Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش گروه سیما جام جم آنلاین از خبرنگاران جوان، تصویربرداری سریال «صبح آخرین روز» روز گذشته در دانشگاه شهید بهشتی به پایان رسید و لوکیشن بعدی آن بیمارستان شهید چمران است.

کارگردان این سریال تلویزیونی حسین تبریزی، تهیه‌کننده مصطفی علمی‌فرد، نویسندگان حسن عطارها، فاطمه حیدری و مرتضی اصفهانی هستند و با مشارکت صدا و سیمای مرکز زنجان، سازمان انرژی اتمی، وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و استانداری زنجان تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر نصیری قیداری ریاست دانشگاه شهید بهشتی به همراه سید محسن میرلوحی نماینده سازمان انرژی اتمی نیز سر صحنه تصویربرداری این سریال حضور پیدا کردند و از نزدیک با عوامل تولید این مجموعه فاخر تلویزیونی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار دکتر نصیری قیداری با تشکر از عوامل تولید این سریال بر لزوم ساخت چنین آثار ارزشمندی تاکید کرد و شناساندن نخبگان علمی و دانشمندان این کشور را به عموم مردم یکی از وظایف هنرمندان دانست و با اشاره به سختی کار‌های هنری و تولید برنامه‌های نمایشی آمادگی کامل دانشگاه شهید بهشتی را جهت همکاری همه جانبه با این سریال ماندگار اعلام داشت.

 

 

همچنین در این بازدید میرلوحی به نمایندگی از سازمان انرژی اتمی پیام تشکر صالحی ریاست این سازمان را در خصوص تولید این اثر ارزشمند به گروه ابلاغ کرد و از جانب ایشان از روند مراحل تولید این مجموعه نمایشی بازدید کرد.

در پایان این دیدار مصطفی علمی فرد تهیه کننده سریال از همراهی‌های همه جانبه ریاست سازمان انرژی اتمی و به نمایندگی از آن سازمان جناب آقای میرلوحی و همچنین حمایت‌های بی دریغ جناب آقای دکتر نصیری قیداری و همکاری مجموعه دانشگاه شهید بهشتی و پشتیبانی و همراهی وزیر محترم دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در خصوص تولید این سریال فاخر تشکر و قدردانی کرده و به تلاش بی وقفه همه گروه جهت تولید یک اثر فاخر تلویزیونی اشاره نمود و ساخت این مجموعه نمایشی را ادای دینی به شخصیت والای شهید شهریاری و دیگر دانشمندان صنعت هسته‌ای دانست.

این سریال شهریور ماه در زنجان کلید خورد و بعد از مدتی تصویربرداری در زادگاه شهید شهریاری، عوامل راهی تهران شدند و در شهرک غزالی کار را ادامه دادند و طبق پیش بینی‌های گروه، تولید تا پایان امسال ادامه خواهد داشت.

این سریال علاوه بر سرزمین مادری شهید شهریاری یعنی زنجان در تهران و شیراز هم سریال تصویربرداری خواهد شد.

داستان سریال از یکسال قبل تا روز شهادت این دانشمند هسته‌ای به تصویر کشیده می‌شود. همچنین گریزی به اتفاقات حوزه هسته‌ای در چند سال بعد از شهادت دارد.

۵ بازیگر برای ۵ دوران زندگی شهید شهریاری درنظر گرفته شده است که کاوه خداشناس از دوران لیسانس به بعد این شخصیت را بازی می‌کنند.

فرحان فرحناک از ۱۸ سالگی تا ۲۳ سالگی و برای ۵ سالگی، ۸ سالگی و ۱۳ سالگی هم بازیگرانی از چهارمحال و بختیاری، قم و تهران شناسایی شده‌اند.

این سریال پربازیگر است و ۴۰۰ کاراکتر در آن ایفای نقش خواهند کرد و در لوکیشن‌های زنجان و قسمت‌هایی که مربوط به سرزمین مادری شهید شهریاری است در خدمت بازیگرانی همچون مهران رجبی، زهرا سعیدی، میرطاهر مظلومی، سپیده خداوردی، شهرام عبدلی، سیروس همتی، حسن اسدی، افسانه ناصری، راضیه دهقان، اردشیر رستمی بوده است.

 

 

این سریال قرار است در ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای تولید و سال آینده از طریق یکی از شبکه‌های سراسری سیما پخش شود.

شهید دکتر مجید شهریاری، استاد دانشگاه شهید بهشتی و از دانشمندان هسته‌ای ایران بود که در سال ۱۳۴۵ در زنجان متولد شد و در هشتم آذر ۱۳۸۹ توسط رژیم صهیونیستی و با همکاری اطلاعاتی منافقین در یک عملیات تروریستی به شهادت رسید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: صبح آخرین روز سریال شهید شهریاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۵۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بهداشت ودرمان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان به گفته رئیس بیمارستان شهید بهشتی قروه برای خرید این دستگاه ۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

دکتر زند اظهار داشت: خرید این دستگاه پیشرفته توسط سازمان بهداشت جهانی صورت گرفته است.

وی افزود: نوبت دهی در شیفت صبح انجام می‌شود و حدود ۲۰ نفر بیمار پذیرش می‌شوند و اگر مشکل نیروی انسانی مرتفع شود نوبت دهی شیفت بعدظهر هم راه انداری خواهد شد.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی قروه یکی دیگر از نیاز‌های اساسی این مرکز درمانی را نبود دستگاه سی تی اسکن ذکر کرد.

 

دیگر خبرها

  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • موفقیت آمیزبودن عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • آغاز پیش تولید «پایتخت ۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد؛ تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • آغاز پیش تولید «پایتخت۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • توسعه بهداشت ودرمان