Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان به شواهدی دست یافته‌اند که نشان می‌دهد مبتلایان به عفونت خفیف یا بدون علامت کرونا تا چهار ماه پس از ابتلا به این عفونت از ایمنی محافظتی علیه کووید-۱۹ برخوردارند.

به گزارش پایگاه اینترنتی هندوستان تایمز، محققان دانشگاه «کویین مری» در لندن، کالج ایمپریال لندن و کالج دانشگاهی لندن در این مطالعه واکنش‌های آنتی بادی و سلول تی را در ۱۳۶ پرسنل مراقبت های بهداشتی در انگلیس که در ماه مارس به عفونت خفیف یا بدون علامت کووید-۱۹ مبتلا شده بودند، تجزیه و تحلیل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نتیجه این مطالعه نشان داد؛  ۸۹ درصد از پرسنل مراقبت های بهداشتی، ۱۶ تا ۱۸ هفته پس از عفونت، آنتی بادی های خنثی کننده در بدن خود داشتند. 

محققان همچنین متوجه شدند بیشتر این افراد سلول های تی دارند که قادر به شناسایی چندین قسمت مختلف ویروس است. بااین حال، آنها متذکر شدند این دو واکنش همیشه با هم هماهنگ نیستند؛ بطوری که برخی افراد از ایمنی سلول تی برخوردارند، اما آنتی بادی ندارند و بالعکس.

محققان خاطر نشان کردند: مطالعه آنها روی عفونت SARS-CoV-۲ در پرسنل مراقبت های بهداشتی بیمارستان های لندن نشان می دهد؛  حدود ۹۰ درصد این افراد چهار ماه پس از عفونت، از آنتی بادی هایی برخوردار بودند که این ویروس را مسدود می کند. 

آنها افزودند: موضوع دلگرم کننده‌تر این است که این مطالعه نشان داد،  در ۶۶ درصد از پرسنل مراقبت های بهداشتی،  سطح این آنتی بادی های محافظ بالا بود و این واکنش قوی آنتی بادی توسط سلول های تی تکمیل می شد.

محققان با «خبر خوب»  توصیف کردن یافته های این مطالعه، توضیح دادند: اگر کسی به ویروس کرونا آلوده شده باشد، احتمال زیادی وجود دارد که بدن آنها آنتی بادی و سلول‌های تی تولید کند که در صورت مواجهه مجدد با ویروس از آلوده شدن آنها پیشگیری می کند.

بیشتر بحث ها درباره ایمنی محافظتی بر نقش های مختلف سلول های B متمرکز شده است که باعث ایجاد آنتی بادی ها و سلول های تی، گلبولهای سفید خون می شود و از انسان در برابر ویروس ها محافظت می کند.

مطالعه اخیر نشان داد که واکنش های محافظ آنتی بادی معمولا توسط یک واکنش سلول تی تکمیل می شود؛ بطوری که نیمی از این پرسنل مراقبت های بهداشتی دارای واکنش های مختلف آنتی بادی و سلول تی بودند.

این تحقیق همچنین نشان داد؛  واکنش سلول های تی در افرادی که علائم مشخص کووید-۱۹ داشتند، بالاتر بود؛ درحالی که در افرادی که عفونت بدون علامت داشتند ایمنی سلول تی ضعیف تر بود،  اما میزان واکنش آنتی بادی خنثی کننده در آنها برابر بود.

نتایج این مطالعه جدید همچنین تاییدی بر تلاش ها برای واکسیناسیون است و نشان می دهد حتی به دنبال ایجاد یک عفونت خفیف، بدن افراد نسبت به بسیاری از قسمت های مختلف ویروس کرونا که به «اپی توپ ها» معروف هستند، دارای آنتی بادی و واکنش سلول تی می شوند.

محققان خاطرنشان کردند: در حالی که انواع جدیدی از ویروس کرونا در حال ظهور است، اما تغییرات ویروس لزوماً در این اپی توپ ها رخ نمی دهد، بنابراین امید می رود که سیستم ایمنی بدون مزاحمت به شناسایی این ویروس ادامه دهد.

به گفته محققان، این مطالعه در خصوص موارد بدون علامت و خفیف کرونا بینش مثبتی در مورد دوام ایمنی به SARS-CoV-۲ پس از چهار ماه عفونت ارائه می دهد.

محققان یافته های این مطالعه را مهم تلقی کردند و ابزار داشتند که کرونای خفیف یا حتی بدون علائم بسیار شایع و نماینده بیشتر عفونت های کووید-۱۹ در جامعه است.

این مطالعه در مجله Science Immunology منتشر شده است./ایرنا


آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آنتی بادی ها سلول های تی آنتی بادی بدون علامت عفونت خفیف کووید ۱۹ سلول تی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۹۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران

به گزارش تابناک اقتصادی؛ در روزهای پایانی سال گذشته، خبری مبنی بر واکنش تند سفیر فنلاند به تولید گوشی‌ های تقلبی نوکیا در ایران منتشر شد که به نامه سفیر فنلاند در تهران به وزرای صنعت و امور خارجه کشورمان اشاره داشت.

در بخشی از نامه‌ سفیر فنلاند خطاب به وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران آمده بود: با بررسی‌های انجام شده مشخص می‌شود که «شرکت ...» مستقر در استان مرکزی، اقدام به ساخت، تولید، عرضه و فروش گوشی‌های تلفن همراه با علامت تجاری نوکیا می‌نماید که برای مصرف‌کننده عادی تشخیص آن از محصولات واقعی نوکیا غیرممکن است... این در حالی است که شرکت فنلاندی نوکیا و نماینده رسمی آن در ایران به عنوان شاکی، هرگونه اعطای اختیار تولید و فروش محصولات نوکیا به شرکت‌های چینی و ایرانی را رد کرده‌اند."

همچنین در نامه‌ای که از سوی وکیل شرکت نوکیا در ایران به معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی نوشته شد؛ آمده که یک شرکت ایرانی با استفاده غیرمجاز از علامت تجاری مشهور NOKIA اقدام به عرضه گوشی‌هایی با این آرم کرده است. در این نامه اشاره شده بود که «هیچ ارتباطی میان این شرکت و نوکیا وجود نداشته و نتایج آزمایشگاه نوکیا نشان می‌دهد محصولات تقلبی و فاقد استانداردها و تکنولوژی بوده است‌ لذا خارج از خدمات پس از فروش و حمایت‌های نوکیا هستند.»

اما چند روز پس از این نامه نگاری ها، محمدمهدی برادران، معاون وزیر صمت در حاشیه همایشی و در جمع خبرنگاران در رابطه با تولید تلفن همراه به اسم برند نوکیا، اظهار کرد: اگر به هر دلیل، این واحد توانسته باشد طبق استاندارد‌های داخل کشور از وزارت ارتباطات و سازمان حمایت مجوز‌های لازم را اخذ کند، با توجه به شرایط تحریم، الزامی نیست که مدرک معتبر از سایر کشور‌ها تهیه کنند.

معاون وزیر صمت در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا استفاده از نام برند خارجی تقلب محسوب می‌شود یا خیر، افزود: استفاده از نام برند خارجی در رابطه با این واحد تقلب نیست.

برادران همچنین در پاسخ به سوالی در رابطه با نامه سفیر فنلاند درباره تولید موبایل تقلبی با نام نوکیا، گفت: این الزام وجود ندارد که واحد‌ها رسماً ضمانت‌نامه شرکت خارجی را ارائه کنند. این شرکت‌ها عموماً در حال مونتاژ کالا هستند. حتی اگر کشور مقصد نامه‌ای هم ارسال کرده باشد با توجه به اینکه این کشور‌ها ایران را تحریم کرده‌اند، نظر آن‌ها برای ما مهم نیست و ما تعهدی به آن‌ها نداریم. اگر محصول استاندارد باشد، می‌تواند مجوز تولید دریافت کند و نمی‌توانیم از آن‌ها بپرسیم که چگونه تحریم را دور زده‌اند.

در نهایت با گذشت حدود دو ماه از این اظهارات معاون وزیر؛ امروز عباس علی آبادی وزیر صمت در نشست خبری به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: در کشور در خصوص موبایل هنوز برند معتبر و قابل قبولی که صد در صد خوداتکا باشیم نداریم. در وزارت صمت هم در بعد نرم افزاری و هم در بعد سخت افزاری برنامه داریم و جزو برنامه های اولویت دار ماست؛ هر اندازه که خودرو مهم است موبایل هم مهم است.

وزیر صمت تاکید کرد: در صورت محرز بودن تقلبی بودن نوکیا، کالای تقلبی در کشور نهاد مسئول خود را دارد و البته ما هم مسئول هستیم قطعا اگر ثابت شود لااقل به آن خدمت نمی دهیم و به دستگاه های مربوطه و تعزیرات معرفی می کنیم.

علی آبادی افزود: فروش کالای تقلبی در کشور ممنوع است؛ اگر متوجه بشویم جلوی واردات را می گیریم ارز و ریال به آن تخصیص نمی دهیم و به دستگاه های مرتبط معرفی می کنیم. 

این در حالی است که روز گذشته نیز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه پس‌ از جنجال‌ها در خصوص تولید موبایل با برند نوکیا در ایران بدون مجوز از شرکت نوکیا، سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارت‌خانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شده است.

هرجند باید یادآور شد که پیش از این فرشید فرحناکیان عضو هیات‌‌‌مدیرۀ کانون وکلای مرکز در یادداشتی با عنوان "تامل حقوقی در علامت تجاری نوکیا در ایران" بیان کرده بود: «آگهی رسمی ثبت علامت تجاری تحت مالکیت این شرکت در روزنامه رسمی شماره ۲۰۱۶۴ مورخ ۱۳۹۳.۳.۸ منتشرشده است. در این آگهی مدت اعتبار ثبت این علامت ۱۰ سال از تاریخ ۱۳۹۰.۱۲.۶ الی ۱۴۰۰.۱۲.۶ مقرر شده است. در سایت روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران آگهی دیگری مبنی بر تمدید مدت اعتبار ثبت این علامت منتشرنشده است. آنچه در حال حاضر اِعمال ضمانت اجراهای قانونی مقرر  در زمینه نقض حقوق ناشی از ثبت علائم تجاری را به نفع نوکیا کورپوریشن دشوار می‌‌‌سازد، عدم‌تمدید مدت اعتبار ثبت این علامت از تاریخ ۱۴۰۰.۱۲.۶ است. هر نوع تقاضای اِعمال این ضمانت اجراهای قانونی مقرر منوط به انجام تشریفات مجدد تقاضای ثبت و انتشار آگهی مالکیت علامت تجاری توسط نوکیا کورپوریشن است.»

 

دیگر خبرها

  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • واکنش پرستاران گرگان به اضافه‌کار اجباری
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ