Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-29@07:21:17 GMT

تست سریع و رایگان کرونا در مراکز بهداشتی

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۰۶۶۶۳

صراط: دکتر علیرضا بیگلری درباره تست‌های تشخیصی رپید تست، یک شرکت ایرانی را در زمینه تولید رپید تست‌های آنتی ژن تایید کردیم که در حال تولید است و وارد بازار شده است. چهار تا پنج شرکت هم در حال ارزیابی هستند تا تولیدات شان را ارزیابی کنیم که در صورت دریافت مجوز، آن‌ها هم وارد بازار می‌شوند و به راحتی نیاز بازار را به تست‌های انتی ژن سریع رفع می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، وی افزود: البته کیت‌های خارجی هم که تمایل به واردات شان به کشور وجود دارد، بررسی شده و در صورت تایید به شرطی که تولیدات داخلی نتوانند بازار را تامین کنند، کیت‌های تست سریع آنتی ژن خارجی برای اینکه یک سوپاپ اطمینانی باشد، وارد شده و نیاز از طریق شرکت‌هایی که آماده واردات به کشور هستند، با بررسی‌های دقیق رفع می‌شود. در حال حاضر شرکت‌هایی هستند که مورد تایید قرار گرفتند و هر کجا که نیاز کشور بیش از ظرفیت تولید داخلی شود، آن‌ها وارد چرخه می‌شوند. البته نکته مهم برای ما کیفیت است و روی این موضوع دقت زیادی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت برنامه‌ای برای استفاده از تست آنتی بادی در سیستم دولتی ندارد و آنچه در حال حاضر استفاده می‌شود، تست‌های سریع آنتی ژن است، افزود: کیت‌های سریع آنتی ژن تولید داخلی که مورد تایید قرار گرفته اند، بین تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی توزیع شده و مسلما با افزایش تولید، تعداد کیت‌ها بیشتر هم خواهد شد و به تدریج شرکت‌های دیگری هم به تولید این کیت‌ها اضافه می‌شوند.

بیگلری تاکید کرد: طبق پروتکل‌های تدوین شده تست‌های آنتی ژن در سیستم دولتی و در مراکز بهداشتی تابع وزارت بهداشت مورد استفاده قرار می‌گیرند و به صورت رایگان برای افرادی که شامل پروتکل ابلاغی هستند، انجام می‌شود.

وی درباره درصد خطای تست رپید آنتی ژن گفت: تست‌های سریع آنتی ژن حدود ۸۰ درصد موارد PCR را می‌توانند تشخیص دهند. یعنی اگر تست PCR می‌تواند ۱۰۰ تست را تشخیص دهد، این تست‌های سریع آنتی ژن می‌توانند ۸۰ تا از آن‌ها را تشخیص دهد. در عین حال با توجه به اینکه اختصاصیت تست‌های سریع انتی ژن هم نزدیک به ۱۰۰ درصد است و پاسخ مثبت آن ۱۰۰ درصد مثبت است، خیالمان راحت است. البته نکته‌ای که وجود دارد این است که با توجه به اینکه این تست‌ها سرعت بیشتری داشته و نسبت به تست PCR راحت‌تر انجام می‌شوند و امکانات فنی خاصی را برای انجام تست نیاز ندارند، از مزایای تست رپید آنتی ژن است.

بیگلری درباره چرایی عدم استفاده از تست‌های رپید آنتی ژن در بیمارستان‌ها گفت: تجربه ما و بسیاری از کشور‌ها و توصیه سازمان بهداشت جهانی نشان داده که تست‌های آنتی ژن سریع در اوایل بیماری قدرت بیماریابی خوبی دارند. افرادی که در بیمارستان بستری می‌شوند، به تکنیک بهتری برای انجام تست که همان PCR است، نیاز دارند و در عین حال کسی که در بیمارستان است، ممکن است در هفته دوم ابتلا باشد. این تست‌ها در اوایل بیماری کاربرد خوبی دارند، اما در اواخر بیماری که لود ویروس کم است، اما عوارض را بیشتر می‌بینید، ممکن است کارایی شان به آن خوبی نباشد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کرونا انستیتو پاستور تست کرونا مراکز بهداشتی وزارت بهداشت صراط کیت ها تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۶۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است