Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ویروس کرونا از آغاز شیوع تا به امروز آسیب‌های بسیاری را به کسب‌وکار‌های مختلف وارد کرده و از جوانب متفاوت باعث ایجاد ضررهای جدی به شرکت‌ها و سازمان‌ها شده است. شرکت‌های مختلف در سراسر دنیا برای جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس خطرناک اقدام به ایجاد تغییرات جدید همچون فرآیند دورکاری کارمندان شدند تا به این نحو کمی با کووید ۱۹ مقاومت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود ویروس کرونا در این زمینه نیز تاثیرگذار بود و به شکلی غیر مستقیم آسیب‌‌هایی جدی به مشاغل اینترنتی وارد کرد. با افزایش میزان دورکاری به ویژه در مشاغل الکترونیکی اهمیت امنیت سایبری نیز افزایش یافت و اکنون این حوزه یکی از حیاتی‌ترین بخش‌های مشاغل مختلف به حساب می‌آید. نادیده گرفتن امنیت سایبری می‌تواند باعث استخراج غیر قانونی داده‌ها شود و عوارض مخربی را به جای بگذارد.

با وجود آن که سازمان‌های امنیتی تلاش داشته‌اند که امنیت سایبری را گسترش دهند اما تحقیقات نشان داده که شیوع ویروس کرونا باعث رشد شگفت‌آور حملات سایبری و کلاهبرداری‌های اینترنتی شده است. به دنبال این مسائل تصمیم گرفته شده تا نگاهی بر روی تاثیرات کرونا بر امنیت سایبری انداخته شود و بررسی‌های لازم صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید

هنگام استفاده از اینترنت چگونه اطلاعات خود را محرمانه نگه داریم؟ تاثیر کرونا بر روی مشاغل اینترنتی و امنیت سایبری

محدودیت‌های اعمال شده از سوی دولت‌های مختلف برای مقابله با ویروس کرونا و جلوگیری از شیوع این بیماری باعث شده تا عموم کارمندان به صورت دورکار فعالیت کنند. به دنبال این مسئله فعالیت‌ها در حوزه کاری و زندگی شخصی افراد با کمک فناوری و از طریق اینترنت گسترش پیدا کرده است. با وجود آن که افزایش نیاز به فناوری‌های مختلف در این دوران بیشتر احساس می‌شود، برخی از مشاغل و شرکت‌ها همچنان از امنیت سایبری مناسبی برخوردار نیستند و برای کارمندان دورکار خود سیستم امنیتی درستی را طراحی نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید

۵ ترفند کاربردی برای جلوگیری از هک شدن تلفن همراه

در ماه ژوئن سال ۲۰۲۰ شرکت سوئیس اینفو با استفاده از اطلاعات مرکز امنیت سایبری ملی گزارشی را تهیه کرد که نشان می‌داد ۳۵۰ حمله سایبری طی یک ماه در سوئیس رخ داده است. میزان حملات سایبری پیش از شیوع ویروس کرونا در این کشور تنها ۱۰۰ مورد در ماه بود. بر اساس این تحقیقات علت اصلی افزایش این حملات فعالیت خانگی کارمندان بوده است.

به دنبال این مسائل سازمان اف بی آی طی تحقیقات خود اعلام کرد که هم اکنون روزانه بیش از ۴ هزار حمله سایبری صورت می‌گیرد که خبر از رشد ۴۰۰ درصدی حملات می‌دهد. گفتنی است؛ سازمان اینترپل نیز تمامی شرکت‌ها را از موج جدید حملات سایبری مطلع کرده و اعتقاد دارد این حملات به صورت روزانه افزایش پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید

هکرها باری دیگر در حملات خود از لینکدین سوءاستفاده کردند تلاش دنیا برای افزایش امنیت سایبری

همان‌طور که مشخص است، افزایش مشاغل اینترنتی و استفاده از فضای مجازی برای انجام کسب‌وکارها نیاز به گسترش امنیت سایبری را بیشتر می‌کند. تحقیقات نشان داده که ۴۷ درصد از تمامی افرادی که به صورت دورکار فعالیت می‌کنند قربانی کلاهبرداری‌های اینترنتی و فیشینگ می‌شوند. در دوران شیوع ویروس کرونا، کلاهبرداران اینترنتی موقعیت را برای افزایش حملات سایبری خود مناسب می‌دانند چرا که بسیاری از کارمندان دورکار از ترفند‌های لازم برای مقابله با این حملات مطلع نیستند. همچنین باید گفت که معمولا افراد از برنامه‌های ضد ویروس مناسبی بر روی رایانه‌های شخصی خود برخوردار نیستند.

بیشتر بخوانید

قوانین جدید برای اینترنت اشیا در سال ۲۰۲۰ تدوین شد

سازمان‌های مختلف مانند FBI و اینترپل اکنون در تلاش هستند که تا جای ممکن آگاهی افراد را نسبت به حملات سایبری افزایش دهند. طبق گزارش‌های صورت گرفته یک حمله سایبری ساده بر روی سیستم کارمندان دورکار می‌تواند خسارتی مطابق با ۱۳۷ هزار دلار را به بار بیاورد. در هشتم جولای سال ۲۰۲۰، پلیس اینترنتی انگلیس اعلام کرد که از ماه ژانویه تا آن زمان بیش از ۱۱ میلیون پوند خسارت به شرکت‌های مختلف وارد شده و علت تمامی آن‌ها حملات سایبری بوده‌ است. همچنین طی پرسشنامه‌ای که از شرکت‌های سوئیسی گرفته شده، از هر هفت شرکت یک مجموعه با حملات سایبری روبه‌رو بوده است.

بیشتر بخوانید

بررسی و جمع آوری داده‌ها از ۹ شرکت رسانه اجتماعی توسط FTC حملات سایبری بر سرویس‌های کنفرانس ویدئویی

یکی از رایج‌ترین حملات سایبری که در سال ۲۰۲۰ به صورت پیاپی شکل گرفت نفوذ به سرویس‌های کنفرانس ویدئویی بود. بر اساس اطلاعات منتشر شده، بین ماه‌های فوریه و می سال ۲۰۲۰ بیش از نیم میلیون نفر مورد حمله سایبری از طریق سرویس‌های کنفرانس ویدئویی قرار گرفته‌اند. طی این حمله‌ها بسیاری از کاربران داده‌های مهم خود را از دست داده‌اند و متوجه فروش آن‌ها به صورت غیر قانونی توسط کلاهبرداران شده‌اند. برای انجام این حملات سایبری بسیار از کلاهبرداران اینترنتی از فناوری OpenBullet استفاده کرده بودند.

کلاهبرداران اینترنتی همچنین از داده‌های به دست آمده در صفحات مجازی دیگر کاربر و سرویس‌های شغلی افراد استفاده کرده‌اند تا به داده‌های جدید دسترسی پیدا کنند و سپس آن‌ها را به فروش برسانند. تمامی این موارد باعث شده که بسیاری از شرکت‌ها دیگر تمرکز مستقیم بر روی برقراری کنفرانس‌های ویدئویی نداشته باشند.

بیشتر بخوانید

زوایایی پنهان از حمله سایبری به آمریکا و سرقت ابزارهای محرمانه چشم انداز دقیق خطرات سایبری با وجود ویروس کرونا

به دنبال دورکار شدن افراد در سراسر دنیا تعداد کلاهبرداران اینترنتی نیز افزایش پیدا کرده است. در این فرآیند کارمندانی که تمایل به سودجویی و سوءاستفاده از شرکت خود دارند می‌توانند به راحتی و بدون نظارت دیگران به بخش‌های مختلف شرکت دسترسی پیدا کنند و کلاهبرداری خود را صورت دهند. همچنین کلاهبرداران اینترنتی به راحتی می‌توانند میزان امنیت شرکت‌های مختلف را تشخیص دهند در نتیجه زمانی که با امنیت سایبری قدرتمند روبه‌رو می‌شوند از صورت دادن اقدامات خودداری می‌کنند و ترجیح می‌دهند به سمت مجموعه‌هایی بروند که تمهیدات جدی برای برقراری امنیت سایبری صورت نداده‌اند.

اکنون نه تنها تعداد هکرها رو به افزایش است بلکه تازه‌کاران در این حوزه به راحتی می‌توانند با هک کردن شرکت‌های کوچک تجربه بیشتری به دست آورند و سریعا در فعالیت خود رشد کنند. تمامی این موقعیت‌ها به دلیل شرایط پیش آمده به خاطر شیوع ویروس کرونا برای هکرها ایجاد شده‌اند. یکی دیگر از دلایل سهولت در هک شدن شرکت‌ها و ایجاد حملات سایبری آن است که مجموعه‌های کوچک برای کارمندان خود رایانه تهیه نمی‌کنند و از آن‌ها می‌خواهند که با لپ‌ تاپ‌های شخصی فعالیت کنند.

این کار دسترسی به داده‌های شرکت‌ها را برای کلاهبرداران اینترنتی و هکرها ساده‌تر می‌سازد چرا که این افراد دسترسی‌های بیشتری برای یافتن راه نفوذ به سیستم شرکت دارند. از دلایل دیگر افزایش خطر حملات سایبری عدم آگاهی افراد است چرا که کارمندان برخی اوقات به صورت ناخواسته دسترسی‌های اشتباهی را برای هکرها فراهم می‌کنند. این امر حتی پیش از شیوع ویروس کرونا یکی از مشکلات اصلی حملات سایبری به حساب می‌آمد. بخش‌ امنیت هر شرکت اکنون موظف است تا برای جلوگیری از مشکلات این چنینی محدودیت‌های امنیتی را افزایش دهد و اطلاعات لازم را در اختیار کارمندان بگذارد. این اقدامات می‌توانند با اعمال فناوری SOD امکان‌پذیر شوند.

بیشتر بخوانید

وب‌سایت‌ها چگونه اطلاعات بازدیدکنندگان خود را ردیابی می‌کنند؟

گزارش از امین وصالی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شیوع ویروس کرونا امنیت سایبری حمله سایبری کلاهبرداران اینترنتی شیوع ویروس کرونا بیشتر بخوانید حملات سایبری امنیت سایبری حمله سایبری سال ۲۰۲۰ داده ها شرکت ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۴۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری

دو لاستیک نانویی شرکت ویتوریا (Vittoria) به دلیل فرمولاسیون منحصر به فرد و ویژگی‌های جالبی که دارند، به شدت مورد توجه بازار قرار گرفته‌اند. این لاستیک‌ها امکان حرکت سریع‌تر را فراهم کرده و بسیار سبک‌تر از لاستیک‌های معمولی هستند.

به گزارش ایسنا، لاستیک‌های Peyote و Mezcal حاوی گرافن بوده و از آنجایی که برای مسابقه طراحی شده‌اند، از دوام بالاتری برخودار بوده و چسبندگی بهتری به زمین دارند. این لاستیک‌های نانویی با افزایش عرض ۲٫۴ اینچی اکنون در بازار قابل تهیه هستند.

لاستیک‌های جدید دوچرخه کوهستان این شرکت با برند Race Formulation در بازار موجود خواهد بود که حاوی مواد گرافنی و سیلیس بوده و از این رو برای استفاده در جاده‌های مرطوب بسیار مناسب هستند.

این لاستیک‌ها دارای بدنه‌ای سیاه یا قهوه‌ای هستند که نوع سیاه وزن ۷۴۰ گرمی داشته و نوع قهوه‌ای ۱۰ گرم سبک‌تر است.

شرکت ویتوریا می‌گوید که رانندگان حرفه‌ای این شرکت در دو فصل گذشته از این لاستیک‌های جدید استفاده کرده‌اند و عنوان قهرمانی جهان در UCI XC را نیز به دست آورده‌اند. اکنون این لاستیک‌ها با قیمت ۶۴٫۹۹ پوند به عموم مردم عرضه می‌شود.

ویتوریا از سال ۲۰۱۵ از گرافن در لاستیک‌های دوچرخه استفاده کرده و ثابت شده است که این نانومواد پیشرفت‌ عالی در چسبندگی، مقاومت در برابر غلتش، مقاومت در برابر سوراخ شدن و افزایش دوام دارد. ویتوریا ادعا می‌کند که Peyote جدید این شرکت ۴ درصد سریع‌تر از نزدیکترین رقیب آنها است. این شرکت نسل دوم از گرافن را مورد استفاده قرار داده است تا بتواند کیفیت لاستیک را بهبود بیشتری دهد. در کنار افزایش دوام و مقاومت در برابر برش، ویتوریا از گونه‌های گرافنی فعال برای اصلاح پیچش لاستیک و بهبود برخی خواص دیگر نظیر عملکرد بالا در دماهای مختلف استفاده کرده است.

به نقل از ستاد نانو، در حال حاضر این شرکت انوع لاستیک‌های دوچرخه نانویی را به بازار عرضه کرده است. مصرف‌کنندگان می‌توانند لاستیک‌هایی با مقاومت چرخشی ۴۰ درصد کمتر نسبت به نسل اول‌ لاستیک‌های این شرکت، خریداری کنند. همچنین میزان گیرکردن لاستیک ۳۰ درصد و مقاومت در برابر برش ۴۰ درصد بهبود یافته است. میزان حفظ هوا در لاستیک‌های تیوب‌لس نیز ۳۰ درصد بهتر شده‌است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • هشدار درباره تاثیر اقدامات خرابکارانه رژیم صهیونیستی بر امنیت ناوبری هوایی لبنان
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • سواستفاده از کارگران در قراردادهای کاری موقت
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت