Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار کریمی گفت: ۳۷۴ هزار خانوار از جمعیت استان مرکزی تحت پوشش طرح شهید سلیمانی قرار گرفته اند که پایش و نظارت بر این خانوارها تا پایان ویروس کرونا ادامه خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  دیار آفتاب؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله در نشست تخصصی طرح شهید سلیمانی که با حضور فرمانده کل سپاه و وزیر بهداشت به صورت ویدئو کنفرانسی گفت: امروز شاهد برگزاری جلسه مشترک میان وزارت بهداشت و سازمان بسیج با حضور فرمانده کل سپاه و وزیر بهداشت بودیم که خوشبختانه جلسه خوب و موثری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیش از ۲ ماه است که طرح شهید سلیمانی برای مقابله همه جانبه با بیماری کرونا در سطح کشور و استان مرکزی در حال اجراشدن است که در این جلسه ضمن بازخوانی طرح جهادی و سلامت شهید سلیمانی نقاط قوت، موفقیت ها و دستاوردهای مهم بررسی شد و برنامه ریزی ها برای ادامه با قوت طرح نیز انجام شد.

فرمانده سپاه روح الله اظهار کرد: امروز خوشبختانه نتیجه هم افزایی ها، انسجام و مشارکت بی نظیر برای اجرای صحیح طرح شهید سلیمانی را به وضوح شاهد هستیم و علیرغم همه مشکلاتی که اعم از تامین دارو و ناشناخته بودن ویروس وجود دارد امروز به دستاوردهای بسیار خوبی دست پیدا کرده ایم.

وی با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی یک انسجام درونی و مشارکت ملی برای مقابله جدی با کرونا در کشور ایجاد کرد و خوشبختانه این مسئله در استان مرکزی پررنگ تر دیده می شود،گفت: امروز به برکت نام شهید سلیمانی که بر روی این طرح گذاشته شده شاهد ایجاد دستاوردهای بزرگی در حوزه سلامت هستیم و طرح شهید سلیمانی حوزه سلامت کشور را دچار یک تحول جدی کرد چراکه مشارکت مردمی در این طرح بسیار برجسته است و هرکجا بسیج مردمی شکل بگیرد تحول آفرین خواهد بود.

کریمی افزود: امروز به طور میانگین در سطح کشور بیش از ۶۰ درصد کاهش مرگ و میر را شاهد هستیم و بیش از ۷۰ درصد کاهش بستری و ابتلا به بیماری را تجربه می کنیم که در استان مرکزی هم موفقیت چشمگیر بوده که بیش از ۷۱ درصد کاهش مرگ و میر و بیش از ۸۸ درصد کاهش ابتلا به بیماری را تجربه می کنیم.

وی بیان کرد: در طرح شهید سلیمانی که به شکل محله محور در حال گام برداشتن برای ریشه کنی بیماری هستیم بیش از ۱۰ هزار نفر در قالب هزار ۳۵۰ تیم عملیاتی مشغول به کار هستند و در کنار کمیته های حمایتی و امورات غربالگری، رصد و نظارتی و درمانی نقش آفرینی می کنند.

فرمانده سپاه روح الله با اشاره به اینکه امروز خوشبختانه در همه محلات استان مرکزی قرارگاه های محله محور شهید سلیمانی تشکیل شده،گفت:مهمترین کار آنها اقدامات حمایتی است و کمک های مومنانه را در بین خانواده ها توزیع می کنند که در طی این ایام بیش از ۱۵ هزار بسته معیشتی و ۱۲ هزار بسته های غذایی در سطح استان توزیع شده و این اقدامات همچنان ادامه خواهند داشت.

وی با بیان اینکه ۳۷۴ هزار خانوار از جمعیت استان مرکزی تحت پوشش طرح شهید سلیمانی قرار گرفته اند که پایش و نظارت بر این خانوارها تا پایان ویروس کرونا ادامه خواهد داشت،افزود: کلیه نقاط ضعفی که در استان برای مقابله جدی با کرونا بوده در طرح شهید سلیمانی بررسی شده و در جهت رفع آنها اقدامات چشمگیری انجام شده و امیدواریم با این روندی که در حال حرکت هستیم بتوانیم شاهد ریشه کنی این بیماری باشیم.

کریمی با تأکید بر اینکه طرح شهید سلیمانی یک مدل اسلامی و مردمی برای حل مدیریت بحران در کشور را عملیاتی کرد، گفت: این نشان دهنده این است که اگر الگو و مکتب شهید سلیمانی در هر حوزه و عرصه ای به خوبی به کارگیری شود قطعا موجب برکات و آثار بسیار خوبی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه امروز طرح جهادی و سلامت شهید سلیمانی به عنوان یک الگوی درخشان برای سایر نقاط دنیا قابل استفاده و بهره برداری است، گفت: طرح شهید سلیمانی به خوبی نشان داد مساجد به عنوان پناهگاه های همه جانبه کارآمد و کارساز هستند و این مسئله باید برای آینده و حل سایر مشکلات قابل استفاده باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: طرح شهید سلیمانی استان مرکزی درصد کاهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۷۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم

شهردار اصفهان با تاکید بر اهمیت مدیریت بحران در بحران‌های مصنوعی گفت: مدیران نباید درگیر بحران‌های تصنعی شوند، عده‌ای نیت دارند دعوایی به پا کنند و مدیر را درون رینگ بکشند،

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در آئین تکریم و معارفه چند تن از مدیران شهرداری اصفهان اظهار کرد: سال جاری، سال عجیب و غریبی بود و با تحولات عجیب آغاز شد، سالی که با شهادت یکی از بهترین‌های شهر آغاز شد، امیدوارم نوید بخش سال پرتلاشی باشد.

وی با بیان اینکه برای انجام یک کار محکم و اصولی باید چهار سطح مدیریت پیش‌بینی شود، افزود: سطح اول استراتژیک است که باید بدانیم می‌خواهیم چه کاری انجام دهیم، به معنی طراحی نقشه راه است که اگر وجود نداشته باشد، خطا می‌رویم و اسیر روزمرگی می‌شویم؛ برنامه ۱۴۱۰ آماده و به تصویب شورای اسلامی شهر رسید، پس در این سطح نقشه راه قیمتی در اختیار داریم که سرمایه‌گذاری زیادی برای آن انجام شده است.

شهردار اصفهان با بیان اینکه سطح دوم مدیریتی «برنامه‌ریزی» است، گفت: نقشه راه وجود دارد و می‌دانیم که در هشت سال آینده چه کاری باید انجام شود، سال گذشته برنامه ۱۴۰۳ که برنامه بسیار خوبی است، تصویب شد و در حال حاضر برنامه‌های مبتنی بر برنامه راهبردی را در اختیار داریم، حدود ۷۰۰ پروژه تعریف شده و سطوح آن مشخص است، پروژه‌های شاخص زیر ذره‌بین شهرداری و شورای شهر قرار گرفته و لحظه به لحظه در حال پیگیری، انجام و اجرا است.

قاسم‌زاده با بیان اینکه سطح سوم مدیریت اجرایی است، تصریح کرد: بر اساس نقشه راه برش یک ساله تعیین شده است و پس از این مدیران اجرایی باید برنامه‌ها را اجرا کنند؛ انتظاری که سال جاری شورای اسلامی شهر از من و متقابلاً من از شما دارم، این است که حساب آن را با سال‌های قبل متفاوت ببینید، اگر سال پیش عالی بودید سال جاری باید عالی‌تر باشد، اگر جهادی بودید، جهادی‌تر عمل کنید، قرار است کنار هم با سرعت حرکت کنیم.

شهردار اصفهان با بیان اینکه بخشی از تغییرات در شهرداری مبتنی بر استراتژی جدید و سیاست ۱۴۰۳ بود، ادامه داد: امیدوارم بتوانیم در کنار هم برنامه ۱۴۰۳ را در حداکثر ظرفیت ممکن تحقق بخشیم، ۳۰ همت بودجه پیش‌بینی شده که با احتساب سازمان‌ها بیش از ۳۴ همت است که باید تلاش کنیم منابع تحقق پیدا کند و متناسب با برنامه‌های بودجه، پروژه‌ها اجرا شود و تحقق پیدا کند.

شهردار اصفهان با بیان اینکه بخشی از پاداش و تشویق به کارآمدی گره خورده است، گفت: حدود ۲۵ درصد پرداختی‌های ماهانه متأثر از عملکرد مدیران است، نظام ارزیابی تدوین شده و آماده اجرا است، امیدوارم هرماه در حداکثر ممکن بتوانیم ممنون‌دار افراد باشیم.

وی با بیان اینکه چهارمین سطح مدیریت، مدیریت بحران است، تصریح کرد: هنگام اجرا گاهی با بحران مواجه می‌شویم که انواع مختلفی دارد، بخشی از آن طبیعی است، گاهی به علت اینکه نقشه تأسیسات شهر را در اختیار نداریم اشکالاتی پیش می‌آید، در بعضی پروژه‌های عمرانی همچون شهدای ورزشکار که به‌رغم مطالعات اولیه با تاسیساتی مواجه شدیم که از اختیار شهرداری خارج است و باید سایر ارگان‌ها وارد شوند، هنگام بحران بدترین کار استیصال و درماندگی است، گاهی نیز بحران‌ها علت سیاسی اجتماعی دارد.

قاسم‌زاده با تاکید بر اهمیت مدیریت بحران در بحران‌های مصنوعی گفت: مدیران نباید درگیر بحران‌های تصنعی شوند، عده‌ای نیت دارند دعوایی به پا کنند و مدیر را درون رینگ بکشند، همچون حواشی که در فضای مجازی ایجاد می‌کنند و مدیران را درگیر آن می‌کنند.

مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر به کسی باج نمی‌دهد

شهردار اصفهان با بیان اینکه چند دسته از افراد مشکلات شهر را بیان می‌کنند و ما از آن‌ها استقبال می‌کنیم و قابل احترام هستند، افزود: یک دسته فرهیختگان، دغدغه‌مندان یا کارکنان قدیمی شهرداری هستند که مشکلات را با ما در میان می‌گذارند.

وی ادامه داد: دسته دیگر مطالبه‌گرانی هستند که امور شهر را پیگیری می‌کنند، هرچند گاهی برای اینکه حرفشان شنیده شود صدایشان را بلندتر از فرهیختگان می‌کنند، اما باز هم ارزشمند هستند، حتی گاهی شخصاً برای آن‌ها پیام می‌گذارم و پیگیر مطالبشان هستم؛ چه چیز بهتر از اینکه عده‌ای جوان در شهر دنبال اشکالات بگردند و انعکاس دهند، اگر در شهری کنش و واکنش نداشته باشیم این شهر مرده است.

قاسم‌زاده با بیان اینکه گروه آخر که در حد انگشتان یک دست هم نیستند، مبتنی بر تعاملی که با آن‌ها داشته‌ام، افراد باج‌گیری هستند که فشار می‌آورند تا امتیاز بگیرند، اظهار کرد: این افراد تقریباً شناخته شده هستند، تمام دستگاه می‌دانند این افراد دنبال چه چیزی هستند، به آن‌ها اعلام می‌کنم خودتان را خسته نکنید این مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر به کسی باج نمی‌دهد.

شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه اگر بشنوم مدیری به‌خاطر ترس از این افراد امتیاز داده است، با آن مدیر برخورد می‌شود، تصریح کرد: ترکیب این دوره شورای اسلامی شهر مطلوب است، هرچند تمام شوراهای اسلامی شهر اصفهان در زمان حضور منشأ خدمت بودند، اما بافت این شورا متفاوت است، بحث بر سر مسائل به‌صورت جدی در میان آن‌ها در جلسات وجود دارد و پیگیر امور هستند، ولی پس از اتمام

کد خبر 747930

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند
  • ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر در حال خدمات رسانی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان هستند
  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام در دستور کار است
  • تغییر معادله قدرت با عملیات موفقیت آمیز «وعده صادق»
  • پاسداران سرباز ولایت و انقلاب اسلامی هستند
  • خون شهدا ضامن بقای انقلاب اسلامی است