Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@15:05:10 GMT

گران فروشی با تخفیف‌های عجیب و غریب

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۹۴۴۲۲

ترفند‌های زیادی برای گران فروشی وجود دارد و برخی از فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای به رغم تخفیف‌های عجیب و غریب گران فروشی می‌کنند

خبرگزاری میزان - روزنامه خراسان نوشت: چند وقتی می‌شود که گزارش‌هایی از گران‌فروشی برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای در گزارش‌های صدا و سیما و شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و واکنش‌های زیادی را هم به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروشگاه‌های زنجیره‌ای به دلیل ماهیتی که دارند، در صورت رعایت ضوابط و محاسبه سود منطقی می‌توانند تاثیر زیادی در تنظیم و تعدیل قیمت‌ها داشته باشند، اما در سال‌های اخیر برخی با سود‌جویی و سو‌ءاستفاده از اعتماد مردم، کالایشان را مثلا با تخفیف چندین برابر گران‌تر فروخته و سود‌های کلانی به جیب زده‌اند.

چند سالی می‌شود که برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای با تخفیف‌های اغوا کننده نه تنها به مشتریان خود تخفیف نمی‌دهند بلکه در حال گران فروشی هم هستند. امروز می‌خواهیم به چند ترفند گران فروشی برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای اشاره کنیم و امیدواریم شما هم با گزارش گران فروشی این فروشگاه‌ها به تعزیرات از کلاهبرداری آن‌ها جلوگیری کنید.

مزیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای

پیش از این که از گران فروشی برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای بنویسیم باید به این نکته اشاره کنیم که فروشگاه‌های زنجیره‌ای به دلیل ماهیتی که دارند می‌توانند تاثیر قابل توجهی در تنظیم و تعدیل قیمت‌ها داشته باشند.

این فروشگاه‌ها باعث اصلاح نظام عرضه از طریق حذف واسطه‌ها وهمچنین سبب می‌شود در نهایت محصولات مورد نیاز با قیمت کمتری به دست مصرف‌کننده نهایی یعنی مردم رسانده شود. در ضمن این فروشگاه‌ها به دلیل خرید‌های عمده‌ای که دارند می‌توانند آفر‌ها و تخفیف‌هایی از کارخانجات بگیرند که می‌تواند در ارزان‌تر فروختن به این فروشگاه‌ها کمک کند همچنین از لحاظ لجستیکی هم این فروشگاه‌ها هزینه‌های کمتری نسبت به فروشگاه‌های عادی دارند. البته این نکته را هم نباید فراموش کرد که در این فروشگاه‌ها مشتری می‌تواند بیشتر نیاز‌های خود را خریداری کند.

شور تخفیف‌های شیرین!

حتما با حضور در برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای چشمتان به برچسب‌های بزرگی خورده که میزان تخفیف روی آن درج شده است. تازه در برخی از این فروشگاه‌ها حتی به برچسب‌های بزرگ هم بسنده نکرده اند و فروشنده‌هایی را برای معرفی محصول گذاشته اند تا به شما از تخفیف‌های باورنکردنی این محصولات بگویند.

از رب و ماکارونی بگیرید تا حبوبات، کافی‌میکس، ژله و... البته بعد از اولین خرید که شماره تلفن تان را در اختیار فروشنده قرار دهید دیگر لازم نیست حتما برای خرید به فروشگاه سر بزنید، چون این تخفیف‌ها در ۲۴ ساعت شبانه روز برای شما پیامک می‌شود و شما را ترغیب به خرید از آن‌ها می‌کند.

همین شور عجیب و غریب برخی از فروشگاه‌ها برای ارائه تخفیف‌های باورنکردنی باعث شد محمدعلی اسفنانی، معاون رئیس سازمان تعزیرات کشور و مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران، در گفت‎‌وگویی با شبکه یک، از مردم بخواهد که فریب تخفیف‌های «فروشگاه‌های زنجیره‌ای» را نخورند، زیرا طبق بررسی‌های سازمان تعزیرات بسیاری از این تخفیف‌ها غیرواقعی و دراصل «گران‌فروشی و کم‌فروشی» هستند. ما هم در ادامه به تعدادی از ترفند‌های این فروشگاه‌های گران فروش که به اسم تخفیف کالا را گران‌تر از قیمت واقعی به مردم می‌فروشند اشاره کرده ایم که در ادامه می‌خوانید.

فروش کالا با کیفیت پایین

یکی از اتفاقاتی که برای دادن تخفیف در برخی فروشگاه‌ها رخ می‌دهد فروش کالای درجه ۲ و ۳ به جای کالای درجه یک و اعلاست. محمدعلی اسفنانی در استودیو پخش خبر ۲۱ شبکه یک سیما پیش از این گفته بود برخی حبوبات درجه ۲ و ۳ را به نام درجه یک و اعلا به فروش می‌رسانند که این اقدام مصداق بارز تخلف محسوب می‌شود. این فروشگاه‌ها با همکاری و زد و بند با شرکت بسته بندی کننده اقدام به این کار می‌کنند. در این خرید با این که شما فکر می‌کنید قیمت کمتری نسبت به بازار پرداخت کرده اید، اما در اصل نسبت به آن چه خریده اید قیمت بیشتری پرداخت کرده اید.

کوچک کردن بسته بندی و ثبت قیمت بالاتر

یکی دیگر از ترفند‌هایی که برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای به کار می‌برند زد و بند با تولید کننده‌ها و شرکت‌های بسته بندی است. این فروشگاه‌ها به دلیل خرید عمده‌ای که از کارخانجات دارند در برخی موارد کارخانه دار را مجبور می‌کنند که کالا را در بسته بندی‌های کوچک تر، ولی با همان قیمت قبلی روی بسته به فروشگاه بدهد و در عوض آن‌ها به اسم تخفیف آن را به مشتری ارائه می‌کنند. حتی معاون تعزیرات هم گفته بعضاً دیده می‌شود که فروشندگان با همکاری و زد و بند با شرکت بسته بندی کننده یا تولید کننده، قیمت روی کالا را بالاتر ثبت می‌کند که بعد‌ها برای اعمال تخفیف‌های جذاب، آزادی عمل بیشتری داشته باشد.

چسباندن برچسب قیمت و گران فروشی

در برخی از موارد که کارخانه دار‌ها یا شرکت‌های بسته بندی حاضر به تغییر قیمت نیستند برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای با مخدوش کردن قیمت روی کالا اقدام به درج برچسب‌های قیمتی بالاتر از قیمت واقعی می‌کنند. البته به تازگی ویدئویی در شبکه خبر از این نوع گران فروشی در برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای پخش شد که نشان می‌داد قیمت درج شده روی فاکتور بعد از اعمال تخفیف هم از قیمت روی کالا گران‌تر بوده و در اصل آن فروشگاه زنجیره‌ای بعد از اعمال تخفیف‌های چند ده درصدی بازهم از قیمت اصلی، کالارا گران‌تر فروخته است.

تکه فروشی

در روز‌های اخیر شاهد بالارفتن قیمت مرغ به شکل غیرقابل باوری بودیم و تا حدود کیلویی ۴۰ هزار تومان هم رسید در حالی که گفته می‌شد قیمت مرغ باید ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان باشد. با این حال فارس در گزارشی از گران فروشی مرغ توسط برخی از فروشگاه‌های بزرگ پرده برداشت. در این گزارش آمده این فروشگاه‌ها به جای فروش مرغ به فروش مرغ‌های قطعه قطعه شامل بال، کتف، سینه و دیگر قطعات مرغ پرداخته و قیمت‌های بالاتری برای آن‌ها تعیین کرده بودند.

هشدار هشدار

آن چه خواندید تنها ترفند‌هایی بود که ما توانسته بودیم درباره آن‌ها اسنادی را پیدا کنیم، اما ممکن است روش‌های دیگری هم وجود داشته باشد. به هر حال آن چه اهمیت دارد این است که فروشگاهی نتواند کالایی را گران‌تر از قیمت واقعی اش به شما بفروشد به همین دلیل توصیه می‌کنیم حتما بعد از خرید، قیمت درج شده در فاکتور را با قیمت روی کالا چک و همچنین از میزان وزن درج شده روی کالا با وزن واقعی اطمینان حاصل کنید.

بیشتر بخوانید: دلیل افزایش قیمت‌ها در بازار چیست؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: گرانفروشی اخبار اقتصادی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گرانفروشی اخبار اقتصادی برخی از فروشگاه های زنجیره ای برخی از فروشگاه ها فروشگاه ها قیمت روی کالا زنجیره ای گران فروشی بسته بندی گران فروش تخفیف ها برچسب ها قیمت ها گران تر درج شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۴۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟

مساله فروش نفت ایران برای بسیاری از رسانه‌های معاند و همسویانشان در داخل تبدیل به بحران شده است از این جهت هر روز گمانه زنی‌هایی از میزان تخفیف فروش نفت ایران منتشر می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از مهر، بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم تولید و به تبع آن صادرات نفت خام ایران افزایش یافت تا جایی که برخی از مسؤولان دولت قبل نیز به این موضوع تشکیک وارد کرده و اعلام کردند آماری که از فروش نفت ایران در دولت سیزدهم منتشر می‌شود واقعی نیست.

این مساله تاجایی مطرح شد که جواد اوجی وزیر نفت دولت سیزدهم به این صحبت‌ها واکنش نشان داد و اعلام کرد مساله افزایش فروش نفت ایران حتی مورد تأیید سناتورهای امریکایی است و هر روز تصمیمات جدید در این باره اتخاذ می‌شود تا بتوانند جلوی این افزایش صادرات نفت را بگیرند و در مسیر این افزایش صادرات سنگ اندازی کنند.

بعد از این صحبت‌ها و انتشار آمار و ارقام رسمی‌از میزان فروش نفت ایران در دولت سیزدهم توسط رسانه‌ها و مؤسسات بین المللی از جمله اوپک و مؤسسه بین المللی انرژی جریان رسانه‌های معاند فضای تخریب را به سمت تخفیف‌های نجومی‌برد و اعلام داشت ایران در ازای تخفیف‌های بالا موفق شده است تا صادرات نفت خود را افزایش دهد.

این مساله موجب شد تا گمانه زنی‌ها در مورد میزان تخفیف در فروش نفت ایران در ماه‌های گذشته بالا بگیرد و صحبت از ارقام نجومی‌چند ده دلاری در تخفیف نفت ایران به چین مطرح شود.

به عنوان مثال یکی از رسانه‌های داخلی به استناد یک توییت که معلوم نیست متعلق به کیست زمستان سال گذشته اعلام کرده است ایران به ازای هر بشکه نفت ۲۰ دلار تخفیف می‌دهد که این مساله موجب شد تا در رسانه‌ها یک جریان ایجاد کند.

بعد از آن رسانه‌ای دیگر بدون اشاره به رقم خاصی اعلام کرد مابه التفاوت در فروش نفت ایران و قیمت نفت ایران که در سبد اوپک اعلام شده است می‌توان متوجه شد که ایران تخفیف نجومی‌به مشتریان خود می‌دهد.

اخیراً نیز یکسری رسانه معاند نیز به استناد به میزان فروش نفت روسیه که از سوی اتحادیه اروپا اعلام شده است باید حد اکثر با قیمت ۶۰ دلار نفت اورال خود را بفروشد این برداشت را کرده‌اند که قطعاً میزان تخفیف نفت ایران نیز به اندازه روسیه و یا حتی بیشتر از روسیه است و قیمت فروش نفت ایران را چیزی حدود ۳۵ تا ۴۰ دلار اعلام کرده‌اند.

ایران چه مقدار تخفیف بابت فروش نفت می‌دهد؟

باید یک مساله شفاف شود که آیا دادن تخفیف در فروش نفت امری طبیعی است یا غیر طبیعی؟ در همین رابطه محمود امراللهی یکی از کارشناسان انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: در مساله بازار یابی باید به این نکته توجه کرد که کشورهای تولیدکننده برای نگهداشت بازار باید اقداماتی را انجام دهند که یکی از این اقدامات تخفیف در فروش نفت است.

وی گفت: کشوری مانند عربستان نیز هر ازگاهی قیمت نفت خود را برای مشتریانش تغییر می‌دهد در برهه‌ای قیمت را بالا و در مقطعی قیمت‌ها را پایین می‌آورد. باید خاطرنشان کرد که نفت عربستان تحریم نیست و این کار را انجام می‌دهد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: جالب است بدانید که دیگر کشورهای تولیدکننده نفت که عضو اوپک نیستند نیز چنین اقداماتی را انجام می‌دهند به عنوان مثال کانادا، آمریکا، روسیه قبل از تحریم، کشورهای تولیدکننده نفت حوزه آمریکای لاتین نیز به مشتریان خود تخفیف‌هایی می‌دهند بنابراین دادن تخفیف در فروش نفت امری کاملاً جا افتاده در بازار نفت است.

وی گفت: در شرایط تحریم این مساله جدی تر می‌شود زیرا وقتی تحریم اعمال می‌شود شما دو کار می‌توانید انجام دهید یا باید در چاه نفت خود را ببندید و تولید را کاهش دهید و یا اینکه با اعمال تخفیف‌های بیشتر مشتریان خود را حفظ کنید. لازم است بدانید اثر اول بر اقتصاد بسیار سنگین‌تر است زیرا اگر یک زمانی تحریم‌ها برداشته شود باید هزینه‌های گزافی کرد تا تولید را به حال قبل باز گرداند و در قدم بعدی باید مشتریان از دست رفته را حتی با نفت مجانی ترقیب کرد تا دوباره اقدام به خرید نفت از شما کنند. اما گام دیگر این است که نفت را بدون آنکه تولید کاهش یابد با تخفیف‌های معقولی به فروش رساند و این کار ضمن حفظ مشتریان موجب نمی‌شود تا تولید کاهش یابد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: در دولت قبل بعد از اعمال تحریم‌های جدی در سال ۹۷ به یکباره توسط مسؤولان وقت وزارت نفت تصمیم گرفته شد تا تولید کاهش یابد و هر روز آمارهای متعددی از کاهش دکل‌های فعال در مناطق نفتخیز جنوب منتشر می‌شد. در چاه‌های نفت بسته شد حتی جالب است بدانید وقتی میزان تولید به زیر یک میلیون بشکه رسید مسؤولان وزارت نفت با تخفیف‌های بالا نتوانستند فروش نفت را افزایش دهند و اگر خاطرتان باشد صادرات نفت ایران حتی به زیر ۱۰۰ هزار بشکه رسید.

وی ادامه داد: با تغییر دولت در چاه‌های نفت باز شد و با هزینه‌هایی دوباره تولید در برخی از چاه‌ها از سر گرفته شد به همین دلیل شاهد افزایش تولید نفت هستیم. همچنین رایزنی‌های صورت گرفته توسط مسؤولان وزارت نفت و دیپلماسی انرژی موجب شده است تا صادرات نفت ایران رونده رو به جلویی داشته باشد. که افزایش صادرات نفت ایران غالباً به خاطر دیپلماسی انرژی است هرچند اعمال تخفیف‌ها را نیز نباید نادیده گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مطلع است ایران چه مقدار تخفیف برای فروش نفت می‌دهد گفت: خبرگزاری رویترز به عنوان یک منبع و رفرنس در میزان فروش نفت ایران در ماه مارس سال جاری گزارشی با عنوان فقط کاهش قیمت نفت می‌تواند ولادیمیر پوتین را متوقف کند؛ نوشت که اکنون نفت اورال روسیه بشکه‌ای ۷۱ دلار صادر می‌شود که بالاتر سقف قیمت ۶۰ دلار است. حتماً می‌دانید نفت اورال روسیه بسیار شبیه به نفت ایران است. همچنین بررسی قیمت نفت صادراتی روسیه به هند نیز نشان می‌دهد که در همه ماه‌های بعد از دسامبر ۲۰۲۲ (به جز ژانویه ۲۰۲۳) این رقم بالاتر از سقف قیمتی ۶۰ دلار به ازای هر بشکه بوده و حتی در ماه اکتبر سال گذشته به بیش از ۸۴ دلار افزایش یافته است.

امر اللهی تصریح کرد: حالا که روسیه می‌تواند نفت خود را به مشتریان خود تا قیمت ۸۴ دلار نیز به فروش رساند آیا ایران نمی‌تواند نفت خود را تا ۸۱ دلار به فروش رساند؟

وی گفت: ایران هم اکنون عمده نفت خود را به پالایشگرهای شمال چین می‌فروشد که این پالایشگرها بخش خصوصی هستند و عملاً عمده خریداران نفت ایران همین پالایشگرها هستند آنها دنبال خرید نفت ارزان اند باید دید روسیه نفت خود را با چه قیمتی به مشتری دولتی خود در چین می‌فروشد که به استناد گمرک چین فروش نفت روسیه به این کشور با قیمت ۸۴ دلار است خب آیا طبیعی است که ایران بیاید و یکباره ۳۰ تا ۴۰ دلار تخفیف دهد و بازار روسیه را بهم زند؟ آیا آن‌وقت جنگ قیمتی بین ایران و روسیه صورت نخواهد گرفت؟

بنابراین نباید به عددسازی‌هایی که در رسانه‌های معاند صورت می‌گرد توجه کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظاهر عجیب و غریب پهپاد نظامی ساخت هند! (عکس)
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای
  • دلیل عجیب و غریب تعطیلی یک تالار در خرم‌آباد
  • ظاهر عجیب و غریب پهپاد نظامی ساخت هند!
  • فیلم سرقت میلیاردی از فروشگاه موبایل‌فروشی در تهران