Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- حجم بالای تردد خودورها در جاده چی‌چست و گلمان‌خانه ارومیه به ویژه در ساعات پایانی روز، نبود آسفالت و خط‌کشی مناسب، گاردریل و از همه مهم‌تر نبود سیستم روشنایی جاده‌ای موجب نارضایتی مردم و همچنین تصادفات جرحی و فوتی در این محور شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، حجم بالای تردد خودورها در جاده چی‌چست و گلمان‌خانه ارومیه به ویژه در ساعات پایانی روز، نبود آسفالت و خط‌کشی مناسب، گاردریل و از همه مهم‌تر نبود سیستم روشنایی جاده‌ای موجب نارضایتی مردم و همچنین تصادفات جرحی و فوتی در این محور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روشنایی این جاده یکی از مطالبات اصلی مردم است که تاکنون محقق نشده و به نظر می‌رسد روشنایی این جاده در اولویت مسئولان نیست چرا که با گذشت چند سال این اتفاق هنوز رخ نداده است.

همچنین سرعت‌گیرهای بدون رنگ‌آمیزی و غیر‌استاندارد به مقدار فراوان در مسیر چی‌چست ارومیه دیده می‌شود که این سرعت‌گیرهای غیراستاندارد باعث استهلاک خودروها شده و صدای اعتراض ساکنان روستاها به خصوص مساکن گلمان را درآورده است.

بی‌شک توسعه بخش راه و تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز جاده‌ها از مهم‌ترین نیازهایی است که باید به آن توجه کرد زیرا بر اساس آن فرایند چرخه حمل و نقل جاده‌ای شکل می‌گیرد، پس با توجه به اینکه ظرفیت ترافیکی این جاده، فراوان است بهسازی و تعریض جاده باید مورد توجه مسئولان ذیبربط قرار بگیرد.

جاده چی‌چست ارومیه مورد توجه مسئولان قرار نگرفته است

فرهاد حبیبی ساکن روستای کشتیبان با ابراز نارضایتی از عملکرد مسئولان و بی‌توجهی آنان نسبت به روشنایی جاده چی‌چست، گفت: این جاده یکی از جاده هایی است که به دلیل اتصال آن با دهکده ساحلی چی چست و گلمان بسیار پرتردد بوده در حالی که مورد توجه مسئولان استانی و شهری قرار نگرفته است.

تعدیل روشنایی خیابان ها و معابر در زمستان امسال/ نور شهرها در سه بخش تعدیل می شودمانور "موتورسواران خوب" در معابر پرتردد و حادثه‌خیز پایتختهشدار درباره افزایش مصرف برق و گاز/ با 10درصد صرفه‌جویی مردم از بحران عبور می‌کنیم/ روشنایی معابر را کم کردیم تا برق مردم قطع نشود

وی بیان کرد: به دلیل عدم روشنایی لازم رانندگی در شب برای اهالی روستاها بسیار سخت بوده و همین موضوع سبب شده که مردم نسبت به این موضوع اعتراض کنند.

اهالی روستاهای جاده‌چیست از این جاده به عنوان جاده مرگ یاد می‌کنند

مهدی علی‌زاده ساکن روستای میاوق در این زمینه بیان کرد: علاوه بر نبود روشنایی کافی در جاده دریا وجود سرعت‌گیرهای نامناسب و غیراستاندارد انتظار می‌رود با اهتمام نهادهای ذی ربط این مشکل را برطرف کنند.

وی عنوان کرد: این مسیر از گذشته به دلیل وجود دریاچه ارومیه، پذیرای گردشگران زیادی از داخل و خارج استان بود و این جاده باریک کشش بار ترافیکی شدید به ویژه در ساعات پایانی روز را ندارد.

علی‌زاده با گلایه بیان کرد: عدم روشنایی و دید کافی رانندگان در شب‌ هنگام مشکلات عدیده‌ای را برای آنان فراهم کرده است و اهالی روستاها از این جاده به عنوان جاده مرگ یاد می‌کنند.

وی در ادامه گفت: چند سال گذشته برادرزاده‌ام در مسیر برگشت از محل کار خود که روزانه چهار بار از این جاده تردد می‌کرد به دلیل عدم روشنایی کافی با موتورسیکلت تصادف و جان خود را از دست داد.

علی‌زاده بیان کرد: کم عرض بودن مسیر، تردد کامیون‌های سنگین و بزرگ، موتورسیکلت‌ها، عبور گله‌های گوسفند، کنده شدن آسفالت و وجود سرعت‌گیرها همه از نواقص این جاده است که هر کدام می‌تواند تصادفی را رقم بزند.

روشنایی در مسیر جاده چی‌چست به صورت روشنایی نقطه‌ای است

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌ غربی در ویژه روشنایی این جاده اظهار داشت: روشنایی مسیر محور جاده چی چست به صورت روشنایی نقطه‌ای و تقاطع‌ها توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌‌ای آذربایجان‌ غربی اجرا و در حال نگهداری است.

ارسلان شکری به سرعت‌گیر‌های جاده گلمان نیز اشاره کرد و گفت: در اسرع وقت به این سرعت‌گیرها رسیدگی خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌ غربی با بیان اینکه ایمنی راه به مدیریت صحیح بستگی دارد، افزود: نصب انواع علائم و تابلو‌ها، رعایت حریم، ایجاد شانه خاکی و استاندارد شیب جاده از مهمترین مقولاتی است که با اجرای درست آن ایمنی راه ارتقا می‌یابد.

انتهای پیام/7548‌/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حمل و نقل جاده روشنایی جاده عدم روشنایی جاده چی چست جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۷۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند

به گزارش همشهری آنلاین، برخی محورهای کوهستانی با بارش نخستین برف زمستانی مسدود می‌شوند؛ معمولا اهالی ساکن در مقصد این راه‌ها چند ماهی در محاصره‌اند یا از محورهای دیگری تردد می‌کنند. حالا که فصل بهار رسیده و از سرمای استخوان‌سوز زمستان خبری نیست، این محورها یکی یکی بازگشایی می‌شوند. ما در این گزارش به این محورها و جاذبه‌های گردشگری‌شان سرزده‌ایم.

«تته» تونل برفی و دشت پر گل

یکی از شگفت‌انگیزترین گردنه‌های ایران است؛ گردنه‌ای که برای عاشقان طبیعت به‌ویژه حالا که سراسر دشت‌های اورامانات با گل‌های سرخ پوشیده شده و منظره‌ای بدیع خلق کرده است. ما هم این نوید را به شما می‌دهیم که گردنه تته بعد از چند ماه از 5 اردیبهشت بازگشایی شده و حالا اگر از این گردنه بین مریوان در کردستان و پاوه در کرمانشاه عبور کنید، از یک تونل برفی هم می‌گذرید. این گردنه پیچ در پیچ طولی حدود ۳۰۰۰ متر دارد و در انتهای مسیر به روستای زیبای اورامان‌تخت می‌رسد؛ ارتفاع برف در این مسیر گاهی به ۱۲ متر هم می‌رسد، اما فقط همین نیست، ارتفاع زیاد این گردنه باعث شده که یک منظره زیبا از مرز ایران و عراق و سد دربندیخان پیش روی شما باشد که به راحتی قابل تماشاست.

ببینید:
بازگشایی گردنه معروف پس از ۵ ماه مسدودی + فیلم | ارتفاع برف به چندین متر می‌رسد

تصاویری از برف روبی گردنه تته کردستان | حجم سنگین برف در گردنه + فیلم

«گنجنامه-تویسرکان» اسکی در فصل گرم

گنجنامه- تویسرکان یک محور فرعی است، اما بسته‌شدن این جاده هم از پاییز تا بهار سال بعد ترددها را با چالش مواجه می‌کند. این محور ۲۴کیلومتری جزو مسیرهای فرعی و کوهستانی همدان است و روستاهای منطقه را به همدان متصل می‌کند. گنجنامه- تویسرکان یکی از مسیرهای گردشگری همدان نیز محسوب می‌شود که در مسیر آن، از دیدن یک طبیعت بکر و آب و هوای دلپذیر لذت خواهید برد؛ به‌ویژه اینکه در این مسیر می‌توانید به پیست اسکی تاریک‌دره هم سر بزنید و از پیست چمنی آن هم استفاده کنید. دشت میشان و دهکده گردشگری گنجنامه از دیدنی‌های این منطقه است که حالا با بازگشایی جاده از ۷ اردیبهشت آماده حضور گردشگران هستند.

بیشتر بخوانید:
بازگشایی جاده گنجنامه پس از 5 ماه

«پونل- خلخال» جاده‌ای رو به بهشت

می‌گویند مسیری رو به بهشت است؛ یکی از زیباترین جاده‌های گردشگری که بعد از عبور از روستای گردشگری خوجین و روستای مجره جلوه‌گری می‌کند. این مسیر گردشگری شما را در کمتر از یک ساعت از شهرستان خلخال در اردبیل به رضوانشهر در استان گیلان می‌رساند؛ جاده‌ای که با دره‌های سرسبز، چشمه‌های آب و همچنین آب و هوای مطبوع و خنک در مسیر جنگلی، حال شما را خوب می‌کند. تا چشم کار می‌کند جنگل است و درختان هیرکانی. این جاده هم البته به‌دلیل کوهستانی بودن در روزهای سرد سال بسته است و حالا 20روزی است که دوباره بازگشایی شده و می‌توانید با سفر به آن یک تجربه منحصر به فرد داشته باشید.

بیشتر بخوانید:
ارتفاع برف بهاری در این نقطه به نیم متر رسید + فیلم

«عسل‌کشان» سفر به غار طبیعی برفی

نامش «عسل‌کشان» است و راه ارتباطی ۱۵ روستا با حدود 4500نفر جمعیت با مرکز شهرستان کوهرنگ و دهستان موگویی. عسل‌کشان هر ساله با نخستین بارش برف مسدود می‌شود و تا سال آینده امکان بازگشایی آن وجود ندارد. ارتفاع برف در این منطقه گاهی تا 8متر هم می‌رسد. این گردنه از 25فروردین امسال بازگشایی شده و می‌توانید با عبور از جاده موگویی- چلکرد به غار یخی «چما» سفر کنید که یک غار عظیم از جنس برف است و از انباشت برف و یخ در طول سال‌های زیاد ایجاد شده است‌. دهستان موگویی هم سرشار از زیبایی‌های طبیعی چون طبیعت بکر و روستاهای پلکانی و آبشارهاست که دیدن‌شان خالی از لطف نیست.

ببینید:
برف روبی جاده چلگرد - سرآقاسید در چهارمحال و بختیاری + فیلم | حجم برف را ببینید


«بیژن» برفی‌ترین پیچ ایران

می‌گویند برفی‌ترین پیچ ایران است و همین باعث شده تا حتی در تابستان هم آب و هوای خنک داشته باشد؛ جایی میان اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد در ارتفاع ۳۲۰۰ متری منطقه دنا. ارتفاع برف در این منطقه گاهی به حدود ۸ متر یا بیشتر هم می‌رسد. می‌گویند بیژن نام دلاوری از ایران زمین و در لشکر کیخسرو است که به همراه ۲۹تن از یاران وفادار خود در این منطقه گرفتار سرما و برف می‌شوند و همگی جان می‌سپارند. این مسیر که همین چند روز پیش بازگشایی شده، بزرگ‌ترین گردنه ماشین‌رو در ایران است و اگر خوش‌شانس باشید می‌توانید عشایر و چادرهای زیبایشان را هم در این گردنه ببینید. به علاوه، منطقه حفاظت شده دنا در همین نزدیکی است.

کد خبر 848143 برچسب‌ها برف سفر - گردشگری خبر مهم

دیگر خبرها

  • اگر دولت و قضات، مردم را ناراضی کنند، باید فاتحه را بخوانیم/ جلب نظر مردم لازم است (فیلم)
  • احداث «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • روشنایی ۱۵ کیلومتر از راه‌های استان بوشهر اجرا شد
  • این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • ما مجرم زاده می‌شویم
  • جاده کرج ـ چالوس بسته شد
  • چالوس سه روز بسته شد؛ مسافران از مسیر جایگزین استفاده کنند