Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@03:56:01 GMT

کاهش سطح زیرکشت سیب زمینی در راه است

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۲۵۲۵۵

به گزارش اکوفارس، رحیم‌ نیازی رئیس هیئت مدیره انجمن ملی سیب زمینی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، از کاهش سطح زیر کشت سیب زمینی برای سال آینده خبر داد و گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و قیمت پایین سیب زمینی، کشاورزان رغبتی به تولید ندارند، به همین خاطر پیش‌بینی می‌شود با استمرار این روند میزان تولید محصول کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با وجود افزایش تورم در سال آینده، قیمت تمامی نهاده‌های کشاورزی همچون ماشین آلات، اجاره بها، سوخت، حمل و نقل، کارتن و کیسه دستخوش تغییر و تحولاتی قرار خواهد گرفت که با این وجود انتظار می‌رود سطح زیر کشت محصول متعادل شود و به قدری کاهش نیابد که برای تامین نیاز داخل مجبور به واردات شویم.

نیازی ادامه داد: محصولات کشاورزی در حدی باید کشت شوند که روی دست کشاورز نمانند چرا که این امر علاوه بر هدر رفت سرمایه کشاورز موجب شده تا منابع پایه هم هرز رود. این مقام مسئول با اشاره به اینکه صادرات به کندی در حال انجام است، بیان کرد: با توجه به بیماری کرونا برخی کشور‌ها میزان خرید خود را کاهش دادند و کشور عراق هم به علت افزایش سطح زیرکشت، میزان واردات خود را به جهت حمایت از تولید داخل کم کرده است.

اختلاف ۲ برابری قیمت سیب زمینی از مزرعه تا بازار غیر منطقی است

رئیس انجمن ملی سیب زمینی با انتقاد از اختلاف قیمت سیب زمینی از مزرعه تا بازار افزود: ضعف در نظارت‌ها و سودجویی عوامل واسطه و دلال موجب شده سیب زمینی ۲ برابر قیمت واقعی به دست مصرف کنندگان برسد که متاسفانه مسئولان توجهی ندارند.

نیازی با بیان اینکه هیچ بهانه‌ای، افزایش قیمت سیب زمینی را توجیه نمی‌کند، گفت: افزایش غیر منطقی قیمت تنها به نفع دلالان و واسطه‌هاست که با سو استفاده از نبود نظارت‌ها در بازار سود‌های غیرمنطقی را نصیب خود می‌کنند.

رئیس هیئت مدیره انجمن‌ ملی سیب زمینی در پایان تصریح کرد: با وجود کمبود نقدینگی کشاورزان و فروش نقدی تمامی بخش‌های خدماتی پیش‌بینی می‌شود که سطح زیرکشت محصول کاهش یابد چرا که قیمت فعلی محصول جوابگوی هزینه‌های بالای تولید نیست.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سیب زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۵۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟

قیمت نفت در بحبوحه احتمال کاهش ذخیره‌سازی‌های نفت و فرآورده‌های نفتی آمریکا و تداوم تنش‌ها در خاورمیانه افزایش یافت.

به گزارش مهر، قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه (پنجم اردیبهشت) پس از آنکه داده‌های صنعت در هفته گذشته کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا را نشان داد، افزایش یافت که نشانه مثبتی برای تقاضا بود. اگر چه بازار‌ها به‌دقت مراقب خصومت‌ها در خاورمیانه بودند.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال امروز ساعت ۶ و ۳۴ به وقت گرینویچ با ۲۶ سنت یا ۰.۲۹ درصد افزایش به ۸۸ دلار و ۶۸ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، هر بشکه نفت خام دبلیوتی‌آی آمریکا با ۲۶ سنت یا ۰.۳۱ درصد افزایش، ۸۳ دلار و ۶۲ سنت معامله شد.

به‌گفته منابع بازار با استناد به آمار مؤسسه نفت آمریکا، ذخیره‌سازی‌های نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۱۹ آوریل ۳ میلیون و ۲۳۷ هزار بشکه کاهش یافت، درحالی‌که ۶ تحلیلگر در نظرسنجی رویترز انتظار افزایش ۸۰۰ هزار بشکه‌ای را داشتند.

معامله‌گران بازار نفت برای تأیید این کاهش منتظر داده‌های رسمی ایالات‌متحده آمریکا درباره ذخیره‌سازی‌های نفت و فرآورده‌های نفتی، خواهند بود.

دیگر خبرها

  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • سرانه مصرف برنج به ازای هر ایرانی ۳۵ کیلو است
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • قیمت نفت افزایش یافت
  • عقب‌گرد قیمت کاغذ در بازار آزاد
  • قیمت جهانی طلا کاهش یافت یا افزایش؟
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»