Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: همکاری‌های انرژی ایران با اروپا مختصات خود را دارد و ما در این باره براساس منافع خود عمل می‌کنیم.
به گزارش شانا، سعید خطیب‌زاده، امروز (دوشنبه، هشتم دی‌ماه) در نشست خبری که از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، درباره نشست اخیر وزرای امور خارجه عضو برجام گفت: در نشست غیررسمی وزرای خارجه عضو برجام که بعد از نشست کارشناسی برگزار شد، تحولات رخ داده در واشنگتن و مرتبط با حوزه برجام بررسی و برخی نظرات توسط طرفین مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ظریف در این نشست تأکید کرد که اروپا در نقض برجام شریک آمریکاست. حجم تجارت ایران و اروپا قبل از برجام، در طول اجرای برجام و پس از آنکه اروپا نتوانست به تعهداتش عمل کند، نشان‌دهنده مسئولیت‌های طرف اروپایی است، گفته شد این آخرین شانس اروپا برای حفظ برجام است.
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسشی درباره صادر نشدن گاز ایران به اروپا و نقش روسیه در این باره، تصریح کرد: این پرسش مبتنی بر مفروض‌های رسانه‌ای است. ایران برای متنوع‌سازی روابط اقتصادی و خارجی خود از کسی نمی‌پرسد، اما اولویت‌های خود را دارد، قرارداد خط لوله گازی آی‌پی بیش از یک دهه است که امضا شده و بیش از 80 درصد آن آماده و ساخته شده، اما طرف پاکستانی کار عمده‌ای نکرده است، حال امیدواریم به نتیجه برسد.
خطیب‌زاده عنوان کرد: همکاری‌های انرژی ایران براساس بیشترین منافع است، همکاری انرژی ایران با اروپا مختصات خود را دارد و ما براساس منافع خود عمل می‌کنیم، پاسخ اینکه با چه بازاری همکاری کنیم و وارد چه بازاری شویم، با وزارت نفت است، اما این مسائل با وسواس و دقت انجام می‌شود.
وی در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضع سند همکاری‌های راهبردی بلندمدت میان ایران و چین گفت: در سفر آخر ظریف به چین این موضوع در ابعاد مختلف بحث شد، متون در چند نوبت میان طرف‌ها مبادله شده است. این سند یک نقشه راه میان دو کشور است و به جهت آنکه این سند به مباحث روز نمی‌پردازد به دنبال تعریف یک سند راهبردی بلندمدت میان ایران و چین هستیم.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۵۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • گسترش سرمایه‌گذاری چین در آرژانتین
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری کرمان با همکاری فرمانداران
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق