Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، عباس صادق زاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: طی پارسال بیش از هزار کودک را از سطح چهار راه‌ها و خیابان‌ها جمع آوری و ساماندهی کرده ایم که بالای ۹۰ درصد آن‌ها از فرزندان اتباع بیگانه و غالبا غیرمجاز هستند .

او با بیان اینکه علیرغم ساماندهی و انجام کار‌های تخصصی بازهم بدلیل فرهنگ غالب بر خانواده‌های اتباع، این کودکان به خیابان‌ها برمی گردند،افزود: تا کنون دستگاه‌های مختلف از جمله بهزیستی، نیروی انتظامی، شهرداری و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. هزینه‌های بسیاری را در این راستا متحمل شده اند، لیکن بدلیل گسستی که در پروسه جمع آوری، تفکیک و ساماندهی بین تصمیمات و اقدامات ما وجود دارد باعث شده تلاش‌های ما اثربخش نباشد.

صادق راده با اشاره به اینکه تاکنون جلسات زیادی در طول سال برای کودکان خیابانی برگزارشده و موضوعات مختلفی را برای ساماندهی کودکان داشته ایم تصریح کرد: تعدادی از کودکانی که در ماه‌های اخیر جمع آوری شده اند هم اکنون هم در مراکز ما حضوردارند و در حال آموزش هستند واز خدمات مختلفی استفاده میکنند.

او تاکید کرد:تعداد زیادی از این کودکان نیز پس از انجام کار‌های تخصصی و آموزش‌های لازم از داخل مراکز ترخیص شده اند و مبلغی حدود چهار میلیون تومان در طول سال به خانواده‌های آن‌ها پرداخت شده است تا آن‌ها کودکان خود را استثمار نکنند در حالی که  می‌بینیم همان کودکان دوباره سر خیابان هستند.

او با بیان اینکه درقانون جدید دستگاه‌ها می‌توانند به همه کودکان کار اعم از اتباع و غیر اتباع خدمت رسانی کنند بیان داشت: همکاران ما شیوه نامه‌ای را منطبق با قانون تدوین کرده اند که در آن وظیفه هر دستگاه مشخص شده است و تکلیف هردستگاه استخراج شده است.

صادق زاده با بیان اینکه بحث کودکان خیابانی بحث مدیریت است اظهار کرد: در تمام دنیا این پدیده وجود دارد و اکثر کشور‌های جهان به روش‌های مختلف آن را مدیریت کرده اند.

او اظهارکرد: به دلیل مدیریت نکردن صحیح و یکپارچه تا کنون هزینه‌هایی که برای توانمندسازی خانواده‌های این کودکان صورت پذیرفته بی نتیجه بوده است.

مدیرکل بهزیستی استان یکی از مسائل مهم دربازگشت کودکان به خیابان‌ها را بحث اشتغال آن‌ها عنوان کرد و گفت: برای ایجاد اشتغال پایدار و مطابق قوانین بین المللی؛ تفاهم نامه‌هایی را با فنی و حرفه ای، اصناف  منعقد  و بخش خصوصی را برای آموزش و ساماندهی این بچه‌ها فعال کرده ایم و حتی موضوع بیمه آن‌ها را از طریق طرح استاد و شاگردی حل و فصل کردیم و امیدواریم که با همت همه دستگاه‌های متولی بتوانیم یکبار برای همیشه این معضل را در کرمان برطرف کنیم.

 سرهنگ پریور رییس پلیس پیشگیری استان با اشاره به نقش حمایتی بهزیستی و اعتمادی که مردم به این مجموعه دارند گفت: شهرداری موظف به جمع آوری کودکان است و پلیس نیز در هرساعت از شبانه روز آماده همکاری با دستگاه‌های ذیربط در این پروسه است.

او با اشاره به خلا‌های قانونی که در این رابطه وجود دارد بیان داشت: قطعا با همکاری و همراهی همه دستگاه‌ها اعم از شهرداری دادگستری، نیروی انتظامی، بهزیستی کمیته امداد و ... می‌توانیم شاهد نتیجه‌ای مطلوب در این حوزه باشیم.

همچنین  علیرضا وحید زاده معاون امور اجتماعی بهزیستی استان کرمان با اشاره به ابلاغ قانون جدید جمع آوری وساماندهی کودکان خیابانی و اتباع گفت:در طول دوسال گذشته با آزمون و خطا‌های مختلفی روبرو بودیم و مدل‌های زیادی را برای ساماندهی و رسیدن به نتیجه مطلوب اجراکردیم، اما باز هم شاهدبازگشت کودکان به خیابان بودیم بطوریکه برخی از این بچه‌ها سابقه بیش از ۵۰ بار جمع آوری را داشتند.

اوبا اشاره به شیوه نامه تدوین شده در این خصوص افزود: این شیوه نامه کاملا منطبق بر قانون نوشته شده و نتیجه تجربه همه ما از آزمون و خطا‌ها در این چند سال است، از سویی این قانون همه دستگاه‌ها را مکلف کرده است که در کنار بهزیستی قرار گیرند نقش کلیه دستگاه‌ها در دستورالعمل تعریف شده است و همه باید نقش خود را بپذیرند تا در کنار یکدیگر بتوانیم نتایج بهتری داشته باشیم .

او افزود: کودکان زیر ۱۵ سال نیزبا توجه به استعداد‌هایی که دارند و با رویکرد آموزشی، خدمات و آموزش‌های لازم را می‌بینند تا به سن قانونی رسیده و توانمند سازی شوند.

وحیدزاده با اشاره به نقش دستگاه‌های مختلف در بحث توانمندسازی کودکان اظهارداشت: هر کدام از دستگاه‌ها دستوالعمل خاص خود را دراین راستا دارد، ما از اصناف خواهش کرده ایم که با ما همکاری کنند، از موسسات غیر دولتی خواهش کرده ایم در مساله آسیب با ما همکاری کنند و مساله ما با بعضی از دستگاه‌های دولتی است که در ادامه کار چه فعالیت‌هایی باید انجام دهند تا زحمات ما به ثمر نشیند.

وحید زاده به موضوع آسیب‌هایی که پیرامون کودکان وجود دارد اشاره کرد و بیان داشت: مساله مهم این است که کودکان دارند آسیب می‌بینند و شاید امن‌ترین جا برای بچه‌ها همان خیابان باشد و وقتی که ما آن‌ها را جمع می‌کنیم هدفمان انتقال آن‌ها به جای بهتری است که آسیب کمتری ببینند، ما از شما کمک میخواهیم که اتفاقی رخ دهد که کودکان بعد از خیابان به مکان‌های بدتری نروند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کودکان کار اتباع بیگانه دستگاه ها جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۵۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷

تین نیوز

دولت ازبکستان از تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷ خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، معاون وزیر حمل و نقل ازبکستان از تکمیل پروژه کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷ خبر داد.

بنا بر گزارش خبرگزاری آریانا افغانستان، «جسوربِک چورییف» در جریان برگزاری سومین مجمع سرمایه گذاری بین المللی تاشکند گفت: این پروژه به اتصال ریلی سه کشور ازبکستان، افغانستان و پاکستان کمک شایانی خواهد کرد. حمل و نقل ریلی نقش بسیار مهمی در ساخت کریدور حمل و نقل اوراسیا ایفا می کند. در نتیجه، کشورهای آسیای مرکزی از این طریق به بنادر حاشیه اقیانوس هند دسترسی خواهد داشت.

وی در ادامه سخنان خود گفت که در صورت تکمیل این پروژه ریلی، زمان حمل بار میان ازبکستان و اقیانوس هند از ۳۵ روز به ۵ روز کاهش یافته و بیش از ۴۰ درصد در هزینه های حمل بار بین دو نقطه یاد شده صرفه جویی خواهد شد.

طرح کریدور ترانس افغان نخستین بار در دسامبر سال ۲۰۱۸ از سوی دولت ازبکستان مطرح شد. این کریدور از منطقه مرزی ترمز در جنوب ازبکستان آغاز شده و با عبور از شهرهای مزارشریف و کابل راهی پاکستان خواهد شد. تاکنون، کشورهای قزاقستان و روسیه نیز از موافقت خود برای پیوستن به این کریدور ریلی خبر داده اند. بخشی از هزینه های سنگین ساخت این کریدور ریلی نیز از طریق سرمایه گذاری یه کشور عربستان سعودی، قطر و امارات تامین خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • چگونه واگن اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • رهاسازی چند خودروی گرفتار در گل و لای بزرگراه شهید خرازی تهران
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • (ویدیو) تصاویر پربازدید از ساخت پهپاد و سیستم راداری توسط یک جوان افغان
  • تصاویر پربازدید از ساخت پهپاد و سیستم راداری توسط یک جوان افغان + ویدئو