Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: در رویکرد جدید نهاد حتما مولفه‌های فرهنگی جزء اولویت ها و مورد توجه همکاران باشد، اما بخش‌های آموزش و پژوهش دانشگاه هم به صورت جدی باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی در جلسه هیات رئیسه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با دفاتر نهاد در دانشگاه‌های استان اردبیل ضمن بیان این مطلب گفت: مسئولان دفاتر نهاد توجه داشته باشند که هم باید به محیط دانشگاه به عنوان اولویت اول و ماموریت اول بپردازند و در کنار آن با برقرای تعاملات لازم برای فضاهای بیرون از دانشگاه نیز اثرات، برکات و خدماتی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظرفیت‌های این استان افزود: استان اردبیل از ظرفیت‌های خوبی برخوردار است که یکی از آن‌ها ظرفیت حضور آیت الله عاملی به عنوان نماینده ولی فقیه در این استان می‌باشد که ظرفیت ارزشمندی است و ایشان جزء چهره‌هایی است که فضاهای دانشگاهی و دانشجویی رغبت به بهره‌مندی از ایشان را دارند. در فضاهای عمومی دوستان ما فرصت هایی برای ارتباط با ایشان را فراهم سازند و تولید محتوای فاخر هم صورت بگیرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی با تاکید بر اهمیت موضوع فضای مجازی تصریح کرد: موضوع مهم بعدی فضای مجازی است. در حال حاضر با کمرنگ شدن حضور فیزیکی در دانشگاه‌ها بیشتر اقدامات در این فضا است و دوستان با عنایت به این موضوع توجه داشته و برای فعالیت در فضای مجازی هم در ارتباط با مجموعه های مختلف دانشجویی و هم تولید محتوا و فعالیت‌های هماهنگ برنامه داشته باشند. نکته بعدی برنامه‌هایی است که همکاران ستادی برای آموزش موضوع مهارت افزائی در فضای مجازی تدارک دیده‌اند که ان‌شاءالله در آن مشارکت فعال صورت پذیرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی با توجه به رویکردهای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: در رویکرد جدید نهاد حتما مولفه‌های فرهنگی جزء اولویت و مورد توجه همکاران باید باشد اما بخش‌های آموزش و پژوهش دانشگاه هم به صورت جدی باید مورد توجه همکاران هم در ستاد مرکزی و هم در دفاتر ما در دانشگاه‌ها قرار گیرد. بی توجهی به مقوله آموزش و پژوهش موجب شده که ما در بخشی فعال باشیم که آن بخش دارای اهمیت درجه دوم در فضای دانشگاهی است .فضای آموزش و پژوهش فرهنگ و باور دانشگاه را رقم می‌زند و در این بخش ما باید به صورت ویژه کار کنیم .همکاران تعریف فعالیت‌ها و ارتباطات جدید در این دو عرصه‌ای که عرض کردم را در برنامه‌های خود داشته باشند و در این برنامه‌ریزی با اساتید و صنوف مختلف و دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی جلسه داشته باشند. در این جلسات هم طبیعتاً باید با یک آمادگی علمی و اشراف کامل به موضوع و بحث حضور یابند.

وی با اشاره به ضرورت توسعه مخاطب در برنامه‌های دانشگاهی خاطرنشان کرد: همکاران به این نکته توجه ویژه داشته باشند که حتما در برنامه‌ها بحث توسعه مخاطب از میان مجموعه همکاران دانشگاهی را جزء اولویت‌های جدی خودشان قرار دهند و برنامه‌ها به صورتی باشد که همه بخش‌ها و اقشار دانشگاه را درگیر کند و عملا طیف گسترده‌ای را مورد خطاب و تحت تاثیر قرار بدهد.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر شوراهای دانشکده ها -چه شوراهای آموزشی و پژوهشی و سایر شوراهای دیگر - در حال تشکیل است و خوب است که با اعضاء این شوراها ارتباط بگیرند و برای آن برنامه داشته باشند. این جلسات فرصتی برای آشنایی با نهاد و ارتباط گیری صمیمانه با اساتید و شنیدن دغدغه‌ها و نظرات اساتید در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی است. برای استادان بانو و اساتید تازه استخدام شده نیز باید برنامه های مناسبی طراحی شود. این برنامه‌ها می‌تواند شامل مهارت افزایی و دانش افزایی باشد و بصورت مداوم نیز برگزار شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی با تاکید بر ظرفیت‌های گروه معارف گفت: گروه‌های معارف و دروس معارف ظرفیت‌های خوبی برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و تبیین معارف دینی در دانشگاه‌ها دارند و خوب است همکاران مسائل و موضوعات این بخش را احصاء نمایند .همچنین لازم است از اساتید معارف حمایت شده و در کنار آن از ظرفیت‌های ایشان برای پیگیری اهداف و رسالت‌های نهاد استفاده نماییم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با تاکید بر برگزاری باشکوه اولین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: نکته آخر بحث سالگرد سردار عزیز ما شهید حاج قاسم سلیمانی است و ما در آستانه چهلمین روز شهادت شهید فخری زاده هم هستیم دانشگاه‌ها برای این موضوعات برنامه داشته باشند و با تشکیل جلسات مختلف هم‌اندیشی به ابعاد مختلف شخصیتی سردار سلیمانی، حماسه حضور مردم در تشییع میلیونی شهدای مقاومت و اثر گذاری منطقه ای، بین المللی و امنیت آفرینی ایشان پرداخته شود. این انتظار در اولین سالگرد شهید بزرگوار وجود دارد که جامعه دانشگاهی نقش موثری در بزرگداشت آن شهید ایفاء نماید . البته تلاش شود در این موضوع دوستان تشکل‌ها به خصوص بسیج دانشجویی فعال شوند و مسئولان ما در دفاتر نقش حمایت کننده داشته باشند تا برنامه‌ها به صورت کامل و صحیح برگزار شود.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، وی در پایان گفت: در حقیقت مجموعه استان اردبیل و ظرفیت‌هایی که در آن وجود دارد قابل اهمیت است و هم جواری با کشورهای همسایه و جریاناتی که در آن کشورها وجود دارد این اقتضاء را ایجاد می کند که هم به مسائل و چالش های بیرون دانشگاه توجه شود و هم وظایف درون دانشگاه به صورت صحیح انجام شود. لازم است همکاران ما تحلیلی از وضعیت فعلی و آینده دانشگاه به خصوص در حوزه آموزش و پژوهش آماده نمایند و در این زمینه با اساتید متخصص نیز جلساتی داشته باشند تا یک تحلیل و جمع بندی مناسب داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها منطقه اردبیل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها آموزش و پژوهش داشته باشند فضای مجازی مورد توجه برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۷۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رییس نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب اسلامی در دانشگاه‌های خراسان رضوی در نشست هم‌اندیشی مسوولان دانشگاه‌های استان خراسان رضوی با فرمانده سپاه امام رضا (ع) افزود: در هیچ دینی به اندازه اسلام، به جایگاه علم بها داده نشده و اسلام پرچمدار حرکت علمی در بین ادیان مختلف است‌.

حجت‌الاسلام جواد مهدوی‌نسب با بیان این که در ناآرامی‌های اجتماعی و همچنین بحران‌های طبیعی، بسیج اولین قشری است که اقدام به خدمت‌رسانی می‌کند اضافه کرد: اگر در ناآرامی‌های سال گذشته بسیج حضور نداشت اکنون شاهد وضعیت دیگری بودیم. نیروهای بسیج در این صحنه بسیار صبور بودند و البته نیروهای امنیتی و عزیزان سپاه نیز با یک نقش پدرانه وارد شدند.

وی ادامه داد: تعداد اندکی از اساتید دانشگاهی هستند که از بیت‌المال ارتزاق می‌کنند اما تیشه به ریشه اعتقادات جوانان می‌زنند و باید این اساتید شناسایی و با همگرایی میان بسیج، نهاد رهبری و مسوولان دانشگاه به آنان تذکر داده شود که در این صورت بیش از ۹۰ درصد اساتید تغییر مسیر خواهند داد. لذا نهی از منکر یکی از مهمترین اقداماتی است که باید در دانشگاه‌ها انجام شود.

مهدوی نسب با اشاره به فرمایش امام علی(ع) مبنی بر لزوم پرهیز مسلمانان از تفرقه عنوان کرد: متاسفانه در برخی از مراکز علمی، نوعی از اختلافات مسموم دیده می‌شود در حالی که بسیاری از نواقص و ضعف در عملکردها با یک تذکر برادرانه و امر به معروف حل می‌شود، اما گاهی می‌بینیم در قبال این موارد به جای تذکر برادرانه، اقدامات دیگری انجام می‌شود.

او با اشاره به عملیات وعده صادق گفت: این عملیات باعث شد بعد از ماه‌ها بمباران، کودکان غزه چند شبی را راحت بخوابند و مردم کشورهای مقاومت و جهان نیز شاد شدند.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) نیز در این نشست گفت: امروز اقتدار ما به برکت ولی فقیه است و تمام نعمات دیگر نیز در سایه این نعمت حاصل شده است. اگر ما امروز امنیت داریم، از فناوری هسته‌ای برخورداریم و استوار در مسیر انقلاب گام برمی‌داریم، همه به برکت وجود ولی فقیه است.

سردار سید هاشم غیاثی افزود:ما باید قدرتمند شویم و یا این که اراده دشمن را بپذیریم و در این ۴۵ سال نشان دادیم هیچ گاه تسلیم نشدیم و نخواهیم شد و باید در تمام حوزه‌ها نیز قدرتمند شویم و بر همین اساس قدرت علمی یکی از مهم‌ترین مولفه‌هاست و باید دانشگاهیان تلاش کنند در این حوزه قوی‌تر از همیشه مسیر را طی کنند.

وی با بیان این که باید برای تحقق مشارکت مردمی مورد تاکید رهبری تلاش کنیم اظهار کرد: ۲۱ بخش در حوزه بسیج اقشار فعال هستند که هر کدام مختص به یک قشر است و هدف از تاسیس چنین شاخه‌ای از بسیج ایجاد زمینه برای مشارکت اقشار مختلف است و برای تحقق این هدف می‌توانیم با نهادهای مختلف تعامل کنیم.

او با بیان این که ایران در حوزه‌های امنیتی سرآمد است اضافه کرد: بسیاری از کشورهای دیگر هم امنیت دارند اما آنها با تهدید مواجه نیستند اما ما با وجود تهدیدها، امنیت داریم و از اقتدار امنیتی برخورداریم و این به برکت وجود ولایت فقیه است.

دیگر خبرها

  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • رفتار پلیس ایالات متحده با اساتید و دانشجویان ماهیت دروغین دموکراسی غرب را افشا کرد
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره
  • بیش از ۵۰ مربی و معلم خوزستانی با رهبری دیدار می‌کنند
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند