Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر بازرگانی سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: بر اساس اعلام ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ بیستم دیماه، پایان مهلت ثبت مشخصات انبارهای تحت مالکیت صاحبان واحدهای صنفی، صنعتی ـ تجاری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از طریق سامانه جامع انبارهای مناطق به نشانی اینترنتی wms.freezones.ir تعیین شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از گروه تولیدات رسانه سازمان منطقه آزاد ماکو؛ علی قنبری گفت: با توجه به گذشت بیش از 4 ماه از زمان راه‌اندازی سامانه جامع انبارهای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و صدور ابلاغیه‌های متعدد در این خصوص؛ بنا به تصمیم اعضای جلسه پس از پایان مهلت مذکور، فعالیت واحدهایی که از ثبت اطلاعات در سامانه یاد شده خودداری کنند با محدودیت‌هایی از سوی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه مواجه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اجرای ماده 24 آیین‌نامه اجرایی مواد 5 و 6 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مبنی بر ارسال اطلاعات انبارهای موجود در مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی به سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا ادامه داد: مقرر شده است ساز و کار فنی و نحوه تبادل و دریافت اطلاعات، رسید و حواله‌های صادره از سامانه انبارهای ویؤه مناطق با محوریت ستاد تعیین و عملیاتی شود.
شایان ذکر است در بیست و نهمین جلسه کنترل پروژه برنامه‌های اجرایی پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز از مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، بررسی آخرین وضعیت اجرای سهمیه واردات کالای همراه مسافر، موانع ثبت سفارش و رفع تعهدات ارزی و نیز اجرای طرح یکسان‌سازی فرآیندهای گمرکی در مبادی ورودی با استقرار و بهره برداری از سامانه جامع امور گمرکی در این مناطق مورد بحث وبررسی قرار گرفت.
جلسه کنترل پروژه برنامه‌های اجرایی پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز از مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی با حضور مشاورین و مدیران ارشد دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی و نمایندگانی از بانک مرکزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرک ایران به ریاست زارعی، مدیرکل امور اقتصادی و بهبود فرآیندهای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در محل ستاد برگزار شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: قاچاق کالا و ارز مناطق آزاد تجاری ویژه اقتصادی سامانه جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۹۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی حقیقی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان در دیدار با عباس صوفی نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی از فعالیت مجدد منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال خبر داد.

وی در حالی از این خبر مسرت‌بخش پرده برداشت که توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه همدان، فامنین و قهاوند وارد فازی جدی می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۴ سال مسکوت بود، ادامه داد: این منطقه در آستانه فعالیت مجدد و واگذاری است. جهان‌آباد یکی از ظرفیت‌های مهم اقتصادی استان همدان تلقی و بستر خوب و اثرگذاری برای توسعه به شمار می‌رود.

حقیقی عنوان کرد: با توجه به تنش‌های آبی در منطقه، در جهان‌آباد زمینه مناسبی برای ایجاد «بندر خشک» وجود دارد، امیدواریم با حمایت نمایندگان، این موضوع عملیاتی شود و رفتن به سوی این کار مزایای بسیاری دارد که از جمله آن جلوگیری از هدررفت منابع است.

نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با بیان اینکه منطقه ویژه جهان‌آباد و رونق آن یکی از دغدغه‌های اصلی ما تلقی می‌شود، ادامه داد: به اعتقاد من همدان نیاز به صنعت خودروسازی دارد و منطقه جهان‌آباد این ظرفیت را دارد که در این زمینه کمک‌حال باشد.

عباس صوفی با بیان اینکه یکی از محور‌های اصلی توسعه اقتصاد، پویاییِ شهرک‌های صنعتی است، تبیین کرد: برنامه‌ریزی برای فعال کردن واحد‌های تولیدی در روستاها، یکی از اهداف مهم ما خواهد بود و تمام تلا‌ش‌ها در نگاه کلان، توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  • صاحبان صنایع استان بوشهر برای جذب دانشجویان بورسیه اقدام کنند
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • منطقه آزاد اروند و ارس بعنوان مناطق برتر انتخاب شدند
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود