Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- همزمان با سالروز شهادت سردار سلیمانی، موشن گرافیک «ولکن ان الله رمی» با هدف معرفی رشادت‌ها و حماسه‌های سردار سلیمانی در نبرد با دشمنان ایران و اسلام تولید و عرضه شد.
به گزارش آریا به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای اندیشه، 13 دی‌ماه سالروز شهادت مظلومانه سردار دلها، شهید قاسم سلیمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهنگسرای اندیشه به مناسبت اولین سالگرد شهادت این سردار رشید ایران و اسلام، ویژه برنامه‌های متنوعی را درنظر گرفته است. یکی از این ویژه برنامه‌ها اکران موشن‌گرافیک «ولکن ان الله رمی» با موضوع بیان رشادت‌ها و حماسه‌های شهید سلیمانی است.
امیرحسین جعفری‌نژادان، طراح و تولیدکننده این موشن‌گرافیک با اشاره به پرداخت متفاوت به شخصیت سردار سلیمانی در این اثر هنری گفت: مجموعه طرح‌های گرافیکی که بعد از شهادت سردار سلیمانی تا به امروز منتشر شده است کمتر به ابعاد حماسی شخصیت سردار رشید ایران و اسلام پرداخته است. از این روی، تصمیم گرفتیم با تمرکز بیشتر روی این بُعد شخصیتی ایشان، ماجراهای متفاوتی از یک عمر مبارزه حاج قاسم با دشمنان ایران و اسلام را به تصویر بکشیم.
وی اضافه کرد: با جست‌وجو در اسناد و خاطره‌ها، چه از زبان خودشان و چه از زبان همرزمانش، با ماجراهای زیادی روبه‌رو شدیم که پتانسیل بسیار بالایی در جذب اقشار مختلف داشته و ذهن مخاطبان را کنجکاو می‌کند. اکثر این موضوعات مبتنی بر ارزش‌هایی نظیر عدالتخواهی، ظلم‌ستیزی و ... است که همواره در منظر شهید سلیمانی ارزش بسیار بالایی داشته است. در نهایت چندین ماجرا و حماسه بزرگ که توسط شهید سلیمانی رقم خورده است را انتخاب کرده و با بیان جزئیات بدان پرداختیم. مجموعه این تلاش‌ها منجر به تهیه یک کمیک استریپ از حماسه‌های زندگی سردار سلیمانی شد که در قالب «ولکن ان الله رمی» همزمان با سالگرد شهادت مظلومانه ایشان منتشر می‌شود.
این هنرمند کشورمان در مورد انتخاب قالب کمیک استریپ برای معرفی ابعاد حماسه‌ای شهید سردار سلیمانی گفت: صنعت کمیک استریپ در دنیا یکی از قالب‌های مهم برای معرفی قهرمان‌ها است، به همین دلیل از نظر فرمی، این قالب را انتخاب و تلاش کردیم با استفاده از این قالب، حماسه‌های قهرمانانه شهید سلیمانی را برای مردم ایران و جهان معرفی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: بدون شک اصالت هنری با ادبیات است و آن است که زمینه‌ساز بزرگترین تحولات هنری شده است، با این حال متأسفانه با فضایی روبه‌رو هستیم که سرانه مطالعه در کشور پایین است و تمایل کمتری به آن وجود دارد. علاوه بر این، تبدیل این داستان‌ها از متن به فیلم، کاری بسیار دشوار با هزینه‌های بالا است؛ در این میان، کمیک استریپ به نوعی بهترین گزینه است که نه ثقالت ادبیات و نه سختی تولید فیلم را دارد و خیلی سریع می‌توان آن را با هزینه‌ای معقول به خروجی رساند.
جعفری نژادان تاکید کرد: وظیفه ماست که قهرمان‌های واقعی‌مان که بدون شک سردار سلیمانی یکی از افراد مهم آن است را با اقتدار به دنیا معرفی کنیم و در این مسیر هنر، بهترین و اثرگذارترین جنبه‌ای است که می‌تواند این ماموریت را به انجام برساند. ما هنرمندان متعهد زیادی در کشورمان داریم و از طرف دیگر، حماسه‌های بزرگی به دست قهرمانان این مرز و بوم رقم خورده است که هیچ‌گاه نباید به دست فراموشی سپرده شود.
وی با معرفی داستان‌هایی که در این موشن گرافیک معرفی شده است، گفت: برای مثال، حماسه‌‌ای که سردار قهرمان‌مان با همراهی همتای لبنانی خود شهید عماد مغنیه آفریده است، در این موشن گرافیک‌ نقل شده است. در این حماسه، می‌بینیم که در اوج جنگ 33 روزه، حملات موشکی حزب‌الله با رهبری سردار سلیمانی و همتایان ایشان، کل نیروی دریایی اسرائیل را به زانو درآورده و آنان را از صحنه جنگ خارج می‌کند. برای نامگذاری این موشن گرافیک، از آیه قرآنی «وَمَا رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ وَلَكِنَّ اللَّهَ رَمَى» الهام گرفتیم و نامش را «ولکن ان الله رمی» گذاشتیم، چرا که یک موشک از کارافتاده موفق می‌شود از رادار پهپادهای اسرائیلی و سیستم‌های دقیق ضدموشک آنان عبور کرده و خود را به هدف برساند.
وی در پایان ضمن تقدیر از عوامل تولید این موشن‌گرافیک گفت: در انتها از تمامی عزیزانی که بنده را در این عملیات فرهنگی همراهی کردند به خصوص سازمان رسانه‌ای اوج و فرهنگسرای اندیشه تشکر می‌کنم و امیدوارم تولید این دست آثار که به معرفی قهرمانان ملی‌ ما منجر می‌شود با فرهنگسرای اندیشه ادامه داشته باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: موشن گرافیک سردار سلیمانی فرهنگسرای اندیشه موشن گرافیک سردار سلیمانی ایران و اسلام شهید سلیمانی کمیک استریپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۸۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟

دولت سیدابراهیم رئیسی قریب به 3 سال است که روی کار آمده و طی این مدت عملکردهای خود را در حوزه‌های مختلف به ثبت رسانده و دیگر به‌راحتی می‌توان عملکرد دولت را به بررسی و قضاوت نشست. اینکه دولت در چه حوزه‌ای چه عملکردی از خود به‌جای گذاشته است.

رئیسی و مردانش برخلاف آنچه گفتند و وعده دادند عملکردهای چندان موفقیت‌آمیز و امیدوارکننده‌ای در حوزه اقتصاد را نداشتند تا به جامعه اینگونه القاء کنند که عملکردی فراتر از دولت‌های گذشته داشتیم و بابت این عملکردها باید مورد تقدیر و تکریم هم قرار بگیریم.

روزنامه آرمان ملی نوشت: رئیس‌جمهور و دولتمردان معتقدند که وضعیت جامعه به‌لحاظ مسائل مختلف مساعد و رو به پیشرفت است و انتقادها نیز محلی از اعراب ندارد و آنها که از وضعیت فعلی انتقاد می‌کنند درکی از عملکرد دولت ندارند. از طرفی، اما تحلیلگران، کارشناسان و مردم عادی که این شرایط را با گوشت، پوست و استخوان خود لمس می‌کنند نظر دگرگونه‌ای دارند و معتقدند که دولت رئیسی نه تنها نسبت به گذشته عملکرد مطلوب‌تر و بهتری نداشته بلکه هر چه جلوتر می‌رود روند عملکردها و منبعث از آن شرایط جامعه بغرنج‌تر می‌شود.

نگاهی به افزایش لجام‌گسیخته قیمت‌ها در بازارهای مختلف مثل سکه و ارز که تاثیرات فزاینده خود را بر کالاهای مصرفی و مایحتاج مردم گذاشته و می‌گذارد بیانگر آن است که عملکرد دولت چندان قابل قبول نبوده و نیست.

جالب اینکه در چنین شرایط بغرنج اقتصادی برخی دولتمردان یا چهره‌های سیاسی و نمایندگان از عملکرد مطلوب دولت می‌گویند و معتقدند که باید از این عملکرد فیلم درست کرد و به نمایش عموم درآورد. چنانکه سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت شهریورماه گذشته در این خصوص گفته بود: «لازم است برای تک تک این اقدامات و دستاوردها مستند و حتی فیلم و سریال ساخته شود و نمایشگاه برپا گردد.» این همان اختلاف نگاه به عملکردهاست که جامعه خود را در وضعیت بغرنجی می‌بیند، اما دولت و جریان همراه معتقد به ساخت فیلم از عملکردهای دولت هستند.

* 2 نوع فیلم از عملکرد دولت

نگاهی به کارکرد 3 ساله دولت نشان می‌دهد که دولت در تحقق بسیاری از وعده‌های خود از جمله ساخت یک میلیون مسکن؛ ایجاد یک میلیون شغل، رساندن تورم به نصف و تک رقمی کردن آن و تک نرخی کردن ارز ناموفق بوده است. مسائلی چون برجام و FATF نیز به حال خود رها و کلا کنار گذاشته شده است. اما اینکه برخی بدون نگاه به این مسائل و گویی اینکه در این جامعه زندگی نمی‌کنند و از دولت عملکرد اقتصادی حمایت می‌کنند قابل تامل است.   چنانکه اخیرا حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت؛ «قطعا با توجه به اقدامات دولت لازم است که فیلمی از این اقدامات ساخته شود. اطلاع‌رسانی و اینکه مردم را در جریان اقدامات شایسته دولت قرار دهیم باید انجام شود. دولت دستاوردهای مثبتی در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته است که باید در این رابطه اطلاع‌رسانی شود و بهتر است این اطلاع‌رسانی در قالب ساخت فیلم یا مستند باشد.»   با مطالعه برخی از این اظهارات دقیقا این پرسش پیش می‌آید که باید از کدام اقدام و عمل دولت فیلم ساخت که مردم ببینند و از دیدن آن لبخند رضایت بر لبان‌شان بنشیند. تورم میانگین 40 درصد در 3 سال اخیر را که قرار بود طی مدت 4 سال نصف و سپس تک رقمی شود یا قیمت ارز را که تا کانال70 هزار تومانی رفت و با کاهش 11 هزار تومانی در کانال 59 هزار تومان قرار دارد و برخی مدح و ثنایش می‌گویند؟ البته این همان ارزی است که قرار بود تک نرخی شود.   شاید هم می‌خواهند از چندین دوره مذاکرات بی‌حاصل برای احیای برجام فیلم بسازند. به هر حال اگر هم فیلمی ساخته شود از دو نگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.   در فیلمی که دولت از اقدامات خود بسازد؛ قهرمان آن سیدابراهیم رئیسی است که به قرائت دولتی‌ها مدیریت بی‌عیب و نقصی را به نمایش گذاشته و توانسته شرایط را مطلوب و جامعه را راضی نگه دارد. ضدقهرمانش هم منتقدانی هستند که دلسوزانه نسبت به شرایط جامعه و عملکردهای انتقادآمیز هشدار می‌دهند. اما فیلمی که واقعیت امور را به جامعه نشان دهد قهرمانش دولتمردانی خواهند بود که با عملکردهایشان تورم افسارگسیخته و قیمت ارزی را ببار آورده و چنین وضعیت اقتصادی را برای مردم رقم زده‌اند. ناگفته پیداست آنچه در باب دولت در قالب انتقاد از عملکردها گفته می‌شود دلسوزانه و از سر خیرخواهی است و اینکه برخی هر نقد و انتقادی را سیاه‌نمایی می‌خوانند از این رو است که یا تعریف درستی از نقد ندارند و یا نمی‌خواهد کسی به دولت متبوع‌شان انتقادی وارد شود.

دیگر خبرها

  • لزوم روایت گری حماسه وعده صادق در جامعه
  • حماسه «وعده صادق» نیازمند تبیین و روایتگری است
  • رونمایی از کتاب ۱۰ جلدی یک سردار دراصفهان
  • «ما ملت شهادتیم» از شهید زاهدی تا سردار سلیمانی
  • اهدای قهرمانی تیم ملی فوتسال به سردار سلیمانی و سپاه | تصویـر
  • (عکس) اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال به سردار سلیمانی
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟