Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمدرضا پورابراهیمی شب گذشته در برنامه پایش اعلام کرد: در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی کردیم که چه تعداد جامانده سهم عدالت وجود دارد که در این زمینه مسؤولان دو مجموعه کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی را دعوت کردیم که مسؤول کمیته امداد امام خمینی اعلام کرد 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 میلیون نفر از افراد کمیته امداد امام خمینی(ره) سهام عدالت ندارند. همچنین به گفته رئیس سازمان بهزیستی 2.3 نفر افراد تحت پوشش این سازمان هم سهام عدالت ندارند.

پور ابراهیمی این را هم گفت: عده‌ای از این افراد از اول سهام عدالت نگرفته بودن، تعدادی هم کسانی هستند که بعدا مشمول حمایت این دو نهاد شده‌اند،‌ولی سهام عدالت نداشته‌اند.

وی در مورد این که در حال حاضر چه تعداد افراد زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار دارند، گفت: در مجموع 6 میلیون نفر تحت پوشش و در نوبتی این دو نهاد حمایتی قرار دارند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین گفت:‌ در بررسی این کمیسیون به این نتیجه رسیدیم که سال 85 که سهام عدالت قرار بود بین 6 دهک جامعه توزیع شود، 20 میلیون نفر افرادی بودند که جزو دهک‌های کم‌درآمدی نبودند، ولی سهام عدالت به آنها اختصاص پیدا کرد و این مسأله به این مفهوم است که 20 میلیون نفر از افراد 6 دهک پایین سهام عدالت دریافت نکردند.

پورابراهیمی همچنین در پاسخ به این سوال که طرح اختصاص سهام عدالت به  جاماندگان به کجا رسید، گفت: این طرح از ابتدای مجلس به صورت جدی در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی و به تصویب رسید و در حال حاضر در نوبت طرح در جلسه علنی مجلس قرار دارد و به نظر من اگر همت کنند، می‌توان در سال جاری طرح اختصاص سهام عدالت به  جاماندگان را تصویب کرد.

عزم کمیسیون اقتصادی مجلس جهت اصلاحات ساختاری بودجه

پورابراهیمی گفت: ما بارها تاکید کرده‌­ایم که یکی از مهم­ترین راهبردهای درآمدزایی دولت، مولد سازی دارایی­های دولت است. دولت حجم عظیمی از دارایی­های بلا استفاده دارد که کافی است، همین دارایی­ها ساماندهی شود. محاسبه‌­ها نشان می‌­دهد که فقط با مولدسازی 10 درصد از دارایی­های دولت آن هم با ایجاد نرخ بازدهی 5 درصد، می­توان به اندازه درآمد یک ساله نفت در شرایط عادی، برای دولت درآمدزایی کرد.

با مولدسازی 10 درصد از دارایی‌­های دولت، می­توان به اندازه درآمد یکساله نفت، درآمدزایی کرد

پورابراهیمی در ابتدای برنامه با اشاره به جایگزینی درآمدهای پایدار با درآمدهای نفتی گفت: " ما بارها تاکید کرده­ایم که یکی از مهم­ترین راهبردهای درآمدزایی دولت، مولد سازی دارایی­های خود است. دولت حجم عظیمی از دارایی­های بلا استفاده دارد که کافی است همین دارایی­ها ساماندهی شود. محاسبه­ها نشان می­دهد که فقط با مولدسازی 10 درصد از دارایی­های دولت آن هم با ایجاد نرخ بازدهی 5 درصد، می­توان به اندازه درآمد یک ساله نفت در شرایط عادی، برای دولت درآمدزایی کرد. حتی بدنه کارشناسی دولت نیز این اعداد و ارقام را قبول دارد. "

وی ادامه داد: در بحث مالیات نیز  صحبت از کسانی است که فرار مالیاتی دارند، نه کارکنان دولت و کارمندان. که به عقیده ما اتفاقا مالیات آن­ها در مواردی نیز باید کاهش پیدا کند. شاید شما بپرسید چرا دولت به سراغ این کارها نمی­رود تا جلوی فرار مالیاتی گرفته شود، یک پاسخ دارد؛ آن هم این که این کارها، سخت است و به افراد و مجموعه‌های ذی‌نفع در دولت فشار وارد می­‌کند.

تلاش مجلس بر اعمال نظر کارشناسان و مقام معظم رهبری در اصلاحات ساختاری بودجه

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه ضمن تاکید بر در دستور کار قرار گرفتن اصلاح ساختاری بودجه در مجلس گفت: "اصلاح ساختار بودجه مساله جدیدی نیست و سابقه دارد. مقام معظم رهبری در سال 97 نیز همانند امسال نامه­ای در خصوص لایحه بودجه به رئیس­جمهور ارسال کردند. ایشان در این نامه به این نکته اشاره فرمودند که این لایحه هیچ انطباقی با شرایط جنگ اقتصادی ندارد و باید اصلاح ساختاری شود. اما دولت نه تنها در آن سال اصلاح قابل قبولی انجام نداد، بلکه مبلغ 450 میلیون دلار از صندوق ذخیره ارزی برداشت کرد، 12 درصد از حساب فریزشده صندوق توسعه ملی برداشت کرد و مابقی کسری بودجه را از طریق انتشار اوراق و استقراض از بانک مرکزی تامین کرد. مجموع این اقدامات بدان معنا بود که این اصلاح ساختار صورت نگرفته است. امسال تلاش مجلس بر آن است تا نظرات متخصصان و مقام معظم رهبری در اصلاحات ساختاری اعمال بشود. باب ورود مجلس به اصلاح ساختار بودجه نیز همین نامه اخیر مقام معظم رهبری در خصوص لایحه بودجه است. "

افزایش حقوق بدون در نظر گرفتن منبع برای تامین، منجر به افزایش تورم و کوچکتر شدن سفره مردم می­‌شود

وی همچنین با اشاره به اینکه ریشه و اساس ناترازی­های بودجه­ای در داخل کشور است گفت: "برای مثال اگر دولت بخواهد حقوق کارمندان را 20 یا 30 درصد افزایش دهد و برای این افزایش حقوق منبعی در نظر گرفته نشود، منجر به استقراض از بانک مرکزی و به تبع آن افزایش حجم نقدینگی می­شود. افزایش نقدینگی نیز آثار تورمی بدی به همراه دارد و این به معنای کوچکتر شدن سفره مردم است. به عبارت ساده­تر، 100 واحد بابت افزایش حقوق به مردم داده می­شود و در مقابل 200 الی 300 واحد فشار تورمی بر آن­ها تحمیل می ­شود. برای تمامی این مشکلات راه حل وجود دارد و دست ما بسته نیست."

با همکاری دولت و حاکیمت تا پایان سال سهام عدالت به جاماندگان تعلق خواهد گرفت

پورابراهیمی با تاکید بر لزوم آزادسازی سهام عدالت و مردمی شدن اقتصاد کشور گفت: "در حال حاضر به 1 میلیون و 200 هزار نفر که تحت پوشش کمیته امداد و 2 میلیون و 300 هزار نفر که تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند، سهام عدالت تعلق نگرفته است. در روی دیگر ماجرا، قریب به 20 میلیون نفر از افرادی که در سال 85 سهام عدالت دریافت کردند، جز 6 دهک کم درآمد جامعه نیستند. ما برای این جاماندگان سهام عدالت طرحی را به کمک مرکز پژوهش­های مجلس و دولت تصویب کردیم که الان در صحن مجلس در حال بررسی است. امیدواریم تا آخر سال این طرح تصویب شده و به مرحله اجرا برسد.

انتهای پیام/ب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: سهام عدالت کمیته امداد امام خمینی سازمان بهزیستی کمیسیون اقتصادی مجلس مقام معظم رهبری سهام عدالت کمیته امداد میلیون نفر تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۹۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد

شرکت‌های «صنایع سیمان دشتستان، گروه مپنا و فجر انرژی خلیج فارس» هیچ اقدام مشخصی در راستای واریز سود سهام عدالت، در هیچ یک از دو مرحله انجام ندادند. از سمت دیگر، شرکت‌های «پارس سوئیچ، ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت اصفهان و صنایع پتروشیمی خلیج فارس» نیز وجوه مرحله دوم خود را به حساب‌های شرکت سپرده‌گذاری مرکزی واریز نکردند.

منبع: تجارت نیوز

tags # سهام عدالت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • پوشش ۵۱۶ هزار فرزند یتیم توسط حامیان
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور