Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دادستان اصفهان از تکذیب شایعه استفاده از مشعل‌های مازوت‌سوز نیروگاه‌های اصفهان خبر داد و گفت: در بازدید میدانی به عمل آمده مشخص شد هیچ ‌کدام از پلمب مشعل‌ها از سال ۹۳ تا کنون رفع نشده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاصفهان، علی اصفهانی شامگاه سه‌شنبهدر برنامه ویژه خبری با اشاره به شایعات مبنی بر استفاده سوخت مازوت در نیروگاه‌های اصفهان اظهار داشت: با اینکه مطمئن بودیم چنین چیزی اتفاق نیفتاده در یک بازدید میدانی با حضور مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان اصفهان و مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ثابت شد پلمب‌هایی که در سال 1393 بر اساس حکم دادگاه و تصمیم دستور دادستان وقت انجام شده  به قوت خود باقی است و هیچ‌کدام از پلمپ‌ها رفع نشده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حتی اگر قانون هوای پاک هم نبود دادستان با توجه به اینکه به عنوان مدعی‌العموم، سوخت مازوت منافی سلامت مردم است و باید در این مورد اقدام شود پلمب مشعل‌های مازوت‌سوز  توسط حکم دادگاه  از سال 93 تاکنون پابرجا و پلمب است.

دادستان اصفهان با بیان برخورد با خاطیان گفت: براساس مجازات‌هایی که در قانون هوای پاک تعیین شده اگر سازمان حفاظت از محیط زیست اعلام جرم کند دادستانی ورود پیدا کرده و برای مجازات متخلفان بر اساس قانون اقدام خواهد کرد.

وی ادامه داد: تاکنون مواردی از سوی سازمان حفاظت محیط زیست استان اعلام شده ولی مجازات تعیین شده در قانون بازدارنده نیست و به اندازه‌ای نیست که برای کسی که این کار را انجام می‌دهد هزینه‌بر باشد.

استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه فردیس تکذیب شدگزارش ویدئویی تسنیم| چرا نیروگاه شازند ‌از سوخت مازوت استفاده می‌کند؟ / وعده‌هایی که ‌همچنان دود می‌کندنیروگاه منتظر‌القائم ‌از سوخت مازوت استفاده نمی‌کند / نیروگاه‌های تهران وضعیتی ‌بدتری ‌دارند

اصفهانی تصریح کرد: اگر همین قانون به طور کامل اجرا شود درصد بسیاری از تخلفات کاهش می‌یابد. بنابراین همه دستگاه‌ها و مردم باید کمک کنند تا با این موضوع برخورد لازم انجام شود و همچنین همگان باید به سلامت مردم توجه داشته باشند تا در روزهای آینده شاهد برون رفت این مسائل باشیم.

انتهای پیام/166/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سوخت مازوت مشعل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۵۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر مرتضی شاهمیرزایی شب گذشته (یکشنبه، نهم اردیبهشت‌) در برنامه «صف اول» شبکه خبر در زمینه تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی بیان کرد: جهش تولید متفاوت با افزایش تولید است. تلاش می‌شود ظرفیت ۹۳ میلیون تنی کنونی صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از ۱۰۰ میلیون تن عبور کند.

وی افزود: جلب مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی با بهبود فضای کسب‌وکار و بازار سرمایه و به‌کارگیری صندوق‌های اعتباری که مراحل اولیه آن از سوی بعضی هلدینگ‌ها در حال انجام است، از راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی است.

معاون وزیر نفت با اشاره به عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به‌منظور رفع چالش سرمایه در گردش واحدهای تکمیلی گفت: این راهکار سبب رونق کسب‌وکار در جامعه می‌شود. پارسال ۸۰ هزار میلیارد تومان از سوی مجتمع‌های پتروشیمی به صنایع تکمیلی، همسو با سیاست دولت سیزدهم، عرضه اعتباری شد. امسال نیز این راهکار استمرار دارد تا جهش تولید و رشد اقتصادی برای کشور محقق شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است، ادامه داد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی از راهبردهای تحقق شعار سال است و چند طرح پتروشیمی نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسند که گام بلندی در جهش تولید است.

وی تأمین خوراک پایدار خوراک مجتمع‌های پتروشیمی را از عوامل مهم در تحقق جهش تولید دانست و تصریح کرد: حمایت از ساخت داخل و دانش‌بنیان‌ها از سیاست‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که این مهم نیز سبب رشد تولید و اشتغال‌زایی در کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به سرمایه‌گذاری‌های صنعت پتروشیمی برای جمع‌آوری گازهای همراه اشاره کرد و افزود: همه مشعل‌های شرق کارون، امسال و سال آینده از سوی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس و بخشی از مشعل‌های غرب کارون از سوی پالایشگاه هویزه خلیج‌فارس جمع‌آوری، و بخش اعظم آن به خوراک پتروشیمی‌ها تبدیل می‌شود.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هم‌اکنون نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است و حداکثر تا سه سال آینده همه مشعل‌های این صنعت خاموش می‌شود، تصریح کرد: البته روشن‌بودن مشعل‌ها در مجتمع‌های تولیدی، برای اطمینان و شرایط اضطراری، در حد شعله بسیار کم لازم است.

وی درباره قطب‌های جدید پتروشیمی در کشور گفت: سومین قطب صنعت پتروشیمی در مکران با شتاب در حال پیشرفت است. در حال برنامه‌ریزی برای قطب جاسک هستیم و حدود ۲۲ طرح پتروشیمی همسو با تکمیل زنجیره ارزش در منطقه پارسیان تعریف شده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: احداث ۲ پتروشیمی در قطب لامرد در حال سرمایه‌گذاری است، ضمن اینکه طرح‌هایی نیز در قطب‌های عسلویه و ماهشهر نیز در حال اجراست.

شاهمیرزایی، به نقش مهم کاتالیست در صنعت پتروشیمی اشاره و بیان کرد: ۹۷ درصد کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی از لحاظ وزنی بومی‌سازی شده‌اند و دانش فنی بقیه نیز تا پایان دولت کسب می‌شود.

کد خبر 6092161 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته
  • قاچاقچی سوخت در بند قانون تعزیرات
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • کلنگ‌زنی پالایشگاه نفت خام کهگیلویه
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند