Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا خواجه روز چهارشنبه در گفتگو با با خبرنگار ایرنا طول این مسیر ریلی را ۵۶ کیلومتر ذکر و بیان کرد: ساخت آن سال ۱۳۹۶ با مبلغ اولیه ۵۴۱ میلیارد ریال آغاز شد. 

وی ادامه داد: ۲۶۵ میلیارد ریال از این حجم اعتبار تا پایان پارسال و ۳۶۰ میلیارد ریال آن تا پایان آذر ماه امسال اختصاص یافت و هزینه شد.

مدیر پروژه ساخت مسیر راه‌آهن یونسی - بجستان گفت: تاکنون یک میلیون و  ۵۰۰ هزار مترمکعب از مجموع دو میلیون مترمکعب خاکریزی طراحی شده به این منظور صورت گرفته و همچنین ۱۲۰ هزار مترمکعب خاکبرداری بطور کامل انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی حجم بتن‌ریزی لازم برای مسیر راه‌آهن یونسی - بجستان را نیز ۷۰ هزار مترمکعب ذکر و بیان کرد: تاکنون ۴۰ هزار مترمکعب از این حجم بتن‌ریزی و در نتیجه آن ساخت ۱۰۱ دهنه پل در طول مسیر این خط آهن تکمیل شده است.

خواجه افزود: دو ایستگاه سوزنبانی و مسافری برای مسیر راه‌آهن یونسی - بجستان در کیلومتر ۲۴ و کیلومتر ۴۸ این خط ریلی در نطر گرفته شده است. 

وی ادامه داد: ۱۳۰ نفر به صورت مستقیم در اجرای این طرح که تا انتهای سال آینده به پایان خواهد رسید مشغول کار هستند. 

ایستگاه راه آهن یونسی در شهرستان بجستان یکی از نقاط خط ریلی ۹۰۱ کیلومتری مشهد - زاهدان است که ساخت آن از آذر ماه ۱۳۹۶ آغاز شده و تاکنون ادامه دارد. 
این مسیر ریلی که زاهدان را از طریق راه آهن به مشهد متصل خواهد کرد در مجموع ۳۸ ایستگاه راه آن دارد که شهرهای یونسی و گناباد دو ایستگاه آن در قالب قطعه نخست طرح هستند.
گناباد در ۲۸۷ کیلومتری و بجستان فاصله ۲۸۹ کیلومتری جنوب و جنوب غربی مشهد قرار دارند. 

برچسب‌ها گناباد شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران بجستان اداره کل راه آهن خراسان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گناباد شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران بجستان گناباد شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران بجستان اداره کل راه آهن خراسان اخبار کنکور راه آهن یونسی هزار مترمکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۲۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است

به گزارش قدس خراسان، مجید فدوی سه شنبه شب در آستانه هفته معلم طی نشست خبری اظهار کرد: با وجود افزایش ۲ برابری سرانه فضاهای آموزشی مدارس گناباد در مقایسه با سطح استانی ولی همچنان حدود ۳۰ درصد از مدارس این شهرستان فرسوده است و باید با مشارکت خیران و از محل اعتبارات دولتی بازسازی شوند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد اضافه کرد: سرانه فضاهای آموزشی آموزش و پرورش به ازای هر دانش آموز در شهرستان گناباد هشت مترمربع است در حالی که این میزان در سطح استانی چهار و سه دهم متر مربع است.

وی ادامه داد: ۴۶۰ میلیارد ریال طی یک سال گذشته برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد تخصیص یافت.

فدوی اضافه کرد: ۲۳۰ میلیارد ریال از این میزان با مشارکت خیران و ۲۳۰ میلیارد ریال و معادل آن هم از محل منابع اعتباری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی تخصیص یافت.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد در ادامه جهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک، توسعه دبیرستان نمونه ذبیحی، احداث و بهسازی دبیرستان و دبستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه ابتدایی بهفر ریابی، ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک، مدرسه خیرساز نوغاب و احداث ۶ چمن مصنوعی را از جمله طرحهایی عنوان کرد که طی یک سال اخیر در گناباد به بهره برداری رسیده است.

وی اظهار کرد: احیا و راه اندازی مرکز تونبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش شهر بیدخت و خانه معلم شهر کاخک از توابع شهرستان گناباد از دیگر اقدامات این اداره طی این مدت به شمار می‌رود.

۶۵ ملک بدون استفاده آموزش و پرورش گناباد

فدوی درآمدزایی، تجاری سازی و به روز رسانی املاک آموزش و پرورش گناباد را دیگر اقدامات این بخش طی یکسال اخیر دانست و از وجود ۶۵ ملک بدون استفاده این بخش در مناطق شهری و روستایی خبر داد.

به گفته رییس اداره آموزش و پرورش گناباد این املاک از سال‌های گذشته بدون دریافت اجاره و یا با اجاره های بسیار ناچیز در اختیار برخی افراد و بخش‌ها قرار داشتند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد یادآورشد: طی جلساتی با حضور افرادی که از سال‌های گذشته در این املاک ساکن بودند و یا از آن‌ها استفاده می‌کردند در خصوص لزوم پرداخت اجاره بها و تجاری سازی آن‌ها بحث و تبادل نظر شد.

وی اظهار کرد: املاک بدون استفاده آموزش و پرورش در مناطق روستایی بیشتر برای انجام فعالیت‌های تولیدی و اشتغالزایی واگذار می‌شوند و در مناطق شهری اخذ اجاره آن‌ها در دستور کار قرار گرفت.

فدوی با اشاره به موفقیت‌های آموزش و پرورش گناباد در ۲ سال گذشته گفت: رتبه این شهرستان در کنکور و رشته علوم انسانی طی همین مدت از نهم به نخست در سطح استانی و در بخش کشوری از چهاردهم به هفتم ارتقاء یافت.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد بیان کرد: رتبه آموزش و پرورش گناباد در کنکور تجربی طی همین مدت در سطح استانی از چهاردهم به رتبه نخست و در کشوری از رتبه ۳۷ به ۲۵ و در رشته ریاضی و فیزیک هم در این بخش‌ها چهار رتبه ارتقا یافت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اختصاص۱۳۵ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های ورزشی گناباد
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • سه رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران افزوده شد
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد