Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام نواب در مراسم پر فیض زیارت عاشورا که به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس برگزار شد برخی از ویژگی‌های اخلاقی و معنوی سردار سلیمانی را برشمرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی در مراسم پر فیض زیارت عاشورا که به مناسبت شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت سالگرد شهادت سرداران جبهه مقاومت اسلامی برگزار شد به بیان ویژگی‌ها اخلاقی و معنوی سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم که صبح امروز ۹ دی ماه از سوی حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت، با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در نمازخانه سازمان حج و زیارت برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب با اشاره به اینکه نهم تا نوزدهم دی ماه دهه بصیرت نامگذاری شده است، اظهار داشت: نوزدهم دی ماه یادآور قیام مردم قم است و در این روز جرقه اول انقلاب اسلامی زده شد و امروز این انقلاب مدیون فداکاری عزیرانی است که در پیروزی آن نقش داشتند.

وی با گرامیداشت سالگرد شهادت سردارحاج قاسم سلیمانی خاطرنشان کرد: حاج قاسم شاگرد مکتب فاطمی و در این راه ذوب شده بود و انسان احساس می‌کرد که برنامه‌های شهید، ویژگی‌ها و شاخصه‌های فکری و عملی سبک مکتب فاطمی است.

وی با بیان اینکه حاج قاسم درس‌های اخلاقی و عملی خود را در دوران هشت سال دفاع مقدس آموخته بود، افزود: یکی از اقدامات ایشان جان نثاری برای احیای دین بود و جان مایه فکری و عملی این شهید در شب‌های عملیات به دست آمد و همان آموخته‌ها را حفظ کرد و رشد داد تا اینکه پس از دفاع مقدس به درجات معنوی والایی دست یافت.

سرپرست حجاج ایرانی تاکید کرد: برخی از رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس روحیات معنوی خاصی داشتند، اما پس از جنگ این ویژگی‌ها را حفظ نکردند، اما حاج قاسم همه آن‌ها را در خود تقویت کرد و گسترش داد تا توانست به مقامات معنوی خوبی دست یابد.

وی از خلوص به عنوان دیگر ویژگی حاج قاسم یاد کرد و گفت: خداوند به کسی که در راهش قدم بردارد نصرت عطا می‌کند، زیرا فضیلت مؤمن به اخلاص است. اگر کسی می‌خواهد بدون مشکل باشد، باید اخلاص داشته باشد و کسی که خالص عبادت کند از پستی به دور است.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از ویژگی‌های حاج قاسم سلیمانی تواضع بود، اظهار کرد: تکبر به معنای در برابر خدا ایستادن است اما تواضع اکسیری است که در هر فردی باشد خداوند درجات او را بالا می‌برد، تواضع نردبان بزرگواری و شرافت است و حاج قاسم این گونه بود و این تواضع او را بالا برد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: حاج قاسم ولایتمدار و متعبد در ولایت بود که اینها از نشانه‌های عاقبت به خیری این شهید است. از دیگر خصوصیت‌های حاج قاسم پرهیز از دنیا دوستی و حب دنیا بود، بسیار ساده زندگی می‌کرد و منزلش را به نام حسینیه حضرت زهرا (س) نامگذاری کرد. به دنبال جمع آوری اموال و ذخایر دنیوی نبود و از مرگ هرگز نمی‌هراسید و گرایش او به لقاء الهی و سرای جاوید بود.

کد خبر 5108002 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: بعثه مقام معظم رهبری عبدالفتاح نواب قاسم سلیمانی شورای شهر تهران شهرداری تهران شورای شهر آلودگی هوا تذکر به شهردار تهران ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش قاسم سلیمانی شهرداری کوهنوردی امداد رسانی توچال سقوط بهمن دیوان عدالت اداری حاج قاسم سلیمانی حج و زیارت ویژگی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۲۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بازارچه کسب و کار دانش آموزی در روستای قاسم‌آباد بجستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی بهمن شاهدوست مسئول نمایشگاه گفت: بازارچه کسب و کار دانش آموزی دبیرستان شوکت فدایی در محل کاروانسرای روستای قاسم آباد باحضور مسئولان شهرستان بجستان برگزارشد تا دانش آموزان باروش‌های جدید کسب و کار آشنا شوند.
وی افزود: این نمایشگاه شامل صنایع دستی، هنری، سوغات کویر و انواع دست پخت‌های خانگی و لبنیات محلی بویژه لبنیات شتر بود که استقبال مردم باعث دلگرمی دانش آموزان خطه کویر شد.
روستای قاسم آباد یکی از دورافتاده‌ترین روستا‌های بجستان است که همچون نگینی در دل کویر می‌درخشد و کاروانسرای تاریخی این روستا از جاذبه‌های گردشگری این روستا محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • حزب‌الله: قدرت مقاومت فراتر از آن است که به نمایش گذاشته است
  • شیخ نعیم قاسم: دشمن قدرت حزب‌الله را دست‌کم نگیرد
  • حج، سفری برای پاک شدن و رسیدن به اخلاص است
  • کهن‌ سال‌ ترین معلم ایران درگذشت
  • بیعتی دوباره با شهید راه مقاومت
  • «ما ملت امام حسینیم» از حاج علی تا حاج قاسم
  • مجالس شهدا میدان مقدس و اطهر حضرت فاطمه(س) است
  • افتتاح بازارچه کسب و کار دانش آموزی در روستای قاسم‌آباد بجستان
  • روز خلیج فارس با شهنواز
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان