Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده قم در مجلس گفت: باند‌های قدرت نگذاشتند تا نخبگان و افراد دانا ورود کرده و مشکل را حل کنند و بخشی هم مربوط به عدم هماهنگی در ساختار اداره کشور است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، احمد امیرآبادی فراهانی دبیر هیئت رئیسه مجلس یک شنبه شب مهمان پایش بود و درباره تورم و گرانی، لایحه بودجه 1400، راهکار‌های برون رفت از بحران اقتصادی به گفتگو پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیرآبادی در بخش ابتدایی سخنانش در پاسخ به این سوال که آیا مشکلات اقتصادی ایران راه حل دارد یا خیر، گفت:« قطعا مشکلات اقتصادی ایران راه حل دارد اما ممکن است ما نتوانیم خوب کشور را اداره کنیم، به نظر می‌رسد در بخش‌هایی که ما خوب عمل کردیم و از ظرفیت ها استفاده کردیم مشکلات حل شده، اما در بخش‌هایی نخواستیم یا اگر خواستیم ، باند‌های قدرت نگذاشتند تا نخبگان و افراد دانا ورود کرده و مشکل را حل کنند و بخشی هم مربوط به عدم هماهنگی در ساختار اداره کشور است.»

امیرآبادی در ادامه سخنانش با مثالی از ناهماهنگی در دستگاه‌های دولتی افزود: « ما در همین بحث گرانی ارزاق، وزیر جهاد کشاورزی به مجلس دعوت شد، بحث گرانی را به وزیر صمت ربط داد، وزیر صمت را آوردیم گفت وظیفه وزیر جهاد کشاورزی است، هر دو را با هم آوردیم گفتند گرانی‌ها تقصیر واردکنندگان نهاده است، وقتی رفتیم سراغ واردکنندگان نهاده دیدم افرادی با شغل‌های غیرمرتبط مثل فوتبالیست و بازیگر و ... وارد این کار شده‌اند. یک سفره‌ای به نام دلار 4200 تومانی باز شده و همه روی این سفره افتاده‌اند. »

عضو هیئت رئیسه مجلس در بخش دیگری از سخنانش به لایحه بودجه 1400 پرداخت و گفت:« بودجه چندسال است که با ایراد به مجلس می‌آید، در بودجه 1400 دولت فروش 2.3 میلیون بشکه نفت در روز را پیش‌بینی کرده‌است که منطقی نیست. این را هم بگویم من معتقدم قیمت واقعی ارز 11500 نیست و این فقط نرخ تسعیر ارز است یعنی این قیمت رابطه میان بانک مرکزی، دولت، نفت و خزانه را بیان می‌کند و بنابراین قیمت واقعی ارز با 11500 تفاوت دارد و در ضمن مطمئنا این نرخ مانند ارز 4200 تومانی فساد خواهد داشت.»

وب ادامه داد: «دولت 3 قیمت را در مورد ارز اعلام کرده است، 4200، 11500 تومان و آزاد، 4200 تومان پایه واردات است و همه اجناس وارداتی با این قیمت حساب میشود البته درصد تعرفه‌های گمرکی برای کالاها متفاوت است ولی همه این درصد ها روی دلار4200 تومانی محاسبه می‌شود، دلار 11 تومانی به عنوان ما به تفاوت نرخ تسعیر ارز که مربوط به بانک مرکزی، خزانه و دولت است انتخاب شده و نرخ آزاد هم مربوط به بازار است.»

نماینده مردم قم در پاسخ به سوالی درباره شفافیت مالیاتی افزود:« درباره مالیات به نظر می‌رسد که همیشه از خوش حساب‌ترین افراد جامعه بیش‌ترین مالیات گرفته می‌شود، این یک واقعیت است، معمولا هر سال در کمیسیون تلفیق حدود 20 تا 25 درصد مالیات افزایش می‌یابد یعنی دولت لایحه را با 25 درصد افزایش ارائه می‌دهد و مجلس هم قبول میکند اما این به معنی افزایش پایه‌های مالیاتی و جلوگیری از فرار مالیاتی نیست، از همان افراد قبلی و شفاف 25 درصد بیشتر مالیات می‌گیرند. البته در این دوسال اقدامات خوبی مثل مالیات واردکنندگان خوردو تصویب شده که فقط در یک فقره از یک خانواده 800 میلیارد تومان مالیات گرفته شد که بیش‌تر از کل درآمد مالیاتی استان قم که 650 میلیارد تومان بود.»

امیرآبادی فراهانی در پایان به اهمیت اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه اشاره کرد و گفت:« در تمام دنیا این مرسوم است، بعضی آقایان که قبله آمال و آرزوهاشان امریکاست بروند امریکا را ببینند، یک نفر اینچ تلویزیونش را افزایش می‌دهد باید مالیات بدهد، تنها آمریکا نیست و همه دنیا همین وضعیت را دارد. علت اصلی فرار مالیاتی در کشور ما عدم شفافیت است، البته روز به روز دارد وضعیت بهتر می‌شود و کشور در حال رشد است.»

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: احمد امیرآبادی فراهانی احمد امیرآبادی امیرآبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۷۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است

 موضوع اجرای سامانه جامع تجارت در روزهای اخیر همانند سال گذشته اعتراض و تعطیلی واحدهای صنفی در بازارهای بزرگ دادوستد طلا در شهرهایی نظیر تهران و تبریز را به همراه داشته است. بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران علاوه بر تایید نیمه تعطیل شدن بازار طلا در پایتخت، در مورد بی‌توجهی به درخواست‌ طلافروش‌ها مبنی بر ایجاد تغییرات در سامانه جامع تجارت صحبت کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز، الزام به اجرای سامانه جامع تجارت از ابتدای سال گذشته اعتراض‌های جسته‌گریخته این صنف را در سراسر کشور در برهه‌های زمانی مختلف به همراه داشته است؛ در جریان راه‌اندازی و اجرای این سامانه در مقطعی از سال ۱۴۰۲ حساب‌های بانکی برخی از فعالان صنف طلا بسته شد.

بعد از کشمکش‌های فراوان، فعالان این صنف ملزم به اجرای سامانه تجارت از هفتم فروردین امسال شدند که در روزهای اخیر بار دیگر اعتراضات و تعطیلی واحدهای صنفی در بازارهای طلا در شهرهای بزرگ را به دنبال داشته است.

سامانه جامع تجارت بدون اصلاحات لازم‌الاجرا شد

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا، سکه و جواهر تهران با تایید نیمه تعطیل شدن بازار طلا در تهران به تجارت‌نیوز گفت: «فعالان صنفی به اجرایی شدن مجدد سامانه جامع تجارت و بی‌تفاوتی به درخواست‌هایی که صنف طلا درباره ایجاد اصلاحات در مساله مذکور داشته‌اند اعتراض دارند؛ زیرا بعد از گذشت سه ماه هیچ تغییری حاصل نشده است.»

او با اشاره به اینکه به طور رسمی اعلام شده اجرای سامانه جامع تجارت بی‌کم‌وکاست لازم‌الاجراست اظهار کرد: «طلافروش‌ها نیز نسبت به بی‌توجهی به اعتراضات‌شان و اصلاح نشدن مواردی از این سامانه واکنش نشان داده‌اند.»

بذرافشان تاکید کرد: «در خصوص شرایط صنف طلا و چرخه تولید و توزیع، جلسات متعددی برگزار شده است؛ زیرا در بسیاری از مسائل این سامانه برای صنف طلا قابل اجرا نیست.»

اعتراض از ترس دریافت مالیات بر عایدی 

او موضوع ثبت سرمایه در سامانه جامع تجارت را غیرقابل اجرا دانست و افزود: «صنعت و صنف طلا و جواهر فرایند خاصی در چرخه تولید و توزیع دارد. علاوه بر این، بسیاری از فعالان صنفی بابت دریافت احتمالی مالیات بر عایدی در آینده نگران‌اند و این موضوع باعث شده به اجرایی شدن مجدد این سامانه واکنش نشان دهند.»

رئیس اتحادیه طلا خاطرنشان کرد: «طی جلساتی که برگزار شد، قرار بود یکسری اصلاحات انجام شود اما هیچ‌گونه تغییری در این سامانه صورت نگرفته و از هفتم فروردین استفاده از این سامانه را لازم‌الاجرا کرده‌اند و اعتراضات کسبه این صنف به همین دلیل است.»

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: یک طلافروشی با گردش مالی 9 هزار میلیارد تومان کارمندان مالیات بیشتری دادند یا طلافروشان؟ (فیلم) مالیات حدود نصف طلافروشان کمتر از ۵۰۰ هزار تومان در ماه!

دیگر خبرها

  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • راز صفر شدن مالیات 50 درصد اصناف خرد در کشور
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • فرار مالیاتی با دفتر ویترینی
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی