Web Analytics Made Easy - Statcounter

درویش با بیان اینکه حضرت زهرا(س) در برابر فقر فکری، فرهنگی و اجتماعی جامعه خود بی تفاوت نبودند گفت: در طی تاریخ عده زیادی اهل بیت(ع) را الگوی حقیقی زندگی خود قرار دادند.

«رقیه درویش» با تسلیت ایام فاطمیه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت در مورد سبک زندگی فاطمی اظهار کرد: سبک زندگی ما وابسته به اهداف بلندی است که در زندگی خود داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این استاد حوزه با بیان اینکه باید به چهار واژه «عقلانیت»، «عطوفت»، «عدالت» و «عبودیت» در سبک یک زندگی درست توجه داشته باشیم افزود: عقلانیت به ما کمک می‌کند که به عظمت و ارزش خود در جایگاه عالم هستی بیشتر فکر کنیم و به آن بپردازیم.



وی تصریح کرد: هر چه انسان به ارزش وجودی خود بیشتر پی ببرد سعی می‌کند با اهداف بلندتری در زندگی خود گام بردارد.



درویش گفت: مورد بعد واژه عطوفت است که رابطه ما را با خانواده خود محکم می‌کند و ما می‌بینیم که حضرت امام رحمة الله می‌فرمایند:«در آن چند سال اندکی که حضرت زهرا(س) در خانه امیرالمومنین بودند توانستند فرزندانی را تربیت کنند که عالم هستی مدیون فرزندان حضرت زهرا(س) است.



وی اذعان کرد: آن حضرت با آن همه مشغله کاری زندگی را به‌گونه‌ای تنظیم کردند که بتوانند هم به فرزندانشان مهر و عاطفه مادری را منتقل کنند و هم در قالب بازی، شعر و داستان ارزش‌ها، باورها و اعتقادات را به نحو احسنت به فرزندان آموزش دهند.



درویش در ادامه با اشاره به واژه عدالت نیز اظهار کرد: عدالت رابطه انسان را با جامعه محکم می‌کند و ما می‌بینیم که حضرت زهرا (سلام الله) در برابر فقر فکری، فرهنگی و اجتماعی جامعه خود بی تفاوت نبودند.



وی با بیان اینکه اگر حضرت در این زمینه بی‌تفاوت بودند و یا خدای نکرده غفلت می‌کردند در ۱۸ سالگی به شهادت نمی رسیدند، بیان کرد: وقتی آن حضرت می‌بینند یک سری انسان‌ها چهره نفاق به‌صورت دارند و درصدد هستند مهندسی جهان اسلام را به هم بریزند، سکوت را جایز ندیدند و تا پای جان در این عرصه پایداری کردند.



درویش در خصوص واژه عبودیت نیز اظهار کرد: از آنجایی که انسان همانگونه که در سوره ذاریات نیز داریم «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ»، رابطه انسان را با خداوند عالم محکم می کند.



وی گفت: اگر هر کسی در ارتباط با خود، خانواده‌اش و جامعه‌اش در هر قدمی که برمی دارد و هر نفسی که می‌کشد برای نزدیک شدن به خداوند تبارک و تعالی باشد، قطعا به عبودیت الهی دست پیدا کرده است.



درویش در ادامه اظهار کرد: ما می بینیم که در طی تاریخ عده بسیاری، اهل بیت (علیه السلام) را در زندگی خودشان الگوی حقیقی قرار دادند و در این مسیر افتخاراتی را هم برای خودشان و هم برای جامعه شان رقم زدند از جمله سردار سلیمانی.



وی ادامه داد: تمام افتخار و عظمت سردار سلیمانی به ظواهری که اکنون خیلی ها دنبالش هستند، نیست، وقتی زندگی‌نامه این سردار شهید را مطالعه می‌کنیم و رشادت‌هایش را می‌بینیم، متوجه می‌شویم که این سردار بزرگ فقط به دنبال بنده بودن است.



درویش خاطرنشان کرد: سردار سلیمانی فقط به دنبال این بود که «عبد» باشد و همین عبد بودنش ایشان را در دنیا سر بلند می‌کند و حتی کسانی که مرام و آیینش را قبول ندارند در برابر عظمت وجودی این مرد زانوی تواضع بر زمین می‌زنند.



وی تصریح کرد: اینها همه نشان دهنده این است که قرار است ما به یک هدف بلند دست پیدا کنیم و اما از طرفی دشمنان ما در تلاشند تا یکسری مصداق‌های قلابی را به خورد ملت دهند و کارخانه مصداق‌سازی راه می‌اندازند که هر چقدر  انسان به این قضیه بیشتر پی می‌برد، میبیند کفر و نفاق تا چه اندازه در این عرصه می‌تواند مردم را از مصداق‌ها و الگوهای حقیقی که می‌خواهند به آن نزدیک‌تر شوند، بینشان فاصله می‌اندازد.



درویش اظهار کرد: وقتی ذائقه ها و اهداف عوض شود قطعا ما از مسیر بندگی خداوند عالم فاصله می‌گیریم و سبک زندگی ما به جای آنکه سبک زندگی فاطمی باشد به طرف سبک زندگی غربی سوق داده می‌شود از اینرو باید مراقب و مواظب این موارد در زندگی خود باشیم.

پایان پیام/165

منبع: شبستان

کلیدواژه: سبک زندگی فاطمی حاج قاسم سلیمانی استان گیلان زندگی خود حضرت زهرا س سبک زندگی بی تفاوت خود بی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۳۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت

احمد احمدی صدر گفت: بهشت زهرا (س) یک نقطه اشتراک بین همه شهروندان تهرانی است و به هر حال هم احترام اهل قبور و هم احترام خانواده‌های داغ دیده باید حفظ شود و به همین دلیل این مکان باید منظره زیبایی داشته باشد و از آن صیانت گردد.

وی افزود: در طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی یکی از نقاطی که در دو سال گذشته بسیار برای ما اهمیت داشت بهشت زهرا (س) بود. خوشبختانه با همکاری صددرصد و همه جانبه از سوی مدیریت بهشت زهرا (س) پایگاه‌هایی را در این مکان ایجاد کردیم که در دوره‌های قبلی مدیریت شهری شاهد این اتفاق مهم نبودیم. همچنین قصد داریم تعداد مددسرا‌های نزدیک به این محدوده را هم افزایش بدهیم تا بتوانیم به تمامی آسیب دیدگان اجتماعی و مددجویانی که در سراسر بهشت زهرا (س) به خدمات نیاز دارند خدمت رسانی کنیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی افزود: باید در این زمینه بین مردم هم فرهنگسازی شود. مردم باید بدانند برخی‌ها سودجو هستند و اجازه بدهند سبد سودجویان را از نیازمندان جدا کنیم و کسانی که ممکن است معتاد متجاهر باشند و خسارت ایجاد کنند وضعیت آنها را در طرح ساماندهی آنها را مشخص کنیم.

احمدی صدر با بیان اینکه بهشت زهرا (س) باید شبیه اسم خودش یک بهشت آرامش باشد تأکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه آسیب اجتماعی در محوطه بهشت زهرا (س) برای ساماندهی این آسیب دیدگان با سامانه ۱۳۷ تماس گرفته تا گشت فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی شهر سازمان نسبت به ساماندهی این افراد اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان گفت: در دوره مدیریت شهری فعلی از زیرساخت‌ها و بستر‌های مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی پایتخت و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است و ان‌شاءالله قصد داریم تا پایان این دوره از مدیریت شهری زیرساخت هایی، چون مددسراها، مراکز یاورشهر، مراکز پویاشهر، همراه سرا‌ها و... را چندین برابر افزایش دهیم.

منبع: شهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • فرمانده انتظامی سمنان: فراجا مرزبان حجاب است
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی