Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمرتضی میرپور با اشاره به اهمیت طرح کاپ و ضرورت همه گیری و اجرای مطلوب آن در کلان شهر تهران گفت: اینکه برای موفقیت این طرح فقط سازمان مدیریت پسماند یا مجموعه معاونت خدمات شهری فعال باشند، کافی نیست بلکه باید همه کارمندان و کارکنان شهرداری به عنوان سفیران این طرح به میدان بیایند و بتوانند در فرهنگ سازی و اجرای مناسب آن به مجموعه مدیریت شهری کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما حدود ۶۰ هزار کارمند در شهرداری تهران داریم که اگر به طور میانگین هر خانوار را ۳ نفر در نظر بگیریم، چیزی حدود ۱۸۰ هزار نفر آماده هستند که این طرح را اجرا و معرفی کنند.

مدیرکل برنامه‌ریزی و آموزش معاونت منابع انسانی شهرداری تهران با بیان اینکه این ۱۸۰ هزار نفر در صورتی می‌توانند سفیر اجرای طرح کاپ باشند که آموزش‌های لازم را ببینند، گفت: طی نشست‌هایی که با مدیران سازمان مدیریت پسماند داشتیم، مقرر شد این طرح را به کارکنان شهرداری تهران آموزش دهیم؛ اینکه فلسفه این طرح چیست، چگونه باید اجرا شود و کارمندان و کارکنان شهرداری تهران چطور به عنوان سفیران کاپ فعالیت کنند.

میرپور ادامه داد: ما آمادگی برگزاری دوره‌های فراگیر را داریم اما این دوره‌ها به دلیل شیوع کرونا باید به صورت مجازی برگزار شود. در این زمینه نیز اطلاعات و سرفصل‌هایی که سازمان مدیریت پسماند در اختیار ما قرار داده به همراه کلیپ‌های آموزشی در سامانه مجازی بارگذاری خواهد شد و بعد از مهلت اعلام شده به منظور اینکه ارزیابی اثربخشی داشته باشیم، آزمون طرح کاپ هم از همکاران گرفته می‌شود.

وی تاکید کرد: همچنین با توجه به اهمیت این طرح و ضرورت اجرای آن، برای اینکه همه کارکنان شهرداری برای دیدن آموزش‌ها و اجرای آن تشویق شوند، گواهی‌نامه آموزش ضمن خدمت نیز پس از موفقیت در آزمون صادر می‌شود که در مسیرهای ارتقای شغلی از آن بهره خواهند گرفت.

کد خبر 5107067

منبع: مهر

کلیدواژه: مدیریت پسماند پسماند طرح کاپ حفظ محیط زیست شهرداری تهران شورای شهر تهران ویروس کرونا تذکر به شهردار تهران آلودگی هوا شورای شهر وزارت آموزش و پرورش کوهنوردی امداد رسانی گردشگری قاسم سلیمانی توچال سقوط بهمن میراث فرهنگی کارکنان شهرداری شهرداری تهران طرح کاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۹۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان گفت: از آغاز اجرای برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی (۲۳ آبان۱۴۰۲) تا کنون ۲۴ هزار و ۱۰۷ نوآموز کردستانی بدو ورود به دبستان اقدام به نوبت‌گیری کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، طالب محمدی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به سنجش نوآموزان اظهار داشت:از آغاز اجرای برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی (23 آبان1402) تاکنون 24 هزار و 107 نوآموز بدو ورود به دبستان در استان اقدام به نوبت‌گیری کرده که از این تعداد 23 هزار و 604 نوآموز ارزیابی شدند.

وی سازمان آموزش و پرورش استثنایی را متولی و مجری اجرای برنامه سنجش دانست و افزود: 20 پایگاه در مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی ومداخله به‌هنگام رشدی- تربیتی در شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان برای اجرای برنامه سنجش اختصاص یافته است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان کردستان عنوان کرد: اولیاء می‌توانند تا اواخر اردیبهشت ماه جاری با مراجعه به آدرس اینترنتی https://my.medu.ir نسبت به ثبت‌نام نوآموزان در پایگاه های سنجش محل زندگی خود اقدام کنند.

وی گفت: تعرفه عادی سنجش 600 هزار ریال و تعرفه عشایر، افاغنه و دانش‌آموزان بی‌بضاعت رایگان (از طریق شناسایی کد ملی واتصال به درگاه الکترونیک سازمان ملی هدفمندی یارانه‌ها) و پرداخت از طریق درگاه الکترونیکی است.

محمدی عنوان کرد: پیش بینی می‌شود امسال بیش از 30هزار نوآموز چهار و پنج ساله با مراجعه به مراکز جامع از لحاظ بینایی، شنوایی، جسمی و هوش ارزیابی شوند. استفاده از مراکز جامع سنجش به عنوان پایگاه سنجش، بهره‌گیری از نیروهای توانمند این مراکز، تغییر نوع و درجه پایگاه‌ها و اجرای برنامه سنجش در طول سال تحصیلی چهار ویژگی سنجش با رویکرد جدید است.

وی هدف برنامه سنجش را شناسایی به موقع مشکلات نوآموزان و تهیه بانک اطلاعات جامعی از نارسایی‌ها و نقاط ممتاز در ابعاد مختلف جسمانی، ذهنی، عاطفی واجتماعی کلیه کودکان ورود به مدرسه به منظور مداخلات به هنگام آموزشی وتوان بخشی جهت انجام برنامه‌ریزی آموزشی و درسی مناسب وجایدهی درست آنان برشمرد.

دبیر اجرایی ستاد سنجش استان کردستان ادامه داد: این اطلاعات و خصوصیات با هدف برنامه‌ریزی آموزشی و درسی مناسب متناسب با توانمندی و نیازهای نوآموزان، جایدهی مناسب، جلوگیری از هدررفت سرمایه‌های مادی و معنوی کشور، ارتقای وضعیت و حرکت در راستای استانداردهای آموزشی بین‌المللی، بهره‌برداری‌های مدیریتی و مداخلات بهنگام آموزشی و توانبخشی در اختیار متولیان آموزش وپرورش قرار می‌گیرد.

محمدی یادآور شد: یکی از گلوگاه‌های بسیار بنیادین در کیفیت بخشی نظام آموزشی، اجرای برنامه سنجش سلامت جسمانی، ذهنی، عاطفی، اجتماعی وآمادگی تحصیلی نوآموزان است.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • برگزاری جشنواره استعدادیابی «ستاره‌های شهر» در قم
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • آموزش خبرنگاران شهرستان‌های غرب گیلان
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان