Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@23:23:11 GMT

دستاوردهای شهرهای اروپایی در سال ۲۰۲۰

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۱۹۱۱۹

دستاوردهای شهرهای اروپایی در سال ۲۰۲۰

سال ۲۰۲۰ برای مردم سراسر جهان، سالی بسیار بحرانی و مملو از اتفاقات ناگوار بود. اما در این بین نیز، پیامدهای مثبت بسیاری شکل گرفت که منجر به افزایش فضاهای سبز، شادی و هوشمندسازی شهرهای اروپایی شد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مردم سراسر دنیا در سال ۲۰۲۰ هر روز با خبرهای بدی، اغلب ناشی از انتشار ویروس کرونا مواجه بودند و بدون شک رویدادهای دلخراش این سال در تاریخ جهان برای همیشه ثبت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه در پایان سال، شیوع بیماری کووید -۱۹ شدت بیشتری یافت و همین امر باعث شد مقامات اروپایی مقرراتی سختگیرانه‌تر از قبل بر مردم خود اعمال کنند که در نتیجه ساکنان این قاره، کریسمسی بسیار متفاوت با گذشته تجربه کردند.

البته تمام تبعات ناشی از کرونا منفی نبود و چه بسا مقاماتی که در کشورهای مختلف قاره از نواقص شهری خود باخبر شدند و اقداماتی مثبت در این زمینه انجام دادند. در واقع، برنامه‌ریزان در بعضی از کشورهای اروپایی دستاوردهایی بسیار ارزشمند در سالی بحرانی و استرس‌زا برای مردم خود به ارمغان آورند که اثرات آن تا مدت‌ها بر زندگی شهرنشینان حاکم خواهد بود.

مهاجرت به شبه‌جزیره ایبری

یکی از بزرگترین دستاروردها برای مردم اتحادیه اروپا این است که می‌توانند آزادانه در هر ایالتی سکونت پیدا کنند و شهروند آن‌جا محسوب شوند. بنابراین، مهاجران به نقاط مختلف قاره اروپا از فرصت‌های بسیاری برای ایجاد وضعیت سابق خود بهره‌مند می‌شوند و مورد حمایت دولت کشور یا ایالت میزبان قرار می‌گیرند.

شبه‌جزیره ایبری، در جنوب غربی اروپا قرار دارد و کشورهای اسپانیا، پرتغال، آندورا و جبل‌طارق را در بر می‌گیرد. این شبه‌جزیره در سال ۲۰۲۰ به عنوان یکی از بهترین نقاط دنیا برای مهاجرت در قاره اروپا شناخته شد و به همین دلیل، در همان ابتدای ظهور ویروس کرونا، تعداد ۱۵ هزار مهاجر از نقاط مختلف قاره را در خود جای داد.

مهاجران معیارهای مختلفی برای انتخاب مقصد خود در نظر داشتند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به کیفیت آب و هوا، وجود مکان‌های تفریحی، حمل و نقل، امنیت، وضعیت سیاسی و غیره اشاره کرد. والنسیا، کلانشهری در اسپانیا واقع در شبه‌جزیره ایبری به عنوان مهاجرپذیرترین شهر اروپا شناخته شده که هزینه‌های کم و قابلیت دسترسی به مراکز درمانی، مردم را به سمت این شهر جذب کرد.

کپنهاگ؛ بهشت دوچرخه‌سواری

این روزها، برنامه‌ریزان در اغلب شهرهای جهان، به خصوص قاره اروپا، به پایداری شهری روی آورده‌اند که در این راستا، کاهش تردد خودروها و ترویج پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری نقش مهمی در رسیدن آن‌ها به هدف فوق ایفا کرده است. در سال گذشته، بین ۶۰۰ شهر سراسر جهان با جمعیت بالای ۶۰۰ هزار نفر رقابتی برای مشخص شدن شهر دوستدار دوچرخه‌سواری بر اساس معیارهای مختلف نظیر زیرساخت‌ها، خواسته‌های دوچرخه‌سواران و امنیت برگزار شد که پایتخت دانمارک جایگاه اول را از آن خود کرد.

جالب است بدانید که از تعداد ۲۰ شهر برتر جهان در این رقابت، ۱۴ شهر اول از جمله آمستردام و اوترخت هلند در اروپا قرار داشتند. کپنهاگ با احداث مسیرهای دوچرخه سواری در اکثر مناطق شهر، افزایش تعداد دوچرخه‎‌ها و ایستگاه‌های اشتراکی و همچنین تهیه زیرساخت‌های لازم برای تشویق مردم به استفاده از این وسیله حمل و نقل پاک توانست این عنوان را از آن خود کند.

وین؛ سبزتر از همیشه

بدون شک، پایتخت اتریش یکی از سبزترین شهرهای جهان به شمار می‌رود که در سال ۲۰۲۰ فضاهای گیاهی آن به طور چشمگیری افزایش یافت. مقامات رسمی شهر، اغلب با هدف ایجاد فاصله اجتماعی و بهبود کیفیت هوا در روزهای کرونایی تلاش کردند تعداد فضاهای سبز در سراسر شهر را به طور چشمگیری افزایش دهند تا تمام مردم ساکن وین در نزدیکی محل زندگی خود به چنین فضاهایی دسترسی داشته باشند.

علاوه بر این، طی دوران کرونا، پیاده‌راه‌های سراسر شهر با پوشش‌های سبز در دو طرف مسیر به طور چشمگیری افزایش یافت و به سبزتر شدن پایتخت اتریش کمک زیادی کرد. البته پیش از شیوع ویروس کرونا، وین اتریش از حیث توزیع سرانه فضای سبز به عنوان یکی از برترین‌ها در جهان شناخته می‌شد. از دیگر شهرهای سبز در رقابت سال ۲۰۲۰ می‌توان به مونیخ و برلین در آلمان، مادرید در اسپانیا، لیسبون پایتخت پرتغال و آمستردام هلند اشاره کرد.

کد خبر 465468

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان شهرهای اروپا دانمارک کپنهاگ دوچرخه وین اتريش فضاي سبز شهري فضاي سبز مهاجرت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دوچرخه سواری سال ۲۰۲۰ شبه جزیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۹۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش جام جم آنلاین، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه در حاشیه نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض اعلام کرد که چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می (ماه آتی میلادی) دولت فلسطینی را به رسمیت می شناسند.

خبرگزاری رویترز به نقل از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این ارتباط اعلام کرد: انتظار می رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش العربیه، در ماه مارس، اسپانیا، ایرلند، مالت و اسلوونی اعلام کردند که به طور مشترک برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین تلاش خواهند کرد. این در حالیست که اشغالگران قدس مخالفت صریح خود را با با این اقدام اعلام کردند.

از سوی دیگر، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا پیشتر گفته بود که انتظار دارد مادرید تا ماه جولای به رسمیت شناختن فلسطینیان را اعمال کرده و معتقد است به زودی یک «توده بحرانی» در اتحادیه اروپا وجود خواهد داشت که چندین عضو را برای اتخاذ موضع مشابه تحت فشار نیز قرار دهد.

دیگر خبرها

  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • اروپا در حال سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز در حمایت از فلسطین است
  • ستاره لهستانی بارسلونا: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می پذیرم
  • لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم
  • تلاش مهدی طارمی برای دریافت شهروندی پرتغال
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • دانشجویان آزاده جهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پاخیزند
  • دانشجویان آزاده جهان به دانشجویان و اساتید آمریکایی و اروپایی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پاخیزند
  • کنعانی: اگر رشادت مستشاران سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد