Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ «علی ربیعی» روز سه شنبه در نشست خبری که به صورت مجازی برگزار شد، افزود: هفته گذشته در مورد افزایش تولید خودرو مباحث زیادی صورت گرفت. این موضوع امروز هم در ستاد اقتصادی دولت دنبال شد و طرح جامع پیرامون خودرو که مبتنی بر کنترل قیمت و افزایش تولید باشد توسط وزارت صمت در حال آماده شدن است.

وی ادامه داد: این هفته همچنین آیین‌نامه اجرایی قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران در ۱۱ ماده به تصویب هیئت دولت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به عنوان قانون که برای رفع تحریم‌هاست و نظر نمایندگان نیز معطوف به رفع تحریم‌ها بوده، دولت در اجرای این قانون حساسیت‌های زمانی، منافع ملی ایران و چگونگی اجرای اثربخش برای رفع تحریم را با نگاهی به آینده کشور مدنظر قرار داده است.

سخنگوی دولت یادآور شد: دولت در این جلسات همچنین با واگذاری ۴۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سهام به سه بانک موافقت کرد که ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از این رقم برای یارانه کمک معیشتی ناشی از کرونا و ۲۹ هزار میلیارد تومان هم بابت پرداخت دیون به بانک‌ها می‌باشد.

ربیعی با یادآوری روز صنعت پتروشیمی این صنعت را نمادی از خلاقیت نیرو‌های تلاشگرا داخلی، دوراندیشی و تدبیر در دولت و تلاش‌های دولتمردان برای رفع اثر تحریم، رشد و توسعه کشور در سخت‌ترین شرایط عنوان کرد و گفت: گسترش صنعت پتروشیمی یکی از دستاورد‌های مقابله با خام فروشی نفت است و امروز بخشی از منابع ارزی کشور متکی بر صادرات پتروشیمی و صنایع پایین دستی نفت است.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری گفت: دولت یازدهم با هدف تداوم روند توسعه صنعت پتروشیمی همچون نخستین جهش صنعت پتروشیمی که در طول سال‌های ۷۵ تا ۸۵ صورت گرفت، توسعه این صنعت ارزش‌آفرین را در قالب جهش دوم این صنعت با اولویت تکمیل طرح‌های نیمه‌کاره در دستور کار قرار داد.

وی گفت: با تحقق جهش دوم صنعت پتروشیمی تا پایان سال ۱۴۰۰، تعداد مجتمع‌های پتروشیمی به ۸۳ مجتمع و ظرفیت تولید این صنعت به سالانه ۱۰۰ میلیون تن، دقیقاً طبق اهداف برنامه ششم توسعه می‌رسد و درآمد این صنعت نیز تا پایان ۱۴۰۰ به ۲۵ میلیارد دلار خواهد رسید.

سخنگوی دولت افزود: در سال ۹۲، ۴۶ مجتمع پتروشیمی با ظرفیت تولید سالانه ۵۶ میلیون تن فعال بود که هم اکنون تعداد مجتمع‌ها به ۶۴ مجتمع با ظرفیت تولید سالانه ۷۷ میلیون تن رسیده است.

ربیعی ادامه داد: بهره برداری از ۱۷ طرح پتروشیمی برای سال ۹۹ به عنوان سال طلایی صنعت پتروشیمی برنامه‌ریزی شده است به طوری که ظرفیت صنعت پتروشیمی در پایان امسال به بیش از ۹۰ میلیون تن در سال خواهد رسید که تاکنون ۹ طرح این طرح‌ها به بهره برداری رسیده است

وی با بیان اینکه برای تداوم توسعه صنعت پتروشیمی در سال‌های آتی نیز برنامه ریزی شده است، گفت: با تحقق جهش سوم صنعت پتروشیمی تا پایان سال ۱۴۰۴ ظرفیت صنعت پتروشیمی کشور به بیش از ۱۳۳ میلیون تن با درآمد ۳۷ میلیارد دلاری خواهد رسید.

سخنگوی دولت با اشاره به ابلاغ سند تحول قضایی توسط رییس قوه قضاییه اظهار کرد: این سند حاوی نکات مهمی از جمله مواجهه فعال ایجابی در حکمرانی قضایی توجه به آزادی‌های مشروع و شفافیت و همچنین است.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری ادامه داد: این سند رویکردی پیشرو در مساله حقوق شهروندی و همچنین جلب مشارکت نهاد‌های مردمی برای صیانت از حقوق عامه، پیشگیری از فساد، میانجی گیری و حمایت از بزه دیدگان و باز اجتماعی شدن را مورد توجه قرار داده است.

ربیعی گفت: از این سند استقبال کرده و با نموده و تمام مساعی خود را برای اجرایی کردن آن به کار خواهیم بست. این سند در کنار سند حقوق شهروندی، می‌تواند رعایت حقوق عامه را به ارمغان بیاورد و تلاش دو قوه اجرای آن را متضمن خواهد بود. قاتل سلیمانی بزودی از صحنه سیاست آمریکا کنار خواهد رفت وی در ادامه به سالگرد شهادت سردارسلیمانی اشاره کرد و گفت: درد فقدان سردار سلیمانی هنوز مانند لحظه نخست شنیدن این خبر هولناک، آزار دهنده و طاقت فرساست. قاتلان سلیمانی، نه تنها قهرمان ملت ما را از ما نگرفتند، بلکه او را به قهرمان ابدی ایران و همه ملت‌های آزاده جهان تبدیل کردند.

سخنگوی دولت تصریح کرد:سلیمانی امروز نماد تزلزل ناپذیری در ایمان، حریت در اعتقاد، شجاعت در میدان، اعتدال و انصاف در سیاست و ثبات قدم در مبارزه با تروریسم و افراط گرایی است و نامش تا همیشه در این عرصه‌ها خواهد درخشید.

ربیعی ادامه داد: قاتلان سردار سلیمانی به بهانه ضربه زدن به سیاست ایران در دفاع از صلح عادلانه در سراسر منطقه دست به این جنایت زدند، اما با گذشت همین یک سال کوتاه هم باید فهمیده باشند که نه تنها محروم کردن ملت‌های مظلوم منطقه از شهامت و درایت سلیمانی در نبرد با داعش و دیگر اشکال تروریسم، تاثیری بر اراده ملت‌های ما در این مسیر طولانی نداشته، بلکه ثابت کرد که با وجود چنین اشرار بی‌رحم و سنگدلی، تداوم راه مقاومت و ایستادگی در برابر زورگویی و اشغال گری اجتناب ناپذیر است دنیای بدون قاتل سردار سلیمانی دنیای امن‌تری است دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری با تسلیت سالروز شهادت سردار سلیمانی گفت: البته ما از اینکه قاتل سلیمانی بزودی از صحنه سیاست آمریکا کنار خواهد رفت، خوشحالیم و اطمینان داریم که دنیا بدون قاتل سلیمانی، جای امن‌تری برای همه ملت‌های جهان است.

سخنگوی دولت در ادامه به ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) اشاره کرد و گفت: فاطمه زهرا (س) یک همسر، همراهی فداکار، مادری مربی و کنش‌گری اثرگذار در عرصه سیاسی و اجتماعی دوران خویش بود و با بصیرتی مثال زدنی تأثیرگذاری ماندگاری در زمانه خویش تا به امروز گذاشته است. ما باید معنا و مفهوم زندگی حضرت زهرا (س) را بفهمیم و بدانیم زندگی آن بزرگوار مایه سعادت و حیات طیبه است و امیدوارم جامعه امروز ایران بیش از هر زمانی به شیوه و زندگی آن بزرگوار تاسی بجوید.

ربیعی در ادامه با تبریک سال جدید میلادی به مسیحیان جهان و بخصوص به هموطنان آشوری و ارمنی گفت: سال جدید میلادی فرصتی است برای تامل درباره پیام محبت، صلح، مدارا و ارزش‌های انسانی که عیسی مسیح پیام آور الهی آن بوده است.

وی افزود: ارزش‌های جهانشمول بشری حضرت مسیح، معیار روشنی به دست می‌دهد تا به کمک آن، تناقض عمیق اقدامات جنگ افروزان آمریکایی در جنگ اقتصادی آمریکا بر علیه معیشت سلامت و اقتصاد و ایرانیان در معرض داوری افکار عمومی جهانی و بخصوص افکار عمومی جهان غرب قرار بگیرد.

سخنگوی دولت ادامه داد: تحریم‌های ضد ایرانی بخصوص در مرحله کنونی که از مرحله تحریم‌های چهل ساله اخیر عبور کرده و به یک جنگ تمام عیار اقتصادی ارتقا یافته با روح صلح‌مدار تعالیم معنوی و اخلاقی مسیح ناهمخوان است. تاکنون ویروس جهش یافته انگلیسی در ایران مشاهده نشده است وی در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص آخرین وضعیت کرونا در کشور با بیان این که خوشبختانه امروز هیچ شهر قرمزی نداریم، گفت: در حال حاضر ۱۰۸ شهر نارنجی و ۱۴۰ شهر در وضعیت زرد هستند. تاکنون ویروس جهش یافته انگلیسی در ایران مشاهده نشده، ولی وزارت بهداشت و درمان با هماهنگی سایر دستگاه‌ها به ویژه وزارت راه و شهرسازی مراقبت لازم را برای پیشگیری را دنبال می‌کند.

ربیعی با بیان اینکه ابتلا‌ها به یک چهارم و تعداد مرگ و میر به یک سوم کاهش یافته است، گفت: در این مدت ۷۵۰۰ مورد مرگ و میر کم شده است. البته این وضعیت کاملا شکننده است و ما کماکان نیازمند رعایت پروتکل‌ها بهداشتی هستیم. تعلل و کوتاه آمدن‌ها ما را دوباره به وضعیت نگران کننده‌ای پیش خواهد برد بنابراین نباید بعد از فروکش کردن موج بیماری دچار عادی انگاری و خوش‌بینی و در نهایت غفلت از ویروس شویم.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری ادامه داد: این ویروس در کل دنیا در حال تغییر است و البته می‌تواند بدتر یا بهتر شود. هنوز هم تجمعات عامل اصلی ابتلا به ویروس کرونا است و هر تجمعی امکان بالقوه انتشار ویروس را دارد. در فصل سرما قرار داریم و مراقبت‌ها و رعایت پروتکل‌ها و عدم تجمعات ما را سمت قطع زنجیره انتشار ویروس کمک می‌کند.

ربیعی گفت: مصوبات ستاد کرونا علمی و براساس نظرات کارشناسان و تجربیات سایر کشورهاست و هرگاه مردم این مصوبات را به طور جدی اجرا کرده اند توفیقات بسیار خوبی داشته ایم. دستورالعمل‌های وضع شده پویا بوده و تا پایان کرونا این قواعد حکمفرما هستند و این مردم هستند که می‌توانند با رعایت درست پروتکل‌های بهداشتی شهر‌های خود را به سمت زرد شدن پیش ببرند تا براساس دستورالعمل‌ها گشایش‌های بیشتری برای آن‌ها اتفاق بیفتد.

سخنگوی دولت همچنین درباره همکاری‌های نظامی ایران چین و روسیه و احتمال تاسیسات نظامی مشترک در خلیج فارس در دریای عمان برای مقابله با حضور ایالات متحده و اسرائیل و ایجاد صلح و امنیت گفت: مناسبات دوستانه با دو کشور روسیه و چین در اوج خود پیش می‌رود هر چند محدودیتی برای تعمیق این روابط در همه جنبه‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی نداریم، اما بار‌ها اعلام کردیم که امنیت در منطقه خلیج فارس باید توسط کشور‌های صاحب این منطقه تامین شود و این تنها راه رسیدن به امنیت عادلانه همه کشور‌ها و تضمین صلح و ثبات بلندمدت است.

وی افزود: ما نظامی دیده شدن خلیج فارس را به سود هیچ کشوری در منطقه و جهان نمی‌دانیم و امیدواریم سرانجام آمریکا هم دست از ماجراجویی‌های فرامرزی خود بردارد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری گفت: ایران و روسیه در حوزه‌های مختلف از جمله دفاعی همکاری‌های خوبی دارند که فراتر از سطح دو جانبه است و مواضع همسوی دو کشور در مبارزه با تروریسم، افراطی‌گری زمینه همکاری‌های دیگر را هم فراهم کرده است که از جمله می‌توان به همکاری در سوریه اشاره کرد.

ربیعی با بیان اینکه امنیت خلیج فارس باید توسط کشور‌های منطقه تامین شود، گفت: در این زمینه پیش از این طرح مشخصی ارائه شد و هنوز هم بر آن پافشاری داریم و برخی کشور‌های منطقه را دعوت می‌کنیم به جای دشمنی و اتکا به بیگانگان، نگاه منطقه داشته باشیم در کنار هم و با ایران قدرتمند صلح و امنیت خلیج فارس را تضمین شده بدانیم.

ادامه دارد.. منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 علی ربیعی سخنگوی دولت انتخابات 1400 صنعت پتروشیمی سردار سلیمانی سخنگوی دولت خلیج فارس میلیون تن تحریم ها تا پایان کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۷۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: در سال ۱۴۰۳ قراردادهای مهمی در صنعت نفت کشور به امضا خواهد رسید و به‌تدریج تمامی تفاهم‌نامه‌ها در این سال به قرارداد تبدیل خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه 16 میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی اظهار داشت: امروز با ورود پتروشیمی‌ها به بخش بالادستی یک رویکرد مهم آغاز می‌شود که این رویکرد، منشأ خیر و برکت برای ملت ایران است.

وی افزود: پیش‌از این با سرمایه‌گذاری بانک‌ها که امانت‌دار پول مردم هستند در صنعت نفت و گاز، شاهد مشارکت مردم در جهش تولید بودیم و امروز با ورود پتروشیمی‌ها که سهامداران اصلی آن‌ها نیز مردم هستند به بخش بالادستی، شاهد مشارکت مردم در جهت جهش تولید در صنعت نفت هستیم.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه "وزارت نفت سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی را به هیئت وزیران پیشنهاد داد"، گفت:  با پیشنهاد وزارت نفت این رویکرد جدید شکل گرفته تا شرکت‌های پتروشیمی بتوانند در کنار شرکت‌های اکتشاف و تولید به‌صورت مستقیم با شرکت ملی نفت برای توسعه بخشس بالادستی وارد قرارداد شوند.

وی ادامه داد: با همکاری بانک‌ها در سال گذشته 13 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در پروژه‌های بخش بالادستی آغاز شد که از این میزان 12.5 میلیارد دلار آن برای میادین مشترک است که از این رقم 11.5 میلیارد دلار برای توسعه یکپارچه آزادگان شمالی و جنوبی و رسیدن به تولید 570 هزار بشکه در روز است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت خاطرنشان کرد: همچنین در بیستم اسفندماه با امضای 4 قرارداد، طرح بزرگ 20 میلیارد دلاری فشارافزایی پارس جنوبی آغاز شد که پروژه بسیار مهمی در بخش نفت و گاز کشور است.

خجسته‌مهر با اشاره به ارزش 6.4 میلیارد دلاری تفاهم‌نامه‌های امروزی که با شرکت‌های پتروشیمی برای ورود به بخش بالادستی امضا شده، گفت: در صورت پیوستن هلدینگ‌های پتروفرهنگ و باختر، ارزش این تفاهم‌نامه‌ها که در آینده نزدیک به قرارداد تبدیل می‌شوند به 7 میلیارد دلار افزایش می‌یابد.

وی افزود: با امضای این تفاهم‌نامه‌ها، 20 مخزن گازی در استان‌های خوزستان، فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد برای تولید روزانه مجموعا 130 میلیون مترمکعب گاز به شرکت‌ها و هلدینگ‌های پتروشیمی واگذار می‌شود که در مرحله اول قراردادهای محرمانگی برای ارائه اطلاعات کامل مخازن با شرکت‌ها امضا شده و این شرکت‌ها موظف هستند در سریعترین زمان ممکن، طرح‌های توسعه‌ای خود را با جزئیات ارائه دهند و در سال جاری این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: با ورود شرکت‌های پتروشیمی به بخش بالادستی، هم به کاهش ظرفیت خالی ناشی از کسری خوراک صنعت پتروشیمی کمک می‌شود و هم برای افزایش 30 میلیون تنی ظرفیت صنعت پتروشیمی در خلال برنامه هفتم به خوراک نیاز است که این رویکرد می تواند به تأمین خوراک پایدار این صنعت، کمک کند.

وی ادامه داد: در 8 سال دولت‌های یازدهم و دوازدهم به طور متوسط سالانه 1.6 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز شده، اما در دولت سیزدهم در 2.5 سال اخیر، مجموعا 15 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده، به عبارتی به‌طور متوسط 6.3 میلیارد دلار در سال جذب سرمایه در نفت و گاز شده که 4 تا 5 برابر دولت‌های قبلی است.

خجسته‌مهر خاطرنشان کرد: در سال 1403 قراردادهای مهمی در صنعت نفت کشور به امضا خواهد رسید و به‌تدریج تمامی تفاهم‌نامه‌ها در این سال به قرارداد تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر جدید وزیر صنعت درباره واردات خودروهای کارکرده
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • اجرای طرح‌های مهم برای شکوفایی صنعت پتروشیمی