Web Analytics Made Easy - Statcounter

«بهرام فاضلی‌زاد» روز دوشنبه در جلسه با مدیران غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سرسرای اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، افزود :‌همه کشورهای جهان به نوعی با پدیده قاچاق مواجه هستند و حتی در برخی از کشورها این قاچاق به صورت سازمان‌یافته و برای حکومت هم سودآور است.

وی با اشاره به وضعیت خطرناک قاچاق در کشور و کرمانشاه ادامه داد : به عنوان مثال ایران رتبه هفت مصرف لوازم بهداشتی قاچاق و رتبه دوم را در خاورمیانه دارد که بسیار می‌تواند سلامت مردم جامعه را به مخاطره بیاندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری برای مقابله با قاچاق کالاهای سلامت‌محور را بسیار موثر دانست و اظهار داشت: در این مسیر ما از همه ظرفیت‌های رسانه‌های برخط و خبرگزاری‌ها، رسانه‌های مکتوب و نشریات، انجمن‌های مختلف فرهنگی و هنری برای اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به مردم جامعه استفاده می‌کنیم.

فاضلی‌زاد با اشاره به قانون بند چ ماده ۳۷ قانون خدمات کشوری که جزو تکالیف بودجه‌ای همه سازمان‌هاست، تصریح کرد: بر اساس این بند قانونی صدا و سیما یک درصد بودجه سازمان‌ها را می‌گیرد و در قبال آن موظف است برای آن دستگاه برنامه‌ها و تبلیغات مورد نظر آنها را تهیه و پخش کند اما متاسفانه بسیاری از سازمانها از آن غافل هستند اما سازمان غذا و دارو می‌تواند از این قانون به نحو مطلوب استفاده کند.

کار فرهنگی و آموزشی باید مستمر باشد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم در این جلسه گفت: امروز قاچاق کالاهای سلامت‌محور آسیب‌های فراوانی به مردم و به خصوص جوانان وارد کرده است به طوریکه می‌بینیم برخی از جوانان با مصرف کالاهای آرایشی به سرطان پوست مبتلا و برخی از جوانان هم با مصرف مواد نیروزای تقلبی دچار مشکلات قلبی و کلیوی می‌شوند و جان خود از از دست می‌دهند.

«قباد محمدی» بر فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به مردم در خصوص استفاده از کالاهای سلامت‌محور تاکید کرد و ادامه داد : متاسفانه در خصوص استفاده از کالاهای قاچاق سلامت‌محور کار فرهنگی و آموزشی لازم به خوبی انجام نشده و آموزش‌ها و اطلاع‌رسانی‌ها در صورتی موثر است که مداوم انجام شود.

وی نقش فرهنگ‌سازی در استفاده از کالاهای قاچاق سلامت‌محور را بسیار مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: اعتقاد داریم برای مبارزه با این نوع از قاچاق ۸۰ درصد بسترهای فرهنگی و آموزشی تاثیرگذار است و ۲۰ درصد برخورد با قاچاقچیان باید صورت بگیرد.

در انتهای این جلسه کمیته‌ای متشکل از معاونت غذا و دارو و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه تشکیل شد تا با تشکیل یک اتاق فکر ، راهکارهای عملیاتی و اجرایی را برای استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی ، هنری و رسانه‌ای کرمانشاه در مقابله با قاچاق کالاهای سلامت‌محور استخراج و اجرایی کنند.

استان کرمانشاه با ۳۷۱کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارای چهار بازارچه مرزی و ۲ مرز رسمی است.

برچسب‌ها رسانه سازمان غذا و دارو کالای قاچاق کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رسانه سازمان غذا و دارو کالای قاچاق کرمانشاه رسانه سازمان غذا و دارو کالای قاچاق کرمانشاه اخبار کنکور کالاهای سلامت محور غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۶۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به ابلاغ ضوابط اختصاصی طلا ذیل تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در تاریخ مرداد ماه ۱۴۰۱، اجرای این قانون به تعویق افتاده بود که با توجه به سال جهش تولید با مشارکت مردم، دولت اجرای این قانون را از ابتدای امسال برای تمامی صنف و صنعت طلا لازم الاجرا کرد.

در همین راستا بنا بر دستور معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ ضوابط اختصاصی گروه کالایی فلزات گران ‎ بها و سنگ‌های قیمتی موضوع تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از تاریخ، ۷ فروردین سال جاری در کشور الزامی شده است.

در این نامه خطاب به دبیران کمیسیون‌های برنامه‌ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سراسر کشور آمده است: وفق بند یک از مصوبات جلسه کارگروه پیشگیری و مبارزه با پولشویی و قاچاق فلزات گرانبها سنگ‌های قیمتی و ارز با عنایت به تبصره ۳ الحاقی به ماده ۵ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان مندرج در قانون تسهیل تکالیف مؤدیان جهت اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان» - که اشعار می‌دارد: «کلیه دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۵/۱۲/۱۴ و ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری و سازمان‌های وابسته به آنها که حسب مقررات قانونی متولی رصد و دریافت اطلاعات مربوط به جریان کالا و خدمات از مبادی تولید و واردات تا سطح خرده فروشی از طریق سامانه‌های دولتی از قبیل سامانه جامع تجارت ایران و سامانه ثبت الکترونیکی معاملات نفتی (ثامن) موضوع قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۱۳۹۲/۱۰/۰۳ با اصلاحات و الحاقات بعدی هستند، موظفند با رعایت الزامات صدور صورتحساب الکترونیکی موضوع این قانون اطلاعات مذکور را به ترتیبی که سازمان مقرر می‌کند به سامانه مودیان منتقل کنند. در این صورت مؤدیان تکلیفی در خصوص ثبت مجدد اطلاعات با صدور مجدد صورتحساب الکترونیکی معاملات مذکور ندارند» - و با توجه به اعلام نمایندگان وزارت صمت مبنی بر فراهم بودن امکان صدور فاکتور در سامانه جامع تجارت برای فعالان حوزه طلا و همچنین امکان ارسال آن به سامانه مؤدیان تحقق بند یک از مصوبات جلسه شورای امنیت کشور مقرر شد اجرای ضوابط اختصاصی گروه کالایی فلزات گران بها و گوهرسنگها از مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۷ به طور جدی در سراسر کشور پیگیری شود.

لذا مقتضی است پیگیری و نظارت بر حسن اجرای ضوابط اختصاصی گروه کالایی فوق‌الذکر با بهره‌مندی از ظرفیت ادارات کل سازمان‌ها و تشکلهای ذیربط استان در دستور کار کمیسیون و کارگروه مربوطه قرار گرفته و ضمن برنامه‌ریزی برای ارائه آموزش‌های لازم جهت برطرف نمودن نیازهای آموزشی احتمالی فعالان حوزه طلا گزارش نوبه‌ای از اقدامات و نتایج حاصله را به ستاد ارسال نمایند.

کد خبر 6088995

دیگر خبرها

  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • کشف ۱۰ تن انواع خوراک آبزیان خارجى قاچاق در مراغه
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در ایلام
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام
  • جای جای اصفهان، رنگ‌وبوی هفته فرهنگی را گرفته است
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • سند جامع سلامت، محور کار شورای سلامت باشد