Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از شرکت نفت و گاز پارس، «محمد مشکین‌فام» با اشاره به ایجاد ظرفیت‌های جدید انبارش میعانات گازی پارس جنوبی، گفت: براساس برنامه مقرر، دو مخزن ذخیره‌سازی میعانات گازی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی تکمیل و آماده پذیرش میعانات گازی شده و هم‌اکنون انبارش این محصول در یکی از این مخازن ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، به آمادگی مخزن دوم پالایشگاه این فاز برای انبارش میعانات گازی اشاره کرد و افزود: کار آماده‌سازی مخزن سوم نیز درحال انجام است و طبق برنامه، تا پایان دی‌ماه امسال آماده بهره‌برداری می‌شود. 

واحدهای جانبی فاز ۱۴ تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به بهره‌برداری از واحدهای جانبی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی تا پایان امسال، خاطرنشان‌کرد: واحدهای جانبی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی آماده راه‌اندازی بوده و به‌زودی واحد هوای ابزار دقیق وارد مدار تولید می‌شود.

مشکین فام، با اشاره اینکه همه واحدهای یوتیلیتی به ترتیب عملیاتی می‌شوند، گفت: با برق‌دار شدن قریب‌الوقوع پست‌های برق پالایشگاه، واحد تامین سوخت گازی (fuel gas) عملیاتی شده و شرایط تامین و توزیع سوخت مورد نیاز  واحدهای پالایشگاهی امکان‌پذیر می‌شود.

وی افزود: با اجرایی شدن این فعالیت‌ها، سایر سرویس‌های جانبی به ترتیب وارد مدار بهره‌برداری شده و مشعل پالایشگاه فاز ۱۴ تا پایان امسال روشن و گام مهمی برای ورود گاز خام به پالایشگاه این طرح برداشته می‌شود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس، از تامین و ورود قطعات مورد نیاز ردیف‌های شیرین‌سازی پالایشگاه فاز ۱۴ و ایجاد جبهه‌های کاری جدید خبر و ادامه‌داد: با توجه به محدودیت‌های بین‌المللی ناشی از کرونا و شرایط تحریم، تامین برخی از قطعات و شیرآلات باقی‌مانده با تاخیر جزیی مواجه شدکه درحال پیگیری تامین این اقلام هستیم تا براساس تعهدات و برنامه زمان‌بندی اعلام شده، نخستین ردیف شیرین سازی این فاز را وارد مدار تولید کنیم.

بندر خدماتی تنبک در حال راه اندازی است

مشکین‌فام از مراحل پایانی تکمیل تست‌های برق و ابزار دقیق اسکله صادرات گاز مایع تنبک خبر داد و گفت: هم‌اکنون فعالیت‌های راه‌اندازی این پروژه درحال انجام است و امیدواریم تا پایان دی‌ماه امکان بهره‌برداری از اسکله صادرات گاز مایع سرد فراهم شود.

وی افزود: با عملیاتی شدن یک پست اسکله ال.پی.جی این پروژه، امکان صادرات گاز مایع پالایشگاه‌های گازی سایت دو تحقق خواهد یافت.

بهره‌برداری از مخازن ذخیره‌سازی  گاز مایع فازهای ۱۳ و ۲۲ تا ۲۴ تا پایان امسال

وی همچنین از راه‌اندازی مخازن گاز مایع پالایشگاه فازهای ۱۳ و ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی تا پایان امسال خبر داد و اظهار داشت: مطابق برنامه‌ریزی، برای هریک از پالایشگاه‌های این دو طرح، یک مخزن ذخیره‌سازی پروپان و یک مخزن ذخیره‌سازی بوتان تحویل بهره‌بردار خواهد شد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه راه‌اندازی مخازن بوتان و پروپان پالایشگاه فازهای ۲۲ تا ۲۴ وارد فاز عملیاتی شده و تست مخازن با گاز نیتروژن درحال انجام است، گفت: در پالایشگاه فاز ۱۳ نیز عملیات اجرایی آماده‌سازی مخازن ال.پی.جی درحال پیگیری است و با فاصله حدود یک ماه، مخازن گاز مایع این طرح به مرحله راه‌اندازی می رسد.

وی افزود: در گام نخست، مخازن ال.پی.جی فازهای ۲۲ تا ۲۴ با گاز مایع سرد تولیدی در پالایشگاه  این طرح پر شده و پس از آن از طریق خطوط رابط به طول هشت کیلومتر جهت صادرات به بندر صادراتی تمبک ارسال می‌شود.

برچسب‌ها میدان گازی پارس جنوبی وزارت نفت تحریم نفتی نفت گاز شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میدان گازی پارس جنوبی وزارت نفت تحریم نفتی میدان گازی پارس جنوبی وزارت نفت تحریم نفتی نفت گاز شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی اخبار کنکور شرکت نفت و گاز پارس فاز ۱۴ پارس جنوبی پالایشگاه فاز ۱۴ تا پایان امسال میعانات گازی بهره برداری ذخیره سازی راه اندازی گاز مایع ۲۲ تا ۲۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۸۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس

حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران  در همايش نقشه برداری گفت: سازمان فضایی کشور از دهه ۸۰ با توسعه سنجش از دور و موارد دیگر فعالیت خود را آغاز کرد که خوشبختانه در ساخت ماهواره و پرتاب‌گر در مسیر درستی قرار گرفته است.

او افزود: همچنين اقدامات خوبی در حوزه قضایی برداشته شده است به طوری که حوزه فضایی امکان دسترسی به بازده نقشه های زمینی را در مدت کوتاه تر در اختیار قرار می دهد،ماهواره خیام در ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار گرفته اطلاعات نقشه ای را به صورت کامل در اختیار قرار داد.

سالاریه  اظهار کرد: تصاویر ماهواره‌ای قابل ارائه شامل تصاویر ماهواره خیام با قدرت تفکیک مکانی یک متر به منظور تولید و به‌روزرسانی نقشه‌های پوششی کشور و نیز سایر داده‌های ماهواره‌ای مورد نیاز سازمان نقشه‌برداری کشور است که در ایستگاه‌های زمینی سازمان فضایی ایران دریافت می‌شود.

رئیس سازمان فضایی کشور  با بیان اینکه  سال گذشته با برخی از مجموعه های کشور تفاهم نامه ای منعقد شد به طوری که از تصاویر نقشه های فضایی می توان به راحتی استفاده کرد گفت: ماهواره‌ای دیکر در سازمان فضایی در حال تکمیل و آماده پرتاب است،در کنار ماهواره خیام ماهواره‌ای دیگر اعم از پارس یک است و همچنین امسال دو پرتاب ماهواره دیگر را داریم.

وی افزود: محموله‌های تصویربرداری ماهواره پارس ۱ می‌تواند در کمتر از ۱۰۰ روز ۹۵ درصد از اراضی کشور را تصویربرداری کند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس