Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه بلومبرگ در گزارشی با اشاره به رخدادهای اخیر در روابط تهران-واشنگتن و موضع کشورهای منطقه و کشورهای اروپایی درباره آن، به چالش های دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در مسیر بازگشت به توافق هسته‌ای و احیای دیپلماسی با ایران پرداخت.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه بلومبرگ، در دوره ی جو بایدن، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا  روابط ایالات متحده با ایران هرگز ساده نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی آمادگی رئیس جمهور منتخب جو بایدن برای پیوستن مجدد به توافق هسته ای ایران ، کمک چندانی نخواهد کرد. 

در این تحلیل با بیان این که اما آیا عصبانیت از ترور محسن فخری زاده دانشمند هسته ای و فرصت ناچیز پیش از انتخابات ریاست جمهوری در ژوئن، تاثیر دیپلماسی را در کوتاه مدت خنثی خواهد کرد؟ پاسخ داده شده که احتمالاً نه ، زیرا ایران به کاهش یا از میان برداشته شدن تحریم ها احتیاج دارد.

در ادامه این تحلیل آمده است: ایران  می تواند با رعایت محدودیت های اعمال شده بر تعداد سانتریفیوژها و میزان غنی سازی، و از بین بردن دو مرکز سانتریفیوژ پیشرفته ، به توافق ۲۰۱۵ متعهد شود. از طرفی ایالات متحده می تواند دوباره تحریم ها را به حالت تعلیق درآورد. اما آیا حتی اگر ایران به نقض محدودیت های برجام ادامه دهد، دولت جدید آمریکا تحریم ها را کاهش می دهد؟ ایرانی ها نه تنها بر ادامه این کار اصرار دارند ، بلکه آنها خواستار جبران هزینه تحریم هایی هستند که دولت دونالد ترامپ علیه آنها وضع کرد. حتی اگر دولت جدید از ارائه غرامت امتناع کند اما تحریمها را فورا رفع کند، منتقدان جمهوریخواه کنگره احتمالاً مخالفت خود را صریحا اعلام می کنند. آن ها هر اقدامی را که باعث کاهش اهرم فشار در ایالات متحده می شود اشتباه می دانند و می خواهند به مسئله ی موشک های بالستیک ایران در خاورمیانه پرداخته شود. از طرفی رهبران ایران می خواهند اطمینان حاصل کنند که در صورت تغییر رییس جمهور در انتخابات آمریکا ، توافق در سال ۲۰۲۴ به سادگی لغو نخواهد شد. 

رئیس جمهور آمریکا می داند که اسرائیل ، عربستان سعودی و امارات متحده عربی خواهان اطمینان از اقدامات ایالات متحده نسبت به ایران هستند. این کشورها در مورد برجام مشکوک هستند ، از اینکه ایالات متحده اهرم فشار خود را تضعیف کند نگرانند. حتی اگر دولت بایدن در تلاش باشد تا اهرم فشار خود را بر ایران حفظ کند.

در ادامه این تحلیل آمده است: اروپایی ها اگرچه از بازگشت به برجام پشتیبانی می کنند ، اما از هرگونه اقدام آمریکایی ها که تهدید هسته ای ایران را از طریق دیپلماسی محدود کند حمایت می کنند. کنگره و دوستان ایالات متحده در خاورمیانه خواهان درک اهداف آمریکا و چگونگی تلاش برای حفظ اهرم قدرت خود هستند.

بر اساس این گزارش،  بلومبرگ در پی این به چالش های مسیر بایدن برای بازگشت به توافق هسته ای پرداخته است که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سال ۲۰۱۸ با ناقص تلقی کردن توافق هسته ای از آن خارج شده و تحریم های متعددی را بر ایران اعمال کرد. 

بایدن گفته است قصد دارد با روی کار آمد در صورت  «بازگشت ایران به پایبندی کامل به توافق هسته ای» پس از کاهش تعهدات هسته ای داوطلبانه اش،  به توافق هسته ای بازگردد. 

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جو بایدن بازگشت آمریکا به برجام توافق هسته ای توافق هسته ای ایالات متحده رئیس جمهور تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۸۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک شبکه می‌خواهد لیگ برتر را به آمریکا ببرد!

به گزارش "ورزش سه"، لیگ برتر فراتر از مرزهای انگلیس هواداران بسیار زیادی دارد. لیگی که بسیاری آن را بهترین لیگ جهان می‌دانند، همچنان مرزها را جابه‌جا می‌کند و افرادی هستند که می‌خواهند بهترین بازیکنان لیگ برتر را در خارج از انگلیس ببینند. خیلی دورتر از انگلیس، مثلا ایالات متحده آمریکا!

ان‌بی‌سی، شبکه تلویزیونی آمریکایی، قراردادی به ارزش 2.3 میلیارد یورو برای 6 سال به مدیران لیگ برتر انگلیس پیشنهاد داده تا رقابت‌های مهم لیگ برتر را در ورزشگاه‌های کشور آمریکا برگزار کنند.

روزنامه انگلیسی "دیلی میل" گزارش داد که ان‌بی‌سی مایل است از محبوبیت بالای لیگ برتر انگلیس با برگزاری بخشی از مسابقات این لیگ در ایالات متحده آمریکا، استفاده کند.

ایده‌ای که سال‌ها پیش در لالیگا جنجال‌هایی را به راه انداخت، اکنون فوتبال انگلیس را تهدید می‌کند. این روزنامه در ادامه این گزارش نوشت: "لیگ برتر با درخواست‌های جدیدی برای برگزاری مسابقات در ایالات متحده مواجه است و ان‌بی‌سی تمایل دارد تا دو بازی از هر هفته لیگ برتر در آمریکا برگزار شود."

اگرچه ریچاردز مسترز، مدیرعامل لیگ برتر، قبله تایید کرد که آن‌ها به پیشنهادات جوش خواهند کرد اما همچنین مشخص کرده در حال حاضر چنین موضوعی مطرح نیست.

این خبر همانند اتفاقی که در اسپانیا رخ داد، واکنش هواداران انگلیسی را به احتمال انتقال مسابقات لیگ این کشور به آمریکا در پی داشت. طرفداران نسبت به آن گارد گرفته و خواستار جلوگیری از امضای چنین قراردادی شده‌اند.

دیگر خبرها

  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • واکنش بایدن به خیزش دانشجویی ضدصهیونیستی
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • گاردین: سعودی‌ها «پلن ب» را برای معامله کلیدی با آمریکا روی میز دارند
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • یک شبکه می‌خواهد لیگ برتر را به آمریکا ببرد!
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • بلینکن: اکنون زمان آن است که حماس وارد عمل شود