Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت:ساخت موزه‌ای با عنوان پایان داعش به پیشنهاد سردار قاسم سلیمانی ساخته شد که بعد از شهادت ایشان، نام موزه را به موزه حاج قاسم سلیمانی تغییر دادیم.

به گزارش ایسنا،  سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس،  امروز با حمید ملانوری استاندار خراسان جنوبی دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار علاوه بر استاندار خراسان جنوبی، غلامرضا فلاحی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در خراسان جنوبی نیز حضور داشت و گزارشی اجمالی را از روند ساخت موزه دفاع مقدس در بیرجند ارائه کرد.


سردار کارگر بیان کرد: زمین مورد نظر در سال ۹۱ طبق توافقی، به این بنیاد تعلق گرفت که از ۱۳ هکتاری که قرار است موزه در آنجا ساخته شود، فقط ۳.۷ هکتار آن قرار است سند داشته باشد که اصلاًقابل قبول نیست و سند مابقی این زمین که ۹.۳ هکتار است نیز باید به اسم بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بخورد، اما این اتفاق هنوز انجام نشده است. نمی‌شود که بخشی از این زمین برای بنیاد باشد و بخشی دیگر برای دستگاه‌های دیگر، درضمن کل ۳۱ هکتار باید به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس واگذار شود. برای مثال بخش جنوبی این زمین برای بهره‌برداری و کارهای فضای سبز به شهرداری واگذار شده است و اگر ما مالکیت نداشته باشیم، نمی‌توانیم برای تجهیز موزه دفاع مقدس اقدام خاصی انجام دهیم و از همه مهم‌تر اینکه شاید با گذشت زمان وزارت راه و شهرسازی بخواهد کاربری این زمین را تغییر دهد؛ لذا کل زمین باید با سند به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس واگذار شود. درحال حاضر قرار بر این شده است تا با توافقی که با استانداری خراسان جنوبی داریم، مالکیت بخش باقی مانده این زمین نیز به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس واگذار شود.

وی ادامه داد: از طرفی مجموعه بنیاد برای ۳۱ هکتاری که در سال ۹۱ به ما واگذار شد، طراحی لازم را جهت ساخت موزه انجام داده بود، اما به ما اعلام شد که ۱۸ هکتار آن روی گسل قرار دارد، لذا پذیرفتیم که در مابقی این زمین که ۱۳ هکتار است موزه دفاع مقدس را بسازیم. استان خراسان جنوبی آخرین استانی در کشور است که موزه دفاع مقدس در آن نداریم که امیدواریم با همت استاندار خراسان جنوبی هرچه سریع‌تر موزه‌ای در شأن مردم این استان که شهدای بسیاری را در جنگ تحمیلی تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند، بسازیم.

سردار کارگر گفت: اینکه زمین مذکور در اختیار وزارت راه و شهرسازی بوده و شهرداری در قسمت جنوبی آن بهره‌بردار باشد کار اشتباهی است که باید اصلاح شود. البته که این زمین با توافقات لازم و برطرف شدن موانع به بنیاد واگذار خواهد شد و شهرداری نیز می‌تواند در قسمت فضای باز آن کارهای مربوط به فضای سبز را انجام دهد.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه وضعیت ساخت موزه‌ها و یادمان‌ها در سال ۹۱ مناسب نبود، افزود: وقتی که در سال ۹۱ وارد این بنیاد شدیم، مشاهده شد که سه استان خراسان شمالی، خراسان جنوبی و خراسان رضوی از سایر استان‌ها عقب هستند و یا اگر هم اقدامی برای ساخت موزه انجام شده، محل تعیین‌ شده برای ساخت موزه مناسب نبود. البته که با گذشت زمان در خراسان رضوی و شمالی اقدامات خوبی صورت گرفت و قابل ذکر است که شهرداری و استانداری همت کردند تا ساخت موزه‌ها در این دو استان انجام شود. موزه دفاع مقدس در استان خراسان شمالی در دهه فجر افتتاح خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه استانداران در کشور مسئول حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در استان خودشان هستند، خاطرنشان کرد: ما که همه‌جوره در خدمت عزیزان هستیم، اما همه دستگاه‌ها و نهادها باید پای کار بیایند و در حوزه ساخت موزه و یادمان‌هایی که موجب ماندگاری و ترویج فرهنگ دفاع مقدس می‌شود، کمک کنند. در استان خراسان جنوبی نیز استاندار باید برای دستگاه‌های مختلف وظیفه تعیین کند، چراکه صرف توجه به اعتبارات ملی برای ساخت موزه کفایت نمی‌کند. برای مثال شهرداری با توجه به ظرفیتی که دارد می‌تواند اقدامات خوبی را در فضای باز انجام دهد و از طرفی پیشنهاد ما به استانداری خراسان جنوبی این است که اگر برای پیش بردن پروژه ساخت موزه در این استان با قرارگاه خاتم الانبیا (ص) نیز وارد مذاکره شود، قطعاً نتایج خوبی حاصل خواهد شد. چراکه قرارگاه خاتم (ص) در برخی از استان‌های ما پروژه ساخت موزه را به بهترین نحو ممکن پیش برده است.

سردار کارگر در ادامه ضمن پیشنهاد بازدید استاندار خراسان جنوبی از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهران و همچنین موزه حاج قاسم سلیمانی یادآور شد: ساخت موزه‌ای با عنوان پایان داعش به پیشنهاد سردار قاسم سلیمانی ساخته شد که بعد از شهادت ایشان، نام موزه را به موزه حاج قاسم سلیمانی تغییر دادیم. بازدید از موزه دفاع مقدس در تهران موجب ایده گرفتن برای ساخت موزه خراسان جنوبی خواهد شد. ما معتقدیم که از فضای باز موجود باید به بهترین نحو ممکن برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس اقدام کرد. برای مثال در همین موزه دفاع مقدس تهران، بارها مشاهده شده است که استقبال مردم و بازدیدکنندگان از فضای بیرونی موزه به مراتب بیشتر و بهتر از فضای داخلی آن است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دفاع مقدس موزه دفاع مقدس خراسان جنوبي بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استاندار خراسان جنوبی موزه دفاع مقدس برای ساخت موزه استان خراسان قاسم سلیمانی سردار کارگر سال ۹۱ خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۱۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیم ۳۶۵ شهید کارگر آران و بیدگلی، مهر تأییدی بر مجاهدت جامعه کارگری شهرستان

فرماندار شهرستان آران و بیدگل گفت: تقدیم ۳۶۵ شهید کارگر و ۳۶ شهید فرهنگی مهر تأییدی بر مجاهدت جامعه کارگری شهرستان دارالشهدا آران و بیدگل در پاسداشت ارزش‌های انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی‌اکبر رضایی برگزاری یادواره شهدای کارگر و معلم را گامی در راستای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه دانست و اظهار کرد: ترویج و نشر فرهنگ اصیل ایثار و شهادت و سبک زندگی و سیره شهدا به‌ویژه برای نسل جوان که موتور محرکه و پیشران انقلاب هستند، ضروری است.

وی به نقش‌آفرینی معلمان به عنوان سفیران فرهنگی در صحنه‌های انقلاب به‌ویژه در دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: تقدیم ۳۶ معلم‌شهید در شهرستان آران و بیدگل، سند افتخار دستگاه تعلیم و تربیت در نظام اسلامی است.

رضایی به نقش کارگران در پیشبرد اهداف انقلاب اشاره و خاطرنشان کرد: جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس علاوه بر حضور درجبهه‌های نبرد، در سنگر تولید نیز مجاهدت کرده است و تقدیم بیش از ۳۶۵ شهید کارگر مهر تأییدی بر مجاهدت جامعه کارگریشهرستان دارالشهدا آران و بیدگل در پاسداشت ارزش‌های انقلاب است.

فرماندار شهرستان آران و بیدگل هدف از برگزاری یادواره شهدا را معرفی شهیدان به عنوان الگوهای ماندگار به جامعه بویژه قشر جوانو نوجوان عنوان کرد و گفت: شهدای گرانقدر در دوران هشت سال دفاع مقدس جانفشانی‌ها و صحنه‌های ماندگاری را آفریدند که تضمین‌کننده پیروزی‌های رزمندگان در آن دوران حساس شد.

به گزارش ایمنا، یادواره شهدای کارگر و معلم شهرستان آران و بیدگل با عنوان «شب‌های پرستاره» از ساعت ۲۰ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت در گلزار شهدای حرم مطهرآستان مقدس محمد هلال بن علی (ع) برگزار می‌شود. ‌

کد خبر 749141

دیگر خبرها

  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • تقدیم ۳۶۵ شهید کارگر آران و بیدگلی، مهر تأییدی بر مجاهدت جامعه کارگری شهرستان
  • افتخار دستگاه آموزشی آران و بیدگل ۳۶ شهید معلم است
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • حاجی محمره از یادمان های راهیان نور بازید کرد
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود