Web Analytics Made Easy - Statcounter

"لیو شیاومینگ"، سفیر دیرینه چین در بریتانیا و مدافع سرسخت روابط اقتصادی نزدیک تر انگلیس و چین و اعمال قوانین امنیتی جدید در هنگ کنگ، در حال کناره گیری و پایان دادن به دورانی در روابط دو کشور است که در ۲۰۱۵ به اوج خود رسید اما از آن زمان به طور چشمگیری بدتر شده است.

"ژنگ ژگوانگ"، معاون وزیر خارجه چین جایگزین او می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژنگ، دانشجوی پیشین حقوق دانشگاه "کاردیف"، زمانی برای سمت سفیر چین در آمریکا انتخاب شد و هنوز با وجود گذشت چند سال، کاندیدایی برای سمت سفارت به شمار می رود.
لیو ۶۴ ساله از سال ۲۰۱۰ سفیر چین در انگلیس بوده که با توجه به اینکه اکثر سفیران یک دوره چهار ساله خدمت می کنند، دوره او یک ماراتن محسوب می شود.
وی منتقد سرسخت تصمیم انگلیس مبنی بر منع شرکت چینی هوآوی از شبکه های ۵G این کشور است و همچنین مکرراً این موضوع را که مسلمانان اویغور در اردوگاه های کار اجباری استان سین کیانگ نگه داری می شوند، انکار کرده است.
نزول روابط چین و انگلیس بدون شک قبل از آنکه چین در ماه ژوئن قوانین حاکمیتی جدید برای هنگ کنگ اعمال کند در جریان بود، اما قوانین جدید که بریتانیا آن ها را نقض اعلامیه مشترک چین-بریتانیا می داند، راه را برای تغییر اساسی در روابط هموار کرد.
 انتصاب ژنگ، که ابتدا در South China Morning Post گزارش شد اما به طور رسمی در انگلیس اعلام نشد، یک متخصص در درگیری اخیر چین و آمریکا را در سکان روابط انگلیس-چین قرار می دهد. وی حرفه دیپلماتیک خود را در سال ۱۹۸۶ آغاز کرد و از سال ۱۹۹۰ به مدت دو دهه، تا پیش از آنکه در اواخر ۲۰۱۲ به عنوان دستیار وزیر و در ۲۰۱۵ به عنوان معاون وزیر در وزارت خارجه چین مشغول به کار شود، بر مسائل آمریکا متمرکز بود.

برچسب ها: چین ، انگلستان ، اقتصاد جهان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000LHN

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: چین انگلستان اقتصاد جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۶۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای تکراری وزیر خارجه انگلیس علیه ایران

وزیر خارجه انگلیس با تکرار ادعاهای مقام‌های غربی علیه ایران، گفت اسرائیل باید از راه‌حل ۲ دولتی حمایت کند.

به گزارش ایسنا، دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس روز دوشنبه و در اظهاراتی گفت «پیشنهاد سخاوتمندانه‌ای» برای آتش‌بس ۴۰ روزه در غزه در مقابل آزادی اسرا اسرائیلی وجود دارد.

طبق گزارش الجزیره، وی مدعی شد: ایران با حمایت از حماس در غزه و حوثی‌های یمن (انصارالله) و حزب‌الله لبنان موجب بی‌ثباتی در منطقه می‌شود.

این ادعا در حالی است که انگلیس به همراه آمریکا بارها به خاک یمن حمله کرده‌اند و از حامیان رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی در غزه بوده‌اند.

ایران هم بارها اعلام کرده نیروهای مقاومت در منطقه بر اساس منافع کشورهای خود، به مبارزه علیه اشغالگری آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهند.

کامرون که در ریاض صحبت می‌کرد، ادامه گفت: اسرائیل باید از راه‌حل ۲ دولتی حمایت کند زیرا این امر در طولانی مدت به سودش خواهد بود. راه‌حل ۲ دولتی در طولانی مدت امنیت اسرائیل را تضمین خواهد کرد.

اخیرا نیز «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا توافق آتش‌بسی که به حماس پیشنهاد شده را «بسیار سخاوتمندانه» توصیف کرد و گفت حماس باید هرچه سریع‌تر درباره آن تصمیم‌گیری کند.

او مدعی شد که حماس در میان غیرنظامیان مخفی می‌شود و پایان‌نیافتن جنگ غزه به این دلیل است که حماس سلاح‌های خود را کنار نگذاشته، اسرا را آزاد نکرده و خود را تسلیم نکرده است!

بلینکن همچنین مدعی شد که اجرای راهکار ۲ دولتی در مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی و همچنین عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و کشورهای منطقه «بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس» خواهد بود.

او همچنین با طرح این ادعا که حماس تنها مانع حصول توافق آتش‌بس در جنگ غزه است، گفت سران جنبش مقاومت فلسطین باید هرچه سریع‌تر درباره پیشنهادی که به آن‌ها شده تصمیم‌گیری کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انگلیس: شناسایی سپاه به عنوان «سازمان تروریستی» به سودمان نیست
  • هشدار وزیر خارجه انگلیس درباره پیامدهای تروریستی خواندن سپاه
  • کامرون: شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود انگلیس نیست
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • سفیر چین: روابط پکن و کابل در بهترین حالت قرار دارد
  • وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود
  • وزیر خارجه انگلیس: ایران منطقه را بی ثبات می کند
  • ادعای تکراری وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس : ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • بلینکن: روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود