Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از شناسایی و معرفی فرصت‌های متعدد صادراتی حوزه قطعات و مجموعه‌های خودرو در کشور روسیه برای تولیدکنندگان ایرانی از طریق دبیرخانه قطعات و مجموعه‌های خودرو نظام مبادلات پیمانکاری فرعی ایران در ۹ ماهه امسال خبر داد.

به گزارش روز سه‌شنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، «اصغر مصاحب» افزود: ظرفیت‌های متنوع و خوبی برای توسعه بیشتر صنعت پیمانکاری فرعی کشور (ISPX ) وجود دارد که یکی از آن‌ها صنعت قطعه‌سازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان‌داشت: پارسال قراردادهای مناسبی توسط قطعه‌سازان مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور منعقد شده و امسال نیز به دنبال افزایش تعداد قرارداد به‌خصوص برای صنایع کوچک در این زمینه هستیم.

مصاحب بیان‌داشت: از دیگر اهداف مهم نظام مبادلات پیمانکاری فرعی، شناسایی، ایجاد و توسعه بازار، توسعه فرآیند پیمان‌سپاری، ارتقاء و توانمندسازی پیمانکاران صنعتی، تسهیل ارتباطات کارفرمایان و پیمانکاران، الگوبرداری از چگونگی فعالیت بنگاه‌های صنعتی کوچک با کلاس جهانی برای افزایش توان رقابتی واحدهای صنعتی داخلی است.

وی گفت: دبیرخانه قطعات و مجموعه‌های خودرو نظام مبادلات پیمانکاری فرعی ایران در استان خراسان‌رضوی از ابتدای امسال فرصت‌های صادراتی متعددی برای شرکت‌های قطعه‌سازی خودروی کشور در حوزه میل‌لنگ، میل‌بادامک، بلوک سیلندر، شاتون، چرخ‌دنده، استارت و کارتر تراکتور در کشور روسیه شناسایی و در قالب نقشه‌های فنی به شرکت‌های ایرانی ارائه کرده است.

احصای ۶۵ نیازمندی فناورانه راه‌آهن روسیه

سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، همچنین با اشاره به دستاورد به‌وجود آمده درباره احصای ۶۵ نیازمندی فناورانه راه‌آهن روسیه، خاطرنشان‌کرد: در شرایطی که کشور با تحریم‌های متعدد بین‌المللی روبه‌رو بوده، شرکت‌های ایرانی موفق به اخذ استاندارد Gost-R روسیه در زمینه تولید میل‌لنگ شده‌اند و برای نخستین بار یکی از این شرکت‌ها ضمن صادرات این محصول به روسیه، موفق به اخذ کد OEM برای محصولات خود شده است.

وی بیان‌داشت: بیش از ۱۰ میلیارد ریال فعالیت‌های توانمندسازی در حوزه صادرات از طریق دبیرخانه قطعات و مجموعه‌های خودرو به شرکت‌های عضو ISPX ارائه شده و بیش از هفت شرکت موفق به اخذ استانداردهای بین‌المللی در این حوزه شده‌اند.

مصاحب اظهارداشت: در سال‌های اخیر شاهد روند نزولی انعقاد قرارداد در بخش خودروسازی با شرکت‌های قطعه‌ساز بوده‌ایم که این موضوع، اهمیت توجه به صادرات و توسعه بازار خارج از کشور را بیش از پیش نشان می‌دهد.

وی افزود: توسعه بازار شرکت‌های قطعه‌سازی نیازمند توسعه مشارکت‌های بین بنگاهی، سرمایه‌گذاری برای ارتقای سامانه‌ها و فناوری‌های تولید، توسعه مراکز طراحی قطعات و حمایت از بنگاه‌های تولید ماشین‌سازی و تجهیزات مرتبط با این صنعت است.

 اکنون از حدود یک‌هزار و ۲۰۰ قطعه‌ساز رسمی فعال در رده‌های ۱، ۲ و ۳ با جمعیت حدود ۵۵۰ هزار نفری، نزدیک به ۴۰۰ واحد تعطیل و ۳۰۰ واحد نیمه تعطیل هستند.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قطعات و مجموعه های خودرو پیمانکاری فرعی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۱۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی