Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد؛ علی نوری با اشاره به اینکه پروژه هفت‌خوان در حال حاضر در یک مسیر رفت و برگشت ۱۰ کیلومتری از میدان همافر تا مسجد جامع یزد در دست مناسب سازی است، اظهار داشت: این پروژه در ادامه فعالیت‌هایی که در زمینه مناسب‌سازی شهر یزد اجرا شده، عملیاتی شده است و نتیجه آن نیز انتخاب یزد به عنوان پایلوت شهر دسترس‌پذیر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی عنوان کرد: همکاری و هم‌افزایی نهادهای مختلف با محوریت شهرداری و شورای شهر یزد همچنین حضور تشکل‌های معلولان از نقاط قوت این طرح به شمار می‌رود.
نوری ادامه داد: این طرح همچنین به لحاظ پیوستگی، بزرگترین پروژه مناسب سازی کشور به شمار می رود زیرا پیش از این هم در یزد و هم در سایر نقاط کشور، مناسب سازی به صورت نقطه به نقطه در پارک‌ها، معابر عمومی، ایستگاه‌های اتوبوس و ... انجام شده اما اکنون برای اولین بار این اقدام در قالب یک مسیر رفت و برگشت ۱۰ کیلومتری در حال اجراست.
مشاور شهردار یزد یادآور شد: طرح هفت خوان یک الگوی بسیار خوب هم برای سایر شهرهای استان یزد و هم سایر نقاط کشور است و اجرای آن توانسته فرهنگ سازی مناسبی بین پیمانکاران و فعالان حوزه عمرانی داشته باشد و به طور قطع در اجرای پروژه های عمرانی دیگر، شاهد آثار اجرای این طرح خواهیم بود.
نوری عنوان کرد: به جز معلولان، همه شهروندان با هر سطح از توانایی باید بتوانند در سطح شهر به راحتی تردد کنند و در پروژه هفت خوان نیز این مهم دنبال می شود.
وی تصریح کرد: البته در پروژه هفت خوان، مناسب سازی معابر به صورت کلی دیده شده و برخی موارد نظیر ایستگاه‌های اتوبوس در آن گنجانده نشده است که امیدواریم بتوانیم در اولین فرصت، کار مناسب سازی ایستگاه‌های اتوبوس را نیز به انجام برسانیم.
نوری اظهار امیدواری کرد: با ورود تمام ادارات و دستگاه‌های دولتی و خصوصی بتوانیم یک نهضت مناسب سازی بزرگ در استان یزد به راه بیاندازیم و شاهد مناسب سازی تمام ادارات و اماکن در سطح شهر باشیم زیرا در حال حاضر یکی از مشکلات مهم در تردد معلولان، عدم مناسب سازی ادارات و اماکن عمومی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری جشنواره گردشگری معلولان در سال گذشته بیان کرد: امسال به دلیل شیوع کرونا با محدودیت‌هایی برای برگزاری این جشنواره مواجه بودیم اما امیدواریم سال آینده بتوانیم با دسترس پذیر کردن شهر یزد، این جشنواره را در سطح بین المللی و با حضور معلولان گردشگر از سراسر دنیا برگزار کنیم.
گفتنی است؛ طرح هفت‌خوان از پروژه‌هایی است که توسط ستاد مناسب سازی شورای شهر یزد در ادامه طرح‌های شهر دسترس‌پذیر اجرا می‌شود.

46

کد خبر 1470713

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان یزد مناسب سازی هفت خوان شهر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۹۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده

ایسنا/خوزستان معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز از انعقاد قرارداد ساخت دو پل عابر پیاده برای شهر دانشگاهی در محدوده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و در محدوده درب استادیوم تختی خبر داد.

حجت‌الله سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت تردد دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز بعد از حذف پل عابر پیاده این دانشگاه برای اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید قربانی اظهار کرد: بعد از اجرای این پروژه، شرایط تردد دانشجویان در عرض اتوبان جمهوری برای رسیدن به در دانشگاه، ناایمن شده است و احتمال وقوع خطر وجود دارد و از سوی دیگر می‌خواهیم تردد عابران پیاده در تقاطع خیابان «رفیش» را نیز پوشش دهیم، بنابراین در حد فاصل تقاطع و چراغ راهنمایی رفیش که در محدوده پایین‌تر از درب غربی دانشگاه است، پل عابر پیاده احداث می‌شود.

وی با اشاره به طراحی سه پل عابر پیاده افزود: قرارداد احداث پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و قرارداد احداث پل عابر پیاده درب استادیوم تختی منعقد و ابلاغ شده است. هر کدام از این پروژه‌ها به حدود ۵.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز گفت: پیمانکار در حال تجهیز کارگاه است و عملیات اجرایی این پروژه‌ها به زودی آغاز می‌شود و اجرای هر کدام حدود شش ماه زمان می‌برد. البته معمولا پل‌های عابر پیاده در محل کارگاه ساخته می‌شوند و بعد به محل پروژه منتقل می‌شوند؛ در این پروژه‌ها بعد از تعطیلی دانشگاه، این کار انجام می‌شود تا مزاحمتی برای دانشجویان ایجاد نشود.

وی عنوان کرد: طرح پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز مقداری متفاوت خواهد بود و روی سازه آن کار معماری برای زیبایی بیشتر انجام می‌شود. این پل، ستون میانی ندارد و دارای معماری باستانی خوزستان شامل طرح گنبدی و ستون‌های ایوان‌مانند خواهد بود.

سلیمانی گفت: در پروژه پل عابر پیاده درب استادیوم تختی نیز المان‌های ورزش‌های مختلف با نورپردازی پیش‌بینی شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در نظر داریم ابتدا ایمن‌سازی را انجام دهیم، طراحی اولیه پل‌ها معمولی هستند و در اقدام بعدی می‌توان در مورد مکانیزه بودن پل تصمیم‌گیری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • زریبار؛ بزرگترین دریاچه آب شیرین جهان، پذیرای گردشگران + فیلم
  • کارگران موتور محرک چرخه اقتصاد کشور هستند
  • برندگان جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۴ /از عقیم‌سازی اجباری تا متروکه‌های آلوده به تشعشعات اتمی
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان