Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ فرمانده سپاه استان اصفهان گفت: قریب به ۱۱۰۰ قرارگاه و ۴۳۰۰ تیم دونفره در استان فعال است که حدود ۶۱ درصد جمعیت اصفهان را غربالگری کرده و اجرای این طرح باعث کاهش ۵۰ درصدی مبتلایان و درصد زیادی از فوتی‌ها شده‌ است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سردار مجتبی فدا در جمع خبرنگاران دررابطه با این طرح اظهارداشت: نزدیک به 1100 قرارگاه در همه مساجد فعال شده و 4300تیم دو نفره خواهر و برادر درقالب قرارگاه حافظان طرح غربالگری انجام می‌دهند که اولویت این طرح آموزش و توانمندسازی مردم و تهیه و هدیه بروشورهایی است که نحوه چگونگی مقابله و جلوگیری با شیوع بیماری را توضیح می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بیماریابی و شناسایی بیماران و برقراری ارتباط میان بیماران با مراکز درمانی و بهداشتی، کنترل، آموزش و توانمندسازی مرتبطان با بیماران چه کسانی‌که سالم هستند و چه کسانی‌ که دارای بیماری زمینه‌ای هستند، مرحله بعدی اقدامات قرارگاه است و پس از آن قرنطینه‌سازی انجام می‌شود.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان پیرامون اقدامات نظارتی این قرارگاه بیان کرد: نظارت بر محدودیت‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی از ستاد ملی کرونا است که در امر نظارت بر اصناف، ایست کنترل، نظارت بر اماکن و دستگاه‌های مختلف به بسیج اصناف و اداره صمت کمک می‌شود و اقدام دیگر درقالب حافظان سلامت، شناسایی خانواده‌های نیازمند و اهدای کمک‌های مومنانه است که بصورت هدفمند و یکپارچه بارعایت شان و حفظ آبرو صورت می‌گیرد.

وی افزود: 61درصد جمعیت استان یعنی نزدیک به 3میلیون و 100هزار نفر تاکنون غربالگری شدند. یعنی تعداد افراد خانواده، وضعیت توجیح بودن یا نبودن خانواده‌ها دررابطه با شیوه‌های بهداشتی، مقابله و پیشگیری از کرونا، رعایت دستورالعمل‌ها و درمان کرونا، شناسایی بیماران و حاد بودن یا نبودن و وضعیت مراجعه به پزشک و دوران نقاهت صورت گرفته‌ است.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) اصفهان پیرامون نحوه غربالگری قرارگاه حافظان سلامت بیان کرد: جمع‌آوری اطلاعات در روزهای ابتدایی بصورت فرم انجام می‌شد اما اکنون با کمک خیران اپلیکیشنی طراحی شده و با وارد کردن کدملی سرپرست خانواده، مشخصات بقیه افراد خانواده نمایش داده می‌شود و درصورتی‌که بیمار باشند تیک می‌خورد، به افرادی که سالم باشند بروشور برای جلوگیری از سرایت بیماری داده می‌شود. مشخصات، سن و نوع بیماری افراد دارای بیماری زمینه‌ای ثبت شده و بصورت برخط به مراکز درمانی ارجاع داده می‌شود که موظف هستند ارتباط‌گیری و پیگیری درمان را انجام دهند‌.

ردپای شهدا در مسیر مقابله به کرونا+ تصاویرطرح شهید قاسم سلیمانی با ظرفیت 1400 نفر برای قطع زنجیره کرونا در خوزستان به میدان آمدکاهش 70 درصدی بستری بیماران کرونایی با اجرای طرح شهید سلیمانی/63 میلیون ایرانی غربالگری شدند

وی ادامه داد: در ادامه روند، توصیه‌هایی مبنی بر رعایت قرنطینه و ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی به افراد خانواده داده شده و اگر خانواده نیازمند باشند، علاوه‌بر کمک‌های نقدی و اجناس، مواد ضدعفونی‌کننده و ماسک اهدا می‌شود. قرنطینه و کنترل عدم خروج از منزل توسط بیماران بصورت پیامکی و تلفنی نیز انجام می‌شود.

سردار فدا پیرامون تاثیر اجرای این طرح در اصفهان گفت: به‌واسطه اجرای این طرح حجم زیادی از بیماران استان شناسایی و ارتباط با مراکز درمانی، رعایت دستورالعمل‌ها، جداسازی و قرنطینه انجام شده و امروز شاهد کاهش 50درصدی بستری، بیماران و مراجعان به بیمارستان‌ها و همچنین کاهش بالای 60درصد تلفات و فوتی‌ها در مراکز درمانی هستیم.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان اصفهان(عج) بااشاره به علت تفاوت جزئی آمار دانشگاه علوم پزشکی با قرارگاه حافظان سلامت خاطرنشان کرد: آمار روزانه غربالگری ما متناسب با دانشگاه است و کاری‌که ما انجام می‌دهیم، موردتایید دانشگاه علوم پزشکی است ولی مدت‌ زمان وارد کردن اطلاعات به سامانه کمی زیاد است؛ روز 8 دی‌ماه یک ویدیو کنفرانس با حضور وزیر بهداشت، سردار سلامی، دکتر چنگیز و استاندار برگزار و مقرر شد که ما و دانشگاه بصورت هفتگی یک آمار مشترک با امضای مشترک به تهران بدهیم تا این ناهماهنگی جزئی برطرف شود.

وی افزود: دلیل دیگر این ناهماهنگی، وجود دو دانشگاه علوم پزشکی در استان است، قرارگاه حافظان سلامت آمار کل استان را اعلام می‌کند اما دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به‌دلیل اینکه دانشگاه علوم پزشکی کاشان، آمار شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل را مستقیما به تهران اعلام می‌کند، آمار متفاوت با قرارگاه حافظان سلامت ارائه می‌دهد.

انتهای پیام/174/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قرارگاه حافظان سلامت دانشگاه علوم پزشکی دستورالعمل ها مراکز درمانی فرمانده سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۸۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو

به گزارش خبرگزاری مهر، سید کمال هادیان‌فر معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، گفت: برخی از نقاط پر تصادف مربوط به سال‌های گذشته است و باید توجه داشت که ۴۶ هزار کیلومتر از ۲۷۰ هزار کیلومتر راه موجود در کشور را راه‌های شریانی و برخوردار از جدا شونده و نیوجرسی تشکیل می‌دهند، اما راه‌های فرعی بسیاری با استانداردهای مخصوص خود و بدون برخورداری از جداشونده نیز در دست بهره برداری هستند که ارتقای راه‌ها و تبدیل به دوبانده یا تعریض آنها نیازمند منابع مالی زیادی است.

وی افزود: در جلساتی که با حضور مسؤولان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و پلیس راهور فراجا برگزار شد، که ۳۲۰۰ نقطه، بالغ بر ۸۸۷ نقطه پرتصادف شناسایی شده و هم‌اکنون ۴۱۲ نقطه با منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی برطرف و ۴۷۵ نقطه دیگر در اولویت برنامه‌های امسال قرار دارد.

هادیان فر ادامه داد: دولت برای برنامه هفتم توسعه ۳ هزار میلیارد تومان برای تسریع رفع نقاط پر تصادف پیشنهاد کرده بود که مورد قبول مجلس قرار گرفت اما در برخی بخش‌ها ابهامات مختصری برای نمایندگان به وجود آمد که در جلسات برگزار شده این موارد روشن شد و امید است در چند روز آینده به تصویب برسد.

۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتر ورودی شهرها رخ می‌دهد، گفت: این آمار به رفتار رانندگی از جاده به بزرگراه درون شهری بر می‌گردد و بی توجهی به کاهش سرعت یا خستگی و خواب آلودگی بر آن تأثیر دارد. از این رو وظایف مربوط به رفع مشکلات حریم جاده و حریم شهر به استانداران محول شده است تا نسبت آن اقدام کنند.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه ۸۰ چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند. واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

هادیان فر در ادامه به حوزه ترانزیت و حمل و نقل بین المللی اشاره کرد و گفت: با جدیت کامل به دنبال تکمیل شاخه ریلی کریدور شمال-جنوب و قطعه رشت به آستارا هستیم.

کد خبر 6090469 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • آغاز ساخت پایگاه سلامت شهدای محله کهنه دژ در سمنان
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری