Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@23:55:20 GMT

تولید انبوه کیت تشخیص سریع کرونا

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۹۰۶۶۰

یک مقام مسئول گفت: چند ماه پیش ۵۰ میلیارد ریال به یکی از شرکت‌ها برای تولید کیت تشخیص سریع کرونا پرداختیم که بزودی تولید انبوه این محصول آغاز می‌شود. ناطقان: رضا نقی‌پور اصل، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) امروز دوشنبه در نشستی خبری اظهار داشت: در ۹ ماهه امسال یک هزار و ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات مصوب داشتیم که به ۵۷ شرکت پرداخت شده یا در مرحله پرداخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آمار معادل عملکرد ۱۲ ماهه پارسال صندوق است و پیش بینی می‌شود تا پایان سال رشد ۳۰ تا ۳۵ درصدی نسبت به سال گذشته داشته باشیم.

مدیرعامل صحا افزود: از ابتدای امسال تا پایان آذرماه استان‌های اصفهان، البرز، آذربایجان شرقی، تهران، خراسان رضوی و فارس بیشترین تسهیلات را در اختیار شرکت‌های مستقر قرار داده‌اند.
وی ادامه داد: فقط در حوزه فناوری اطلاعات، حدود ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات از سوی صندوق در اختیار شرکت‌ها قرار گرفت و پس از آن گروه‌های الکترونیک و نانو الیاف‌ها بیشترین تسهیلات را دریافت کردند.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته به صدور ضمانت‌نامه اشاره کرد و گفت: در ۹ ماهه امسال نزدیک به یک‌هزار و ۱۰ میلیارد ریال ضمانت‌نامه صادر شده است که در حوزه فناوری اطلاعات ۷۵ شرکت ۶۳۰ میلیارد ریال ضمانت‌نامه دریافت کرده‌اند.

وی در مورد افزایش سرمایه صندوق، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود برای سال ۱۴۰۰ درآمدهای شرکت بین ۹۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش یابد که از محل سود سپرده‌ها و تسهیلات ارزان قیمت و زودبازده امکان پذیر خواهد شد. همچنین در نظر داریم از طریق صدور ضمانت‌نامه برای مگاپروژه ها اقدام کنیم که می‌تواند درآمدهای صندوق را افزایش دهد. در واقع به دلیل کم بودن بودجه صندوق و اینکه چندین سال است سرمایه صندوق افزایش نیافته، چاره‌ای جز این اقدامات برای افزایش سرمایه نداریم.

نقی‌پور اصل ادامه داد: مطالبات معوق هم داشتیم که از دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ مانده بود که با رایزنی‌ها توانستیم بخشی از این مطالبات را وصول کنیم.

این مقام مسئول افزود: قرار بود با صندوق نوآوری و شکوفایی خط اعتباری ۱۵۰ میلیارد تومانی ایجاد کنیم ولی گفتند که نرخ سود را باید از مشتری بگیریم و چون این موضوع سنگ بزرگی بود و از جنبه حمایتی خارج بود، ایجاد این خط اعتباری لغو شد. اما قرار است با صندوق توسعه ملی یک خط اعتباری ایجاد کنیم.

وی همچنین در خصوص میزان استقبال از تسهیلات صندوق، گفت: سالیانه بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ شرکت به صندوق مراجعه می‌کنند که توان پوشش خدمات برای حدود ۱۰۰ شرکت را داریم. برای پوشش همه درخواست‌ها ۷ هزار میلیارد تومان نیاز داریم اما بودجه ما ۱۵۰ میلیارد تومان است.

نقی‌پور اصل در پاسخ به سوالی در مورد حمایت از شرکت‌های تولیدکننده کیت تشخیص سریع کرونا، اظهار داشت: ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به یکی از شرکت‌های داخلی برای ساخت کیت تشخیص سریع کرونا با فناوری جدید در ماه‌های گذشته پرداختیم که دیروز مراحل نهایی تولید این کیت تمام شد و به زودی تولید انبوه آن آغاز می‌شود.

مدیرعامل صحا گفت: همچنین با حمایت صندوق یکی از شرکت‌ها توانست نانو را سوار بر پارچه‌های ماسک کند که این مساله موجب شد به جای واردات، خودمان در داخل این پارچه را تولید کنیم.

وی همچنین در خصوص اشتغالزایی، تصریح کرد: مجموع تسهیلات داده شده و ضمانتنامه های انجام شده از شرکت‌ها در ۹ ماه گذشته توانسته زمینه اشتغال به کار ۱۷ هزار و ۳۶۴ نفر- ماه را در آن شرکت‌ها ایجاد کند که به‌طور میانگین معادل یک‌هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال پایدار می‌شود.

نقی‌پور اصل گفت: هرچند معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت پیگیر افزایش سرمایه این صندوق است، اما هیچ‌گونه افزایش سرمایه در بودجه ۱۴۰۰ دیده نشده است. منبع: مهر برچسب ها: تولید انبوه ، کیت تشخیص سریع ، کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تولید انبوه کیت تشخیص سریع کرونا کیت تشخیص سریع کرونا افزایش سرمایه میلیارد ریال تولید انبوه ضمانت نامه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۰۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد

اکبر ابدالی گفت: پروانه‌های صادر شده در بخش تولیدی و خدمات فنی به تعداد یک هزار و ۸۵۷ فقره با سرمایه گذاری پنج هزار و ۵۷۱ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ نفر و همچنین در بخش توزیعی و خدماتی به تعداد سه‌هزار و ۷۸۴ مورد با سرمایه‌گذاری ۱۱ هزار و ۳۵۲ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای ۹ هزار و ۴۶۰ نفر بوده‌است.

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم  با اشاره به سایر فعالیت‌های انجام شده در حوزه اصناف استان طی سال گذشته نیز افزود: در سال ۱۴۰۲، ۱۹ انتخابات صنفی در استان قم برگزار و مسئولان اتحادیه‌ها تعیین شدند، همچنین در این مدت با تشکیل جلسات کارشناسی در خصوص قیمت گذاری ۲۲ قلم کالا اقدام لازم صورت گرفت.

او در ادامه گفت: سال گذشته ۵۷۹ متقاضی دریافت تسهیلات در بخش اصناف استان به مبلغ یک‌هزار و ۴۶۲ میلیارد ریال در قالب تسهیلات رونق تولید، تبصره ۱۸، مشاغل خانگی و سایر موارد به بانک‌های عامل معرفی شدند.

گفتنی است مسئولان اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم از عموم مردم استان درخواست کردند که هرگونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، احتکار، عرضه خارج از شبکه و دیگر تخلفات صنفی را به تلفن ۱۲۴ و یا سامانه www.۱۲۴.ir اعلام نمایند.

همچنین از مردم خواسته شده‌است به فراخوان ثبت نام ناظران افتخاری به آدرس http://B ۲ n.ir/Nazerqom مراجعه و ثبت نام نمایند.

براساس آخرین پایش صورت گرفته، ۴۰ هزار پروانه کسب در قم موجود می‌باشد که ۱۶ هزار مورد آن در بخش تولیدی و خدمات فنی و ۲۴ هزار مورد آن در بخش توزیعی و خدماتی است.

اصناف در قم به دلیل موقعیت خاص زائرپذیری این استان و اهمیت بخش خدمات در آن، جایگاه ویژه‌ای دارند و در همین راستا اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت قم همکاری گسترده‌ای با فعالان بخش اصناف استان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • آشنايي با جديدترين پرتال پیامک /ارتباطات سریع و جذاب برای همه
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها