Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما نه تنها در مساله داخلی عراق دخالت نمی کنیم بلکه به عنوان یک برادر خوب به دولت و ملت عراق کمک خواهیم کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پیش از ظهر چهارشنبه دهم دی در محل دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام با نصیر عبدالمحسن عبدالله سفیر عراق در ایران دیدار و بر پیگیری شکایت حقوقی عراق از آمریکا برای به شهادت رساندن حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی با تبریک آغاز ماموریت عبدالمحسن عبدالله سفیر عراق در ایران گفت: خوشحالم که شما را در اینجا می‌بینم و امیدوارم در ماموریتی که در ایران دارید، موفق باشید.

رضایی افزود: شکست حزب بعث و صدام حسین، دیواری که بین ما و شما بود را برداشت. شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در کنار هم برادری دو کشور و ملت را تثبیت کرد.

وی تاکید کرد: خون مقدس و پاک این دو برادر سنگ بنای روابط مستحکم و برادری بین دو کشور است. ما نه تنها در مساله داخلی عراق دخالت نمی‌کنیم بلکه به عنوان یک برادر خوب به دولت و ملت عراق کمک خواهیم کرد. دولت و ملت عراق می‌توانند روی پای خودشان بیاستند و نیاز به دخالت هیچ کشوری ندارند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: عراقی‌ها یک سابقه طولانی با فرهنگ غنی دارند که قادر به اداره خود هستند. استقلال و اقتدار عراق برای همه کشور‌های منطقه مفید است بنابراین ما هم از استقلال و اقتدار عراق حمایت می‌کنیم. پیشرفت عراق برای ما اهمیت دارد. عراق سه جنگ و دو بحران بزرگ را پشت سر گذاشته که خسارت‌های زیادی بر جای گذاشته که نیاز به بازسازی دارد و ما در این زمینه آمادگی همکاری داریم. پیشرفت عراق، امنیت و استقلال عراق، هم به نفع ماست و هم به سود همه کشور‌های منطقه است.

رضایی با اشاره به سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی گفت: در مورد حادثه تلخ و ترور کم نظیری که آمریکا انجام داد و دو برادر خوب ما را به شهادت رساند قابل چشم پوشی نیست. آن‌ها دو قهرمان ملی واسلامی در مبارزه با تروریسم بودند، ما از دولت عراق انتظار داریم، شکایت خود را در مجامع حقوقی دنبال کند. این اقدام آمریکا کاملا تروریستی بوده است. اولا در صحنه جنگ و میدان نبرد صورت نگرفته است و این دو برادر هیچ آرایش جنگی علیه هیچ نیرو و فردی نداشتند و در یک سفر رسمی به کشور عراق به شهادت رسیدند. برادرمان قاسم سلیمانی مهمان رسمی دولت عراق بودند و ابومهندس هم مقام رسمی دولت عراق بوده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: این دو شهید در هیچ دادگاه بین المللی محکوم نشده و در هیچ دادگاهی اسنادی مبنی بر اقدام غیرقانونی آن‌ها طرح نشده بود. مساله دیگر این است که این دو شهید، قهرمان ضد تروریسم بودند و باید از سوی سازمان ملل و دیگر نهاد‌ها به این دو شهید مدال مبارزه با تروریسم می‌دادند. این اقدام آمریکا اگر به بخشی از ارتش عراق اطلاع رسانی شده باشد، اما آن‌ها اجازه‌ای نگرفته اند. آن‌ها هدفشان را به دولت عراق اطلاع نداده اند با توجه به این ادله قوی، اقدام تروریستی ترامپ و وزیرخارجه آمریکا محرز و محکوم خواهند شد. محاکمه رئیس حکومت آمریکا افتخار دو ملت ایران و عراق خواهد بود و عزت این دو ملت را بالا خواهد برد.

رضایی گفت: سلام ما را به آقای الکاظمی برسانید و حمایت ما را از تلاش‌های حقوقی دولت عراق در پیگیری این اقدام تروریستی به ایشان اطلاع دهید.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تقویت مجلس انقلابی و مردمی عراق برای ما اهمیت دارد. یکی از راه‌های تقویت این مجلس این است که مصوباتش اجرایی شود. مصوبه مجلس عراق در محکومیت شهادت حاج قاسم و ابومهدی وشکایت در مجامع بین المللی بسیار با اهمیت است. همچنین مصوبه مجلس عراق برای اخراج نیرو‌های آمریکایی از آن کشور تاریخی است. در ایران ما، ملی شدن نفت یک حادثه تاریخی بوده است و همه نسل‌های ایران از این اقدام تجلیل کرده اند. این دو مصوبه مجلس عراق اجرایی شود و شکایت عراق از آمریکا پیگیری شود این موضوع به عنوان حادثه‌ای تاریخی ثبت خواهد شد و باعث افزایش اقتدار مجلس عراق خواهد شد.

رضایی با اشاره به جایگاه، ولی فقیه در نظام جمهوری اسلامی و مجلس در نظام حاکمیت عراق گفت: ولایت فقیه کانون وفاق ملی و اقتدار ایران است و در عراق مجلس و مرجعیت کانون اقتدار عراق است؛ لذا اجرایی شدن مصوبات آن مجلس در اقتدار عراق اهمیت دارد.

سفیر عراق در ایران هم با قدردانی از مواضع رضایی گفت: تشکر می‌کنم از دعوت شما و خوشحالم از دیدار با جنابعالی و سالروز شهادت حضرت زهرا (س) و سالگرد شهادت این دو قهرمان را به شما تسلیت عرض می‌کنم.

عبدالمحسن عبدالله گفت: من خیلی به دو دیدار خود با حاج قاسم و ابو مهدی المهندس در بغداد و مشهد افتخار می‌کنم آن‌ها نمونه‌هایی در انسانیت بودند و در دل همه مردم عراق جای دارند و شهادت ایشان بر ملت عراق تاثیر گذاشت. فداکاری آن‌ها در مسیر آزادسازی سرزمین عراق از چنگال داعش را همه می‌دانند و تشییع باشکوه این دو شهید در عراق و ایران، نشان دهنده پیوند دو ملت است. در مراسم اربعین امسال زائران بسیاری تصاویر این دو شهید را حمل می‌کردند. فقدان این دو شهید خسارت بزرگی برای ما و شما و همه ملت‌های مسلمان است.

نصیر عبدالمحسن عبدالله افزود: عراق پیگیر شکایت قانونی و حقوقی درباره عملیات تروریستی آمریکا است بخصوص اینکه قاتل به ترور خود اعتراف کرده و در تماس با مراجع ذیربط ایرانی، برای شکایت مشترک اقدام خواهیم کرد.

سفیر عراق گفت: مرز طولانی عراق و ایران و وضعیت روابط دولت‌ها و ملت‌های ما، بهترین عامل برای همکاری‌های بیشتر دو کشور است. میلیون‌ها کشته و خسارت‌های فراوان از جنگ‌های سه گانه و انتفاضه شعبانیه بر عراق تحمیل شده و دشمنان در حال برنامه ریزی و توطئه برای جلوگیری از پیشرفت عراق هستند. اگر عراق پایدار و آرام شود، پیشرفت آن سریع خواهد بود و بیگانگان نمی‌خواهند ثبات به کشور ما برگردد. ما نیازمند حمایت کشور‌های دوست مانند ایران هستیم و بسیاری از سرمایه گذاران و شرکت‌های ایرانی و دیگر کشور‌ها در عراق فعال هستند. ما الطاف ایران به عراق را فراموش نمی‌کنیم و از حمایت‌های جمهوری اسلامی قدردانی می‌کنیم.

عبدالمحسن عبدالله گفت: اقشار و اقوام گوناگون عراق و جوانان آزاداندیش عراق در مجلس عراق حضور دارند و آن‌ها تصمیم گرفته اند که اخراج آمریکا را از عراق دنبال کنند. کمیسیون دوستی دو ملت در مجلس عراق پیگیر این موضوع است.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیاسی محسن رضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام عراق دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام مصوبه مجلس عراق قاسم سلیمانی اقتدار عراق دو شهید دولت عراق سفیر عراق ملت عراق حاج قاسم کشور ها دو ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۰۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسایگان ایران مجاهدت‌های نیرو‌های مسلح در حراست از خلیج فارس را می‌ستایند

به گزارش جام جم آنلاین، امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح به مناسبت ۱۰ اردیبهشت ماه روز ملی خیلج فارس پیامی صادر کرد.

متن پیام به این شرح است:

دهم اردیبهشت ماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز ملی خلیج فارس نامیده شده است؛ روزی است که یادآور حماسه از خود گذشتگی ملت سرافراز ایران در موضوع بازپس گیری جزیره هرمز از نیرو‌های متجاوز پرتغالی است.

در تاریخ ایران زمین، روز ملی خلیج فارس در امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای این سرزمین است. تمدنی که بر شالوده فرهنگ هنر و پایداری بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس، از زمره مستحکم‌ترین اسناد حقوقی در جهان باشد.

این روز که مقارن با اخراج استعمارگران از منطقه است؛ بیانگر واقعیت‌ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان شناسی و مردم شناسی منطقه حیاتی و راهبردی خلیج فارس است. در واقع خلیج فارس یک نام جاودانه و عمری ۶۰۰۰ ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران می‌باشد.

خلیج فارس این پهنه آبی تمدن ساز، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ و از هزاره‌های پیش از میلاد تاکنون، همواره در همه زبان‌ها و به طور مستمر نامی شناخته شده در کتاب‌ها، سفرنامه‌ها، اسناد، نقشه‌ها، پژوهش‌های تاریخی و اسناد بین‌المللی و زبان‌های مختلف با نام کهن خلیج فارس پیوسته مورد اشاره، تصریح و تاکید مورخان و پژوهشگران به ویژه در منابع معتبر عربی و اسلامی بوده است.

در واقع قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به دوران یونان باستان برمی‌گردد و تا زمان حال تمام اسناد و نوشته‌های مورخان و جهانگردان در طول چند سال گذشته همواره از خلیج فارس به عنوان نامی که از ابتدا روی این آبراه مهم و بزرگ وجود داشته است؛ یاد کرده‌اند.

کرانه‌های این آب‌های نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متاثر از فرهنگ عمیق و اصیل ایرانی- اسلامی و متاثر از این سرزمین بزرگ و کهن است. در این میان وجه برجسته ارزشمند تنگه هرمز خلیج فارس، گویای زیست فرهنگی و هنرمندانه مردمان این دیار است که با قدرت راهبردی و اندیشه مرزداری عجین شده است تا جلوه‌های دیرپای تمدنی را باشکوه‌تر و نمونه‌های تازه‌تر آن را غنی‌تر به نمایش گذاشته و جهان عرضه کنند.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی که تهدیدات گسترده جهان خاران و دست نشاندگان آنها بر این منطقه متمرکز شده بود شاهد مجاهدت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیرو‌های مسلح در حفظ حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در این منطقه راهبردی نیز دلاورمردی و رشادت جوانان ایران در این زمینه را می‌ستایند.

دیگر خبرها

  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • امیرسرتیپ بختیاری: مرتضی رضایی و ابوشریف اعتقاد داشتند وظیفه سپاه جنگیدن با دشمن خارجی نیست
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • محسن رضایی و ابوشریف اعتقاد داشتند وظیفه سپاه جنگیدن با دشمن خارجی نیست /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند
  • امیر سرتیپ بختیاری: محسن رضایی و ابوشریف اعتقاد داشتند وظیفه سپاه جنگیدن با دشمن خارجی نیست /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند
  • همسایگان ایران مجاهدت‌های نیرو‌های مسلح در حراست از خلیج فارس را می‌ستایند
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت