Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: حتما باید تعداد شرکت‌های دانش بنیان در صنعت غذا برای ارتقای اصالت موادغذایی افزایش پیدا کند.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر علیرضا زالی در مراسم بهره برداری از دستاورد‌های بخش تحقیق و توسعه برنامه جامع سلامت غذای کشور که در مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد، افزود: باید از فناوری‌های پیشرفته برای تشخیص موادغذایی تقلبی از اصل استفاده کنیم و ما نمونه‌های زیاد تقلب را در آبلیمو، رب گوجه فرنگی، عسل و زعفران می‌بینیم که علاوه بر تقلب؛ آلاینده‌های زیادی هم می‌تواند در موادغذایی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در بحث آفت کش‌ها هم ما نیازمند فرهنگ سازی هرچه بیشتر برای کشاورزان هستیم و متاسفانه کشاورزان به صورت ترکیبی از این آفت کش‌ها استفاده می‌کنند که در برخی موارد ماندگاری سموم بالا می‌رود.
دکتر زالی یکی از روش‌های بررسی اصالت موادغذایی را طیف سنجی خواند و افزود: از سال 2012 اقبال بسیار زیادی درباره حرکت به سمت موادغذایی فاقد آنتی بیوتیک صورت گرفته که در کشور ما هم اقداماتی شده است.
وی به موادغذایی صادر شده به کشور‌ها اشاره کرد و گفت: قطعا اگر موادغذایی اصیلی را صادر نکنیم؛ می‌تواند وجاهت سیاسی و بین المللی ما را تحت تاثیر قرار دهد چرا که اقلام غذایی صادراتی ما چندین بار در کشور‌های دیگر کنترل می‌شود و اعتبار ما نباید مخدوش شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی افزود: در این بخش ما نیازمند استفاده هرچه بیشتر از فناوری‌های نوین هستیم و مثلا در بحث زعفران اگر بتوانیم اسانس‌های غیرمجاز در آن را تشخیص دهیم دیگر جایگاه این محصول ایرانی در جهان به خطر نمی‌افتد.
دکتر زالی گفت: قطعا ما دانشگاه‌های بسیار صاحب نامی در جهان داریم که باید ارتباط هوشمندی با آن‌ها برقرار کنیم.
وی از همکاری‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این بخش قدردانی کرد و افزود: از استفاده هرچه بیشتر از شرکت‌های دانش بنیان و هوش مصنوعی هم نباید غافل شویم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: استفاده شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۵۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»