Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سام مردانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری استقبال از پرورش شترمرغ را در استان مناسب ارزیابی کرد و اظهار داشت: مشکل کنونی توسعه این صنعت ناکافی بودن تسهیلات بانکی است.

او با بیان اینکه پرورش شترمرغ یکی از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی است، افزود: متقاضیان و سرمایه‌گذاران برای محل اجرای طرح می‌توانند با استفاده از اراضی ملی یا مستثنیات پیگیر طی مراحل اخذ مجوز از سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

پرورش شترمرغ یکی از عرصه های سودآور و مؤثر در تولید و اشتغال

مردانی اضافه کرد: طرح فوق جزو طرح‌های اولویت‌دار برای ارائه مجوز و پرداخت تسهیلات بانکی در مجموع وزارتخانه و استان به‌حساب می‌آید.

او با بیان اینکه تعداد هفت مورد مزرعه فعال پرورش شترمرغ در استان وجود دارد، اضافه کرد: یک مزرعه توام (پرواری و مولد) در شهرستان سامان فعالیت داشته و دیگر مزارع در شهرستان‌های شهرکرد، فارسان، لردگان و بروجن در حال فعالیت و بهره برداری هستند.

مردانی با بیان اینکه پرورش شترمرغ به آشیانه مختصر و زمین تقریبا وسیع نیاز دارد گفت: به ازای هر ۱۰۰ قطعه حداقل حدود هفت هزار متر مربع زمین مورد نیاز است.

او افزود: نهاده دام و طیور با ارز دولتی (چهار هزار و ۲۰۰ تومانی) به این صنعت و مجموع بخش دام و طیور اختصاص داده می‌شود.

مردانی اضافه کرد: خوراک شترمرغ اندک تفاوتی با مرغ گوشتی داشته، به نحوی که از یونجه و سایر محصولات علوفه‌ای دارای پروتئین مناسب نیز برای این پرنده استفاده می‌شود، اما برای طیور گوشتی ذرت، سویا و دیگر مکمل‌ها جزو اساسی‌ترین نیاز خوراک طیور است.

او استقبال از پرورش شترمرغ را در استان مناسب ارزیابی و خاطرنشان کرد: مشکل کنونی توسعه این صنعت ناکافی بودن تسهیلات بانکی است.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی پرورش شترمرغ تسهیلات بانکی محصولات علوفه ای تسهیلات بانکی پرورش شترمرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۷۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • پتروشیمی‌ها برای کمک به رفع مشکل ناترازی انرژی آماده اند
  • رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام