Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-01@06:52:16 GMT

تاثیر محدودیت‌های کرونایی چقدر بود؟

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۹۱۵۰۰

ورودی بیمارستان‌ها با اعمال محدودیت‌های کرونایی کاهش ۵۰ درصدی داشته است.

عضو ستاد مقابله با کرونا در تهران با بیان اینکه به دنبال اعمال محدودیت‌ها و افزایش سطح رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم، ورودی‌ بیمارستان‌ها تا۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است، گفت: البته تاثیر این محدودیت‌ها بر کاهش مرگ و میرهای ناشی از کرونا به صورت تدریجی بوده و تقریبا ۳۰ درصد کمتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه این روند نزولی و دستیابی به شرایط مطلوب را مستلزم تداوم محدودیت‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم دانست و گفت: پرهیز از دورهم نشینی‌های خانگی و سفرهای درون شهری و برون شهری و همچنین عدم حضور در تجمعات غیرضرور، به ادامه این روند نزولی و قطع زنجیره انتقال بیماری کمک زیادی می‌کند.

کاهش محسوس آمار ابتلا به آنفولانزا در سال جاری

وی با بیان اینکه به دنبال رعایت اصول بهداشتی آمار آنفولانزای معمولی نیز در سال جاری بسیار پایین بوده است، گفت: این کاهش آمار کاملا در بیمارستان‌ها مشهود است که مهمترین دلیل آن رعایت اصول بهداشتی همچون پوشش ماسک، فاصله‌گذاری‌های فیزیکی و شستن مرتب دست‌هاست، اصولی که در سال‌های گذشته با وجود توصیه‌های مکرر اجرا نمی‌شد ولی امسال به دلیل شیوع کرونا رعایت و به کاهش چشمگیر آمار ابتلا به آنفولانزا منجر شد.

خشنود با تاکید بر اینکه شرایط فعلی اپیدمی کرونا بسیار متزلزل و شکننده است، گفت: عادی انگاری شرایط موجود و عدم رعایت پروتکل‌ها و یا لغو ناگهانی محدودیت‌ها مطمئنا به بازگشت شرایط سخت اپیدمی و شیوع بالای بیماری در سطح جامعه منجر خواهد شد.

احتمال وقوع پیک چهارم در صورت لغو ناگهانی محدودیت‌ها

عضو ستاد کرونای استان تهران با اشاره به وضعیت سخت بیماری در فصول سرد سال و احتمال تداخل آن با سایر بیماری‌های ریوی و تنفسی این فصل، اظهار کرد: اگر مجددا دورهم نشینی‌ها و عدم رعایت پروتکل‌ها  شروع شده و محدودیت‌ها لغو شود، قطعاً با پیک چهارم اپیدمی روبرو می‌شویم.

خشنود همچنین هشدار داد: مردم در دو مورد باید آگاه باشند اول اینکه یک بار ابتلا به این بیماری به معنای مصونیت و ایمنی دائم نبوده و احتمال ابتلای مجدد و گاها سخت تر از مرتبه اول وجود دارد، لذا بهبودیافتگان نیز باید تمام اصول بهداشتی و پروتکل ها را همچون گذشته رعایت کنند. مساله دوم اینکه فکر نکنیم که درصد زیادی از مردم کشور مبتلا شده و دچار یک ایمنی دسته‌جمعی شده‌ایم، هنوز درصد مبتلایان به آن نقطه نرسیده و در اصل ایجاد ایمنی دسته جمعی در اپیدمی کرونا امکانپذیر نیست.

رییس بیمارستان شهدای تجریش در پایان در خصوص واکسن به  عنوان یک مطالبه عمومی نیز عنوان کرد: در حال حاضر دو مورد از واکسن‌های داخلی وارد مرحله کارآزمایی بالینی شده‌اند که امیدواریم  نتایج خوبی به همراه داشته باشند، در رابطه با واردات واکسن‌های خارجی نیز  مطمئنا اگر شرایط آن فراهم باشد از سوی وزارت بهداشت و دولت اقدام خواهد شد.

ایسنا/

برچسب ها: کرونا ، محدودیت کرونایی ، بیمارستان تجریش لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000LGa

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کرونا محدودیت کرونایی بیمارستان تجریش رعایت پروتکل ها محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۱۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت