Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@05:30:52 GMT

چه کسی خاص است؟

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۱۲۷۶۵

چه کسی خاص است؟

مرتضی رضایی:هفته آینده همین موقع دو روز است که انتخابات فدراسیون پزشکیورزشی انجام شده است و این فدراسیون خیلی مهم رییس خودش را شناخته است.آن روز خیلی ها دارند مصاحبه می کنند و از مهندسی شدن در انتخابات می گویند،خیلی ها خودشان را سرزنش می کنند که چرا به فلانی رای ندادم و ...اما هنوز هفته آینده نشده است و می شود جلوی خیلی از اتفاقات را گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می شود بررسی کرد،چشمها را با دقت باز کرد و جور دیگر دید.می شود اسیر بازی های دیگران نشد و کاری را انجام داد که خلاف میل خیلی از آقایان نیست.البته جامع پزشکی و انتخابات این فدراسیون با انتخابات سایر فدراسیون ها زمین تا آسمان فرق دارد.در هیات های ای فدراسیون ها نه کارت هدیه ای جابجا می شود و نه دوستان ولع پست و مقام دارند.خدا را شکر از لحاظ مالی هم شرایط خوبی دارند و بدون شک به گزینه ای رای خواهند داد که سرنوشت ورزش ایران را تغییر بدهد.بدون هیچ حاشیه ای و بدون هیچ دردسری.با این حال خبرگزاری ایسنا گزارشی مفصل از همه حواشی این انتخابات را لیست کرده که به نظر می رسد نکات مهم آن گزارش موارد اشاره شده زیر باشد.مواردی که پزشکان محترم باید با دقت بیشتری به آن نگاه کنند چون رایی که آنها می دهند در آینده ورزش ایران را تحت تاثیر قرارخواهد داد و شکی در آن وجود ندارد.

اما نکات یادآوری شده:

1: در رابطه با انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی مهمترین نکته به حق رای‌ها مربوط می‌شود و از سوی بعضی کاندیداها در تماس با ایسنا، مسائل و پرسش‌هایی وجود دارد که بهتر است وزارت ورزش و جوانان در رابطه با آن شفاف سازی کند تا از هز گونه شائبه‌ای در این باره جلوگیری شود.

2:سوال این است با چه رویه‌ای نماینده مربیان، داوران، ورزشکاران انتخاب شده‌اند و علت اینکه از بین تمامی باشگاه‌های ورزشی صرفا دو باشگاه استقلال و پرسپولیس حق رای خواهند داشت و با توجه به وابستگی مدیریتی خاص سرخابی‌ها، سهم سایر باشگاه‌ها در انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی چیست؟

3:در مورد نماینده ورزشکاران نیز ایراد وارده به رشته ورزشی یکی از این سه نفر است و با توجه به اینکه یک نامزد سابقه فعالیت در یک رشته ورزشی خاص را دارد، این ایراد مطرح می شود که چرا باید یکی از سه نمایندگان انتخاب شده برای ورزشکاران، هم رشته با همان کاندیدا باشد؟

4:در مورد نماینده مربیان نیز پرسش طرح شده این است که چرا یک رشته المپیکی انتخاب نشده است و به چه دلیل حسین اوجاقی صرفا باید پای ثابت انتخابات فدراسیون های ورزشی باشد و همان‌گونه که به طور مثال در انتخابات فدراسیون ملی ورزشی های دانشگاهی حق رای داشته باید در انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی نیز به عنوان تنها مربی دارای حق رای انتخاب شود؟

5:مورد مهم و اصلی در مورد انتخاب نماینده داوران، مربیان و ورزشکاران در رقابت های انتخاباتی فدراسیون های ورزشی این است که این افراد بر اساس چه معیاری انتخاب می‌شوند؟

آیا بهتر نیست کمیته های مختلفی برای ورزشکاران، مربیان و داوران متشکل از این نمایندگان این اقشار، تشکیل شود و نمایندگان اصلی به دست خودشان انتخاب و از هرگونه شائبه ای در رقابت های انتخاباتی فدراسیون های ورزشی اجتناب شود؟

مورد دیگر عنوان شده به لابی های پشت پرده که امری طبیعی در رقابت های انتخاباتی است بازمی گردد. هرچند وزارت ورزش و جوانان همواره در انتخابات فدراسیون های ورزشی به صراحت بر عدم جانبداری از یک کاندیدای خاص تاکید دارد اما به گفته روسای بعضی هیات‌ها گویا از سوی بعضی از نامزدهای انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی با هیات های استانی تماس تلفنی برقرار شده و ادعا کرده‌اند از سوی وزارت ورزش حمایت می شوند؛ موضوعی که بهتر است هرچه سریع تر و تا قبل از برگزاری انتخابات از سوی این وزارتخانه نسبت به آن شفاف سازی شود تا از هرگونه سوء استفاده احتمالی در این رابطه جلوگیری به عمل آید.

251 251

کد خبر 1471364

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان مرتضی رضایی انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی انتخابات فدراسیون فدراسیون های ورزشی فدراسیون ها حق رای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۲۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و دید از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند. روی گزینه‌های داخلی هم آنهایی که در خط مشی فدراسیون و برنامه‌های آن قرار دارند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادشان به پایان رسیده بود یکی از گزینه‌ها بودند که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیاست. خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف درازمدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، نام آنها مطرح نمی‌شود. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام می‌شود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست بلکه فدراسیون بسکتبال با سرمربی موردنظر اهداف خود به توافق می‌رسد و گزینه‌ای که بتواند تیم ملی را به نتایج و موفقیت‌هایی برساند که رضایت هواداران را به همراه دارد.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از ۲ گزینه داخلی مهران شاهین طبع است و به دلیل تجربیات ارزنده‌ای که در عرصه مربیگری دارد احتمال آنکه گزینه نهایی شود و یک بار دیگر سرمربی تیم ملی بسکتبال نام بگیرد؛ تصریح کرد: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است و اینکه گزینه‌هایی که از آنها نام برده می‌شود برای جامعه بسکتبال ایجاد سوال کند ولی برای صحبت با گزینه‌های داخلی مانند مهران شاهین طبع و چند گزینه دیگر، متأسفانه یا خوشبختانه نداریم. منتهی مراتب اینکه بگوییم صرفاً شاهین طبع گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی اعلام می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست بدهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارد که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کند. احتمال صددرصد را نمی‌توانیم بگذاریم که سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود، اما اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجدید انتخابات جنجالی در فدراسیون دوومیدانی
  • روسای کمیسیون‌های داخلی فدراسیون تنیس مشخص شدند
  • رؤسای کمیسیون‌های داوران، مربیان و ورزشکاران تنیس مشخص شدند
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • معتمدی: در انتخابات دوومیدانی بی‌طرف هستیم
  • مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی انتخاب شد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • تاریخ برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • مرادی: برای انتخاب سرمربی تیم ملی یک ماراتن را پشت سر گذاشتیم