Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون عمرانی استاندار قزوین گفت: نتایج اولیه ساماندهی و انتقال پساب صنعتی به اراضی طبیعی قزوین به ویژه دشت الله‌آباد هفته آینده اعلام خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، علی فرخزاد در آخرین جلسه کارگروه تعیین تکلیف تالاب الله‌آباد که در واکنش به گزارش تسنیم با عنوان «انتقال بی‌ضابطه پساب صنعتی به اراضی طبیعی و زارعی قزوین؛ چه کسی مقصر است؟» بعدازظهر امروز در سالن جلسات معانت عمرانی استانداری برگزار شد، اظهار داشت: از تابستان امسال قرار شد طرح مطالعاتی ساماندهی و انتقال پساب صنعتی به اراضی طبیعی استان قزوین به ویژه دشت الله‌آباد توسط مشاور شرکت آب منطقه‌ای انجام شود که نتایج اولیه آن هفته آینده اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: ارسال این گزارش و نتایج برای سازمان محیط زیست باعث خواهد شد که از صندوق توسعه محیط زیست کشور اعتباراتی برای اجرای طرح ساماندهی و انتقال پساب صنعتی کارخانجات قزوین به دشت الله‌آباد آبیک تخصیص داده شود.

فرخزاد احیای تالاب و دشت الله‌آباد و خارج کردن آن از فهرست کانون‌های تولید ریزگرد کشور را مهمترین هدف اجرای طرح یادشده دانست و ادامه داد:‌ همچنین انتقال پساب‌های صنعتی تصفیه‌شده منجر به آبگیری ممتد و مستمر تالاب یادشده می‌شود و خطر رهاسازی پساب‌های صنعتی در محیط زیست و اراضی طبیعی و کشاورزی را از بین خواهد برد.

وی با تاکید بر لزوم بهره‌گیری مناسب از پساب‌های صنعتی برای احیا و حاصلخیز کردن اراضی طبیعی استان یادآور شد: با توجه به اهمیت درخت‌کاری و تولید چوب در استان قزوین می‌توان از پساب‌های تصفیه‌شده صنعتی استان برای درخت‌کاری و تولید چوب در استان استفاده کرد و در کنار آن هم صنایع فرآوری چوب در آبیک را توسعه داد.

لزوم احیای شوره‌زارها در دشت الله‌آباد

رئیس کارگروه هوای پاک و محیط زیست استان قزوین با اشاره به وجود 2 نوع اکوسیستم آبزی‌پرور و خشکزی‌پرور در دشت الله آباد گفت: هر ساله که تالاب 2 هزار و 800 هکتاری الله‌آباد به خاطر بارش‌های مختلف فصلی آبگیری می‌شود، شاهد مهاجرت و بازگشت پرندگان و گونه‌های نادر جانوری به این دشت هستیم که متاسفانه تاکنون هیچ استفاده گردشگری از این موقعیت نداشته‌ایم.

فرخزاد با اشاره به ضرورت احیای شوره‌زارها در دشت‌ الله‌آباد افزود: در این زمینه طرح‌های مطالعاتی زیادی توسط سازمان جهاد کشاورزی اجرا شده که البته هنوز به استانداردهای لازم برای استفاده از پساب صنعتی در حوزه کشاورزی نرسیده‌ایم که در این زمینه هم باید دستگاه‌هایی مانند منابع طبیعی و محیط زیست هم‌افزایی بیشتری داشته باشند.

انتقال بی‌ضابطه پساب صنعتی به اراضی طبیعی و زراعی قزوین؛ چه کسی مقصر است؟قزوین| دفع پساب‌ و فاضلاب‌ها توسط برخی واحدهای صنعتی صورت نمی‌گیردقزوین| پساب شهرک صنعتی کاسپین اراضی منطقه را تهدید می‌کند

با خروج پساب صنعتی آلوده مقابله می‌کنیم

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین هم در ادامه این جلسه با تاکید بر لزوم ساماندهی کلیه پساب‌های صنعتی و غیرصنعتی استان عنوان کرد: کارخانجات و واحدهای صنعتی استان باید حداکثر همکاری را با ماموران و ناظران سازمان حفاظت محیط زیست برای نصب دستگاه پیش‌تصفیه بر مسیر خروج پساب صنعتی داشته باشند.

حسن عباس‌نژاد با اشاره به معرفی برخی مدیران واحدهای صنعتی به دستگاه قضا اضافه کرد: هدف ما به هیچ عنوان تضعیف تولیدکنندگان نیست، بلکه از آنها توقع داریم که ضرب‌الاجل‌های کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست استان برای نصب یا تعمیر دستگاه‌های پیش‌تصفیه را جدی بگیرند تا مجبور نشویم آنها را به دادگاه معرفی کنیم.

وی با ذکر اینکه تولید در یک بخش نباید به سرمایه آیندگان و تولید در بخش دیگر ضربه بزند، ادامه داد: اگر پساب واحدهای صنعتی تصفیه نشده و راهی اراضی زراعی استان قزوین شود، علاوه بر مشکلات زیست‌محیطی به تولیدات کشاورزی استان قزوین هم خسارت جدی می‌زند و به همین خاطر خروج پساب صنعتی آلوده از کارخانه‌های استان به هر نحوی جرم است و با آن مقابله خواهیم کرد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنایع آلاینده آلودگی های زیست محیطی استانداری قزوین شورای اسلامی قزوین صنایع آلاینده آلودگی های زیست محیطی استانداری قزوین شورای اسلامی قزوین انتقال پساب صنعتی پساب های صنعتی واحدهای صنعتی دشت الله آباد استان قزوین محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۳۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: در سال گذشته با مشارکت بیش از ۵ هزار نفر در قالب بیش از ۵۰ گروه متشکل از سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های خودجوش مردمی، در طرح ملی مسیر سبز- ایران پاک در استان مقدار ۹۱۲ هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود ۶۱۳ تن زباله جمع آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شد.

مهدی اله پور افزود: برای فرهنگ سازی حفاظت از محیط زیست و کاستن از آسیب‌هایی که به آن وارد می‌شود، پرداختن به مشارکت در حوزه محیط زیست بسیار مهم و حیاتی است و مشارکت آگاهانه مردم می‌تواند، از هزینه‌های هنگفتی که بر محیط پیرامونی ما که همان محیط زیست است وارد می‌شود، جلوگیری نماید.

وی گفت: در همین راستا این پویش با اجرای ۱۴ محور کاری در استان پیگیری و اجرا شد  که استقرار مخازن جمع‌آوری پسماند در مناطق تفرجگاهی، توزیع پلاستیک‌های زیست تخریب پذیر پسماند میان گردشگران، پاکسازی مناطق تحت مدیریت با حضور مسوولان ادارات و مشارکت سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های زیست محیطی، پاکسازی زیست محیطی محوطه‌های فرهنگی و تاریخی شهرستان‌ها و پاکسازی ورودی و حریم‌های راه‌های مواصلاتی با همکاری مردم و سایر دستگاه‌های متولی از محور‌های این پویش به شمار می‌رود.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی افزود: نصب پارچه نوشته آموزشی و بروشور اطلاع رسانی در جهت فرهنگ‌سازی و تنویر افکار عمومی گردشگران با محور حفاظت از محیط زیست و طرح جمع‌آوری سبزه هفت سین و رهاسازی ماهی‌های قرمز در استخر پارک‌های شهری از دیگر اقدامات در قالب پویش مزبور است.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • رفع تصرف ۱۰۰۰ متر از اراضی ملی منطقه گشت رودخان فومن
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • ببینید | ️جبلی: در آینده نزدیک تکلیف حق پخش ورزش مشخص خواهد شد‌
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند