Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - یک فعال کارگری تعیین مزدی عادلانه و منطبق با واقعیتهای روز جامعه را مهمترین خواسته کارگران دانست و بر لزوم اختصاص بسته های معیشتی به کارگران در کنار افزایش حداقل مزد تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، علی حیدری در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه معیشت از حیاتی ترین موضعات جامعه کارگری به شمار می رود، گفت: شورای عالی کار یک مرجع سه جانبه‌گرایی است که مباحث و موضوعات مربوط به حوزه روابط کار و دستمزد با حضور همه گروههای کارگری، کارفرمایی و دولت پیش می رود و از طریق گفتگو و چانه زنی به نتیجه می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به نخستین جلسه کمیته دستمزد شورای عالی کار که امروز برگزار می شود، گفت: پیش از ورود به مذاکرات مزد، بررسی هزینه های سبد معیشت کارگران و آنالیز قیمتها در کمیته دستمزد صورت می گیرد و آنچه به عنوان رقم هزینه سبد معیشت با توافق اعضا به دست می آید، مبنایی برای مذاکرات دستمزد سال آینده خواهد بود.
حیدری تصریح کرد: در حال حاضر مهمترین خواسته کارگران تعیین مزدی عادلانه و منطبق با واقعیتهای روز جامعه است لذا انتظار می رود جلسات کمیته دستمزد با ارزیابی شاخصهای بهبود وضع معیشت و نگاه به افزایش قدرت خرید خانوارهای کارگری پیش برود.
این فعال کارگری بر لزوم اختصاص سبد کالا به کارگران تاکید کرد و گفت: برای سال آینده باید در کنار افزایش حداقل مزد، کمکهای جانبی از قبیل توزیع بسته های معیشتی و کالاهای اساسی به جهت افزایش قدرت خرید خانوارهای کارگری مدنظر قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، اولین نشست کمیته دستمزد شورای عالی کار با محور بررسی هزینه های سبد معیشت خانواده های کارگری از ساعاتی دیگر آغاز می شود و آنطور که نمایندگان کارگری گفته اند با دست پر به این نشست خواهند رفت.
همه ساله کمیته دستمزد به عنوان یکی از کمیته های فرعی شورای عالی کار بررسی وضعیت اقلام خوراکی و غیرخوراکی را به منظور تعیین هزینه های سبد معیشت کارگران در دستور کار قرار می دهد. سال گذشته رقم هزینه ماهانه سبد معیشت کارگران 4 میلیون و 940 هزار تومان اعلام شد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شورای عالی کار کمیته دستمزد سبد معیشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۱۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند

رئیس انجمن صنفی کارگران و دبیر خانه کارگر شهرستان میاندوآب گفت: دو هزار کارگر ساختمانی میاندوآب در انتظار برخورداری از بیمه اجتماعی هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، امید اشرف امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در آیین گرامیداشت روز جهانی کارگر اظهار کرد: وزارت کار باید بداند که با فریز دستمزد کارگر نمی‌توان تورم را مهار کرد.

وی افزود: با تعیین دستمزد کارگران توسط مجلس مخالف هستیم چرا که در مجلس قدرت چانه‌زنی برای حق و حقوق کارگر و کارفرما وجود ندارد.

رئیس انجمن صنفی کارگران و دبیر خانه کارگر میاندوآب گفت: ارجاع این طرح به مجلس مغایر با کنوانسیون‌های بین‌المللی است که دولت در سازمان جهانی کار آن را امضا کرده است.

اشرف تصریح کرد: دو هزار کارگر ساختمانی شهرستان میاندوآب در صف انتظار برای تحت پوشش قرار گرفتن خدمات بیمه تامین اجتماعی هستند.‌

کد خبر 749462

دیگر خبرها

  • بهبود معیشت کارگر ران اهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • بهبود معیشت مشاغل کارگری راهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است
  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • بیش از ۴ هزار کارگر قمی در انتظار بیمه
  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)
  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • تنگنای معیشتی کارگران در سال ۱۴۰۳/ جامعه کارگری مخالف ورود مجلس به موضوع تعیین مزد است
  • پای دیوان عدالت اداری به مصوبه دستمزد باز شد
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است