Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگران صنعت بسته بندی گوشت 3 برابر بیشتر از سایر کارگران آمریکایی در معرض خطر آسیب های جدی از جمله؛ قطع عضو، ضربه به سر، شکستگی و سوختگی درجه دو قرار دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از"تیتریک"؛ سازمان دیده بان حقوق بشر (hrw) در وب سایت خود نوشت که 50 سال پس از امضای قانون ایمنی و سلامت شغلی (OSH) از سوی "ریچارد نیکسون" رئیس جمهور آمریکا که زمینه بسیاری از حمایت های اولیه را فراهم می کند و امروز کارگران آمریکایی به طور قانونی مستحق آن هستند، اما این گروه همچنان در معرض خطر قرار دارند و دولت بایدن باید مقررات را تقویت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت کار آمریکا در ژانویه سال 2020 اعلام کرد که سالگرد این قانون را با جشن یکساله از دستاوردهای گذشته، تلاش های فعلی و اقدامات آتی به منظور محافظت از کارگران آمریکایی جشن می گیرد. اما در میان این حجم از حرف درباره جشن، وزارت کار و سایر سازمان های تحت نظارت دولت دونالد ترامپ تلاش های تهاجمی را برای تضعیف و از بین بردن محافظت از ایمنی محل کار و کاهش نظارت بر آن انجام داده اند.

صنعت بسته بندی گوشت آمریکا برخی از خطرات عمده که به سلامت کارگران آسیب می زند و منجر به تقویت مقررات زدایی می شود را نشان می دهد.

به گفته اداره ایمنی و سلامت شغلی (OSHA) آژانس وزارت کاری که توسط قانون OSH ایجاد شده، کارگران صنعت بسته بندی گوشت 3 برابر بیشتر از سایر کارگران آمریکایی در معرض خطر آسیب های جدی از جمله؛ قطع عضو، ضربه به سر، شکستگی و سوختگی درجه دو قرار دارند.

تحقیقات دیده بان حقوق بشر نشان می دهد که علاوه بر تجهیزات خطرناک و شرایط اِرگونومیک، سرعت شدید خطوط کشتار با میزان بالای آسیب جدی به کارگران ارتباط دارد.

اخیرا مکان های تنگ، ساعات کار طولانی و تجهیزات محافظت شخصی نامناسب و ناکافی باعث شده تا کارخانه های بسته بندی گوشت با در نظر نگرفتن استانداردهای بهداشتی در طول دوران همه گیری به مراکز شیوع کووید19 تبدیل شوند.

هنگامی که کارگران جان خود را بر سر خطوط کشتار دام قرار می دهند، دولت ترامپ با کاهش نظارت بر کارخانه ها سرعت خطوط را افزایش می دهد.

  انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کارگران آمریکایی بسته بندی گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۱۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند

آفتاب‌‌نیوز :

امیر کشانی در سی و پنجمین رویداد تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان گفت: اصفهان از جایگاه ویژه‌ای در تولیدات صنعتی، معدنی و کشاورزی کشور برخوردار است که از دلایل آن می‌توان به جایگاه خاص کار و تولید در فرهنگ مردمان این دیار اشاره کرد.

وی ادامه داد: اصفهان در روز‌های گذشته میزبان هیأت‌های تجاری از ۲۲ کشور عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا بود که این تعاملات زمینه‌ساز جهش تولید در سال جاری خواهد بود.

کشانی تاکید کرد: بار اصلی تولید بر عهده کارگران است و بسیاری از مسائل تولید با این گروه پیوند خورده است از این رو بر این باورم که برای بهبود وضعیت معیشتی این قشر همه باید دست به دست هم دهیم و از جامعه کارگری حمایت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی پارسال مصوبه‌ای داشت که درآمد بالای ۱۲۰ میلیون ریال را مشمول مالیات کرد، اما گرچه در بسیاری از جوامع سکولار اصل بر مالیات ستانی است، ولی این امر از فردی که زیر خط معیشت درآمد قرار دارد، زیبنده کشور ما که خود را طرفدار کار و تولید می‌داند، نیست و باید در این زمینه بازاندیشی کرد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان تصریح کرد: شاید رقم مالیاتی که از کارگر دریافت می‌شود برای دولت عدد زیادی نباشد، اما این ارقام برای کارگران گزاف به حساب می‌آید.

کشانی تصریح کرد: رسیدگی به این مساله پیامی را به جامعه می‌دهد که کشور ما برای تولید کارگران ارزش قائل است.

وی در قسمت دیگر سخنان خود با اشاره به موضوع تعطیلی روز‌های پنجشنبه تاکید کرد: آمار نشان می‌دهد که تعطیلی روز‌های پنجشنبه می‌تواند افزون بر هشت میلیارد دلار به تجارت فراملی کشورمان ضرر بزند و این خسارت تنها مختص عده‌ای خاص نیست.

وی ادامه داد: زیان هشت میلیارد دلاری تجارت کشور باعث کاهش درآمد ارزی کشور و افزایش نرخ ارز می‌شود که تاثیر سویی بر زندگی مردم خواهد داشت.

 یک میلیون و ۹۰ هزار نفر کارگر بیمه شده در اصفهان وجود دارد که حدود ۸۰۰ هزار نفر آن‌ها مرد و حدود ۳۰۰ هزار نفر از آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

پنجم تا یازدهم اردیبهشت " «فته کار و کارگر» نامگذاری شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • تحول از مجلس سنتی به نوین از مجلس یازدهم تا دوازدهم
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • پولشویی