Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،محمد حسین مبارکی کارشناس علوم قرآنی پیرامون الگو برداری از حضرت «فاطمه زهرا (س)» گفت: حضرت «فاطمه زهرا (س)» به عنوان اول بانوی عالم شناخته می‌شود، ایشان الگوی و اسوه بزرگ برای تمام مردم دنیا محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» تربیت یافته «رسول اکرم (ص)» بودند لذا در تمام ابعاد زندگی رویکردی ارزشمند را در پیش گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضرت «صدیقه کبری (س)» سبک زندگی اسلامی را عملا در زندگی به اجرا درآورند.

مبارکی دفاع از حق را سیره سیاسی حضرت «فاطمه زهرا (س)» دانست و ابراز کرد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» دفاع از حق را سیره سیاسی خود قرار داده بود و در راه احقاق آن تلاش فراوانی کرد و سرانجام جان مبارکشان را در همین راه از دست دادند، بی‌بصیرتی و نا‌آگاهی مردم پس از رحلت «پیامبر اکرم (ص)» بزرگترین مشکل حضرت «صدیقه کبری (س)»محسوب می‌شد.

وی نگرانی حضرت «فاطمه زهرا (س)» را از خطر نابودی و کج روی اسلام پس از رحلت «پیامبراکرم (ص)» را عامل بزرگ حضور در صحنه‌های مختلف این بانوی بزرگوار اعلام کرد و افزود: حضرت «فاطمه زهرا (س)» پس از رحلت «پیامبراکرم (ص)» خطر کج روی و نابودی در دینی را که پدر بزرگوارشان با خون دل‌های فراوان ایجاد کرده بودند احساس کردند، از سوی دیگر بالا گرفتن تب قدرت بین جامعه چالش‌های فراوانی را به دنبال داشت، حضرت «صدیقه کبری (س)» تلاش داشتند تا با معرفی ولایت مسیر مناسب و درست را پیش روی جامعه اسلامی قرار دهند.

وی به خطبه فدکیه و خطبه مسجد شهرمدینه که در آن نخست حضرت «فاطمه زهرا (س)» دشمنان را مورد ماخذ قرار داد اشاره و ابراز کرد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» تلاش کردند تا با حضور در عرصه‌های اجتماعی در عین حفظ عفت، گام‌های خوبی را به منظور پرده‌برداری از چهره دشمنان در پیش بگیرید، اما مردم بی‌بصریت با بی‌تفاوتی از کنار حقایق گذشتند و تلاش دختر عزیز «پیامبراکرم (ص)» را نادیده گرفتند.

وی نگاه امیر المومنین (ع)» در مورد حضرت «فاطمه زهرا (س)» را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: حضرت «علی (ع)» پیوسته به همسری حضرت «فاطمه زهرا (س)» افتخار می‌کردند، در تاریخ آمده است «امیرالمومنین (ع)» فرمودند: من به نعمتی که فرازنده هفت آسمان برای من فرستاد و مرا به آن اختصاص داد، افتخار می‌کنم. در جایی دیگر بیان کرده‌اند حضرت «صدیقه کبری (س)» همسری بود که در همه حال همراه و همدم من بودند و تاکید داشتند که حضرت «زهرا (س)» محبوبی است که حبیب دیگری نمی‌تواند جای او را بگیرد و برای غیر او در قلب من جایی نیست.

مبارکی ابعاد شخصیتی و جایگاه حضرت «فاطمه زهرا (س)» از نگاه «امام صادق (ع)» را مورد بررسی قرار داد و خاطرنشان کرد: «امام صادق (ع)» در هنگام بررسی آیه شریفه «انا انزلناه فی لیلة القدر» به عظمت حضرت «فاطمه زهرا (س)» اشاره داشته اند و فرموده‌اند: منظور از «لیله» فاطمه و منظور از «قدر» خداوند است. هر کس فاطمه را آن گونه که سزاوار است بشناسد، «لیلة القدر» را درک کرده است.

منبع: میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حضرت زهرا سبک زندگی اسلامی فاطمه زهرا صدیقه کبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۷۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: موضوع شورا از مهمترین مباحثی است که در ادبیات و دایره‌المعارف انقلاب اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ذکر شده و از ارکان و وجوه حکمرانی مردمی امام و انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در قانون اساسی تعبیه شده است.

وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی و مهمترین ویژگی امام و رهبری توجه و اتکا به نیروی مردمی بوده و هست، افزود: نوع رفتار و مسلک امام نشان می‌دهد اتکای اصلی به مردم داشتند.

استاندار کردستان ایجاد حساب ۱۰۰ امام، راه‌اندازی کمیته امداد امام و تشکیل بسیج مستضعفین در راستای توجه به محرومان و مردم را از دستاوردهای امام راحل در اوایل شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی خواند.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: معتقدم خدمات شهری و روستایی در چهارچوب مدیریت و شوراها باید تعریف شود و دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی از زیرمجموعه شورا تعریف شوند.

وی به شکل گیری مجلس جدید اشاره کرد و گفت: نمایندگان منتخب مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی افرادی توانمند و مجرب هستند و باید در جایگاه خود اثرگذار باشند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال اخیر در استان ۱۴۰ سفر شهرستانی و روستایی داشته‌ام، افزود: در این سفرها مشکلات مردم از نزدیک شنیده شد و معتقدم باید با حضور در میان مردم مشکلات احصا و رفع شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ برای شهرداری‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و قیر تأمین شد که در سال ۱۴۰۲ این مبلغ به یک‌هزار و ۶۰ میلیارد تومان رسید.

استاندار کردستان یادآور شد: کمک دولت به دهیاری‌ها نیز در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ این مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

زارعی‌کوشا به رویدادهای فرهنگی استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: رویداد هزار دف در پالنگان با پیش بینی پنج هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شد اما به رویداد منحصربفردی تبدیل شد که جمعیت بی‌شماری به این روستا مراجعه و در رویداد شرکت کردند.

وی اضافه کرد: اینگونه رویدادها در سایر روستاهای استان نیز برگزار شده و مورد استقبال مردم بوده است.

وی مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای استان و بازگشت ۴۰ هزار نفر مردم از روستا به شهر، اجرای راههای روستایی را از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم خواند و گفت: باید با همدلی و برادری بتوانیم برای خدمت به مردم گام برداریم.

کد خبر 6090695

دیگر خبرها

  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • شعار دهه کرامت ۱۴۰۳ «با شما سربلندیم» اعلام شد
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم