Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی موحدی عصر سه‌شنبه در نشست با مسئولان جزیره خارگ اهمیت دادن به فریضه نماز را یک تکلیف دینی برشمرد و اظهار داشت: بر خود وظیفه بدانیم بر فریضه نماز بیش از پیش اهمیت دهیم.

وی با تاکید بر اینکه باید همیشه برای هرچه با شکوه برگزار کردن این فریضه الهی تلاش کنیم اضافه کرد: امروز با همت فرهنگیان و دانش آموزان استان به نام و یاد نماز برنامه‌های متنوعی در تمامی مدارس استان در حال موج آفرینی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر بیان کرد: فعالیت فرهنگیان در حوزه گسترش نماز جای تقدیر و تشکر دارد و امیدواریم که این خدمات و زحمات تداوم داشته باشد.

وی تصریح کرد: خدمت به قرآن، نماز و معرفی معرفت اهل بیت و ائمه اطهار یک وظیفه سازمانی نیست بلکه یک وظیفه دینی است که ما نسبت به همنوعان خود داریم و انجام دادن آن مصداق فرمایش حضرت امام (ره) است که فرمودند معلمی شغل انبیاست و این شغل زمانی زیباست که خدمتگزار این ارزش‌ها باشیم.

موحدی افزود: فعالیت همکاران ما به صورت خود انگیخته بوده و این موفقیت تصادفی نیست چرا که نتیجه زحمات و تجربیات و دانش‌های فرهنگیان فعال ما در این حوزه بوده است و ما سعی داریم تجربیات و پیشنهادات مؤثر را در اختیار دیگر همکاران قرار دهیم تا با نشر آن تعهد دانش‌آموزان را نسبت به ارزش‌های دینی پر رنگ کنیم.

موحدی بیان کرد: در دین مقدس اسلام هم بر اساس روایت پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) نماز به عنوان ستون دین، نور چشم مؤمن، و اولین دلیل برای پذیرش همه اعمال نیک انسان برشمرده شده است که این موارد نشان از اهمیت و جایگاه نماز در دین مبین اسلام دارد.

نقش الگویی معلمان

امام جمعه خارگ نیز با تاکید بر نقش الگویی معلمان گفت: خداوند به معلمان و مربیان توفیقاتی داده است که می‌توانند تأثیرگذار باشند و باید از این توفیق الهی بهترین بهره و استفاده شود.

حجت‌الاسلام موسی کمالی اضافه کرد: در واقع آموزگار خوب بعد از اقامه نماز آموزگاری بهتر است زیرا در مکتب نماز تربیت شده است و با خدا سخن گفته است. مرحوم آیت الله بهجت می‌گوید رابطه خود را با خدا اصلاح کنیم و این اصلاح بستگی به اصلاح نماز دارد.

کمالی ادامه داد: نزدیک ترین راه از نگاه قرآن برای اصلاح رابطه با خدا اصلاح نماز است و این مهم به خشوع در نماز است، یعنی به خیرالعمل است. قرآن هم تاکید بر رستگاری دارد و این را در نماز می‌داند و نماز را بر خشوع در آن مورد توجه قرار می‌دهد.

وی اضافه کرد: نماز، موضوع مهم دین و آئین مسلمانان است و به جهت اهمیت آن می‌بایست توجه کافی و لازم هم در آموزش و پرورش و هم خانواده‌ها به آن صورت گیرد. در آیات قرآن یکی از وظایف مهم حاکمیت و دولت‌مردان اقامه نماز است.

برگزاری باشکوه اجلاس نماز

رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه خارگ، موضوع اجلاس نماز را دستور مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: برگزاری اجلاس نماز به عنوان پیوند نماز، مدرسه، خانه و مسجد جزو اولویت‌های کاری حوزه پرورشی است.

رضا برمک اضافه کرد: امسال نیز علیرغم شرایط کرونایی تلاش می‌کنیم اجلاس نماز به نحو مقتضی در منطقه اجرایی شود. همه ارکان آموزش و پرورش با جدیت به امر اقامه نماز در مدارس معتقد هستند. یکی از اقدامات مهم در آموزش و پرورش قرار گرفتن زنگ نماز در برنامه رسمی و درسی مدارس است.

وی گفت: در مدارس حضور دانش‌آموزان در نماز جماعت کاملاً اختیاری و به صورت داوطلبانه است. با این وجود خوب می‌دانیم که دانش‌آموزان همواره در اقامه نماز جماعت پیش‌گام و پیش‌قدم بوده‌اند اما باید بدانیم حضور در نماز جماعت موجب تقویت ایمان، ایجاد وحدت و معنویت بیشتر در نسل آینده‌ساز کشور خواهد بود.

برمک ادامه داد: به هر حال ما فارغ از مسئولیت سازمانی که داریم، نسبت به اطرافیانمان نیز در خصوص این موضوعات مسئولیم و اگر به آن بی توجهی یا کم‌توجهی کنیم آسیب آن را در بلندمدت خود ما خواهیم دید.

وی اظهار داشت: فعالیت در حوزه قرآن، عترت و نماز مصداق امر به معروف و نهی از منکر است؛ به همین منظور کسانی که در این امر قدم بر می‌دارند متعاقباً در موضوع امر به معرف و نهی از منکر نیز فعالیت کرده‌اند.

کد خبر 5108230

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر بوشهر جزیره خارگ موسی کمالی نماز قاسم سلیمانی ویروس کرونا 9 دی شیراز آمار کرونا کرمانشاه بارش برف بوشهر گرگان ایام فاطمیه شهرستان کرج شیوع کرونا بصیرت خطبه های نماز جمعه آموزش و پرورش دانش آموزان اجلاس نماز اقامه نماز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۴۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نادر کریمی بیرانوند پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که در آموزش و پرورش کردستان برگزار شد ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم سند بنیادین وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است به گونه‌ای که دانش‌آموز در پایان دوره تحصیلی خود مهارتی برای ورود به بازار کار را کسب کرده باشد.

وی گفت: بسیاری از دانش‌آموزان در رشته‌های نظری بعد از فارغ‌‌التحصیلی توانایی برقراری ارتباط با بازار کار را ندارند و دلیل آن این است که 6 ساعت آموزشی که در اختیار داریم ساعت اقتصادی برای دانش‌آموز به درستی انجام نشده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه موضوع مهارت‌آموزی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر این موضوع با جدیدت پیگیری شده و خوشبختانه روز چهارشنبه هفته گذشته علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه به واسطه برگزاری 2 کار بزرگ در استان کردستان حضور پیداکرده‌ایم، افزود: امسال دوره‌های توانمند‌سازی مدیران مدارس شبانه‌روزی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در سه قطب غربی، مرکزی و شرقی کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر این اساس این دوره در مدارس شبانه‌روز استان کردستان نیز اجرا خواهد شد.

بیرانوند تصریح کرد: به منظور تحقق ترویج روحیه کار‌آفرینی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مهارت‌های بومی محلی، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌‌روزی در سنندج برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تغییر ساختار آموزشی دوره متوسطه را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: با تغییر ساختار آموزشی، حدودا 300 ساعات آموزش مهارت‌آموزی در طول سه سال تحصیلی برای هر دانش‌آموز پیش‌بینی شده است که بعد از این دوره دانش‌‌آموز مهارت کافی برای ورود به بازار کار را کسب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با بیان اینکه مدراس شبانه‌روزی استان ظرفیت مناسبی برای کسب مهارت دانش‌آموزان است، عنوان کرد: باید از فضای این مدارس استفاده و تجربیات به دست آمده را به مدارس کل کشور انتقال داد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه هنرستان‌های استان تجهیزات لازم جهت برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را دارند و جدا از این مورد، این ماموریت از طریق استاد شاگردی و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: یکی از مشکلات عمده آموزش و پرورش کمبود نیرو است که این مشکل حداقل تا چهار سال آینده نیز تداوم خواهد داشت. بازنشستگی همکاران و پذیرش کم نیروی جدید در سالیان اخیر، ما را با کمبود شدید نیرو مواجه کرد.

بیرانوند با ذکر اینکه خوشبختانه امسال با شناسایی نقاط ضغف این روال تغییر خواهد کرد، اضافه کرد: در استان کردستان نیز با کمبود نیرو  مواجه هستیم و برای جبران از نیروهای بازنشسته استفاده کردیم و 9 هزار ساعت آموزش در حوزه نظری به صورت غیر موظف انجام شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر