانند سرویس مناسب را دریافت کنند. در محلات شوش، مولوی و هرندی دو نوع مرکز کاهش آسیب (مراکز سرپناه شبانه و مراکز گذری) وجود دارد؛ مراکز کاهش آسیب به معتادان اقامت موقت می دهد تا آنها در خیابان نخوابند این درحالیست که با جابجایی این مراکز آنها در خیابان ها خواهند خوابید و دوم آنکه شاهد مشکلات ویروسی خواهیم بود.

وی همچنین این را هم گفت که جابه جایی مراکز کاهش آسیب موجب می شود تا معتادانی که در مناطق شوش، مولوی و هرندی هستند در مناطق دیگر جغرافیایی شهر پراکنده شوند که در آن زمان، دسترسی آنها به سرویسهای خدماتی و سرویسهای کاهش آسیب کاهش می یابد؛ در اصل با این روش مدیریتی این افراد را به نقاط دیگر شهر سوق خواهیم داد و در این صورت باید مجددا سرمایه گذاریهای جدیدی انجام شود تا به معتادان سرویس دهی شود؛ به نظر این موضوع از نظر اقتصادی و مدیریتی صحیح نیست. 

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مراکز کاهش آسیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۴۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گفت: کشتار غیر مجاز دام در معابر و منازل ضمن گسترش آلودگی و ایجاد رعب و وحشت در افراد علی الخصوص کودکان، باعث انتشار بیماری‌های مشترک از جمله بیماری‌های تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، بروسلوز وسیاه زخم می‌ شود
وی افزود: با توجه به اینکه دام ناقل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو فاقد هر گونه علائم بالینی است، آگاهی افراد جامعه از راه‌های انتقال این بیماری (گزش کنه، له کردن کنه‌ها با دست، تماس با خون و ترشحات دام آلوده، تهیه گوشت قرمز از مراکز غیر معتبر، کشتار خانگی، مصرف گوشت و جگر خام و نیم پز) و روش‌های پیشگیری مانند سم پاشی دام و جایگاه نگهداری دام، استفاده از تجهیزات فردی در زمان مراجعه به دامداری ها، نگهداری گوشت تازه گرم در بسته بندی بدون نشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد، تهیه گوشت قرمز صرفا از مراکز عرضه معتبر و دارای مهر و لیبل دامپزشکی نقش موثری در کنترل این بیماری در جوامع انسانی دارد.

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • جزییات ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر